Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Παιδική πορνογραφία: Μεγάλη επιχείρησης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Ροδόπη, Ηράκλειο και Χανιά - 7 συλλήψεις, 15 δικογραφίες!!!

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Ροδόπη, Ηράκλειο και Χανιά για την αντιμετώπιση του φαινομένου της παιδικής πορνογραφίας.
Συνολικά σχηματίσθηκαν δεκαπέντε (15)δικογραφίες για παιδική πορνογραφία και συνελήφθησαν επτά (7) άτομα.
Από τη διαδικτυακή έρευνα διαπιστώθηκε ακόμα και η προσέλκυση ανήλικων, μέσω forums, chat-rooms και των social media, με σκοπό να τους αποσπάσουν ερωτικές φωτογραφίες.Σε έρευνες στα σπίτια τους βρέθηκε μεγάλος αριθμός αρχείων παιδικής πορνογραφίας.

Η χρεοκοπία του «στρατηγικού βάθους», ανύπαρκτη η Ελλάδα…

Η ελληνική κοινή γνώμη βομβαρδίστηκε επί μια πενταετία με το περίφημο δόγμα του «στρατηγικού βάθους» της Τουρκίας, την πατρότητα του οποίου διεκδικεί ο επί των Εξωτερικών κ. Νταβούτογλου, ο οποίος δέχεται ανοικτά σφοδρή κριτική από σημαντικούς σχολιογράφους τουρκικών εφημερίδων για τις εν γένει επιλογές του και κυρίως για την πολιτική που ακολούθησε στο θέμα της Συρίας. Να σημειώσουμε ότι η Τουρκία όχι μόνο συντάχθηκε, αλλά πλειοδότησε στην επιχείρηση ανατροπής του μέχρι πριν ενάμιση χρόνο στενού προσωπικού φίλου του Ερντογάν Μπασάρ Άσαντ, προέδρου της τότε στρατηγικής φίλης Συρίας.

Σύροι ισλαμιστές αντάρτες προς Τουρκία: "Εισβάλετε για να σωθούμε"

Σε δύσκολη θέση έχουν περιέλθει οι δυνάμεις των ισλαμιστών ανταρτών και των μισθοφόρων, οι οποίοι μάχονται το καθεστώς Άσαντ. Χαρακτηριστικό της κατάστασης στην οποία βρίσκονται είναι κάλεσαν πλέον σε βοήθεια την Τουρκία απευθύνοντας έκκληση να εισβάλλει στη Συρία και να τους ενισχύσει άμεσα με οπλισμό.

Συγκεκριμένα ένας από τους διοικητές των Σύρων εξεγερθέντων, που έχουν την έδρα τους στην Τουρκία, δήλωσε όπως μετέδωσαν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία...

Ο ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΑΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ "ΚΑΡΦΩΣΕ" ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ TWITTER;

Ο Άρης Χατζηστεφάνου, "ανεξάρτητος" παραγωγός ταινιών και μόνιμος θαμώνας των μαρξιστικών "συνεδρίων" (στην φωτογραφία τον βλέπουμε πρώτο αριστερά παρεούλα με τον προδότη Κωνσταντίνου της Ανταρσύα και άλλα...μπουμπούκια), έκανε παράπονα στην εταιρεία Procter & Gamble στις 25 Ιουλίου, λίγες ώρες πριν αποκλειστεί η Παπαχρήστου από το Λονδίνο: Όπως βλέπουμε, λειτουργώντας ως κοινός ρουφιάνος, ο Χατζηστεφάνου ζητάει από την συγκεκριμένη εταιρεία να σταματήσει να υποστηρίζει την Παπαχρήστου, γιατί έτσι "υποστηρίζει τον νεοναζισμό στην Ελλάδα"!!!

Η σύγκρουση Διογενών - Κρονίων

Οι ανθρωποθυσίες της Κρόνιας λατρείας
και η εγκατάστασή της στα (Ιερο)Σόλυμα

Στην αυγή της "επίσημης" καταγεγραμμένης ιστορίας (δηλ. περίπου στην τέταρτη χιλιετία π.Χ.) οι Έλληνες -αφού συνήλθαν από τις καταστροφές που τους προξένησε ο μεγάλος κατακλυσμός (ο οποίος εξαφάνισε στο βυθό του Αιγαίου τον εξελιγμένο πανάρχαιο Ελληνικό πολιτισμό της Αιγηίδος)- εμφανίστηκαν ξανά στο προσκήνιο.
Διοικητικό και πολιτισμικό κέντρο αναδείχθηκε τότε η Κρήτη...

Η Ελληνική γραμματική στο… απόσπασμα

Του Σαράντου Καργάκου

Με τη νέα αγραμμάτιστη γραμματική της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού, που έθεσε σε κυκλοφορία το υπουργείο πνευματικής ημιπληγίας, η Ελληνική γλώσσα οδηγείται στο απόσπασμα...

Όπως συχνά έχουμε γράψει, η Γραμματική είναι η γεωμετρία του λόγου. Γεωμετρώντας τον λόγο, γεωμετρεί και η σκέψη. Δημιουργεί σύνθετο λόγο και στοχασμό.

Διπλασιάζει τους εξοπλισμούς της η Τουρκία μέχρι το 2016… ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΓΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2006 !!

Εφιαλτικό αναμένεται να γίνει το αμυντικό πρόβλημα για την Ελλάδα τα αμέσως επόμενα χρόνια, αφού όπως ανακοίνωσαν ήδη οι Τούρκοι, σκοπεύουν να «επενδύσουν» σε εξοπλιστικές αγορές μέχρι το 2016 το ιλιγγιώδες ποσό των 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Πρακτικά, αυτό ισοδυναμεί με διπλασιασμό των επενδύσεων σε οπλικά συστήματα, την ίδια ώρα που οι πάντες βρίσκονται με το δάχτυλο στη σκανδάλη για να κατηγορήσουν την Ελλάδα όταν στη δημοσιότητα έρθει το παραμικρό ζήτημα που αφορά σε κάποιο μικρό ή μεγαλύτερο εξοπλιστικό πρόγραμμα.

Μαχητικά Su-22 και MiG-23 βομβάρδισαν τους ισλαμιστές αντάρτες στο Χαλέπι!

Μαχητικά αεροσκάφη κρούσης Su-22 και MiG-23 της συριακής Αεροπορίας ενεπλάκησαν στις μάχες στο Χαλέπι σήμερα για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε ο εμφύλιος στη χώρα.

Τα αεροσκάφη βομβάρδισαν θέσεις ανταρτών στο Χαλέπι και πιο συγκεκριμένα στις συνοικίες Μπαμπ αλ-Τζαντίντ, Ζάχρα και Αρκούμπα, όπου βρίσκονται οι κύριοι θυλακες και ισλαμιστών ανταρτών και των μισθοφόρων, επί τουλάχιστον μία ώρα. Ερρίφθησαν βόμβες ελεύθερης πτώσης και μη κετευθυνόμενες ρουκέτες.

Εκεί μας έφτασαν: Οι πρώτες ένοπλες ομάδες ασφαλείας από πολίτες είναι γεγονός!

Το έλλειμμα εσωτερικής ασφάλειας που βιώνει η χώρα ανάγκασε για πρώτη φορά τους πολίτες μιας επαρχιακής περιοχής να αυτο-οργανωθούν σε ένοπλες ομάδες περιφρούρησης των ζωών και των περιουσιών τους.

Οι πρώτες ένοπλες ομάδες αυτοπροστασίας πολιτών έκαναν την εμφάνισή τους στην περιοχή του Μοσχοχωρίου Λαμίας και ήρθαν ως αποτέλεσμα επιθέσεων αλλοδαπών σε κατοίκους της περιοχής και λεηλασίας των αγροτικών τους μηχανημάτων επί καθημερινής βάσεως!

Τουρκικής ανάπτυξης και κατασκευής το μαχητικό που θα αντικαταστήσει το F-16!

Την στιγμή που η Ελλάδα έχει εισέλθει σε μία οικονομική περιπέτεια που όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα εξελιχθεί και σε εθνική περιπέτεια λόγω αυτο-αφοπλισμού (ήδη μετράμε 7 χρόνια χωρίς απόφαση για κύριο πρόγραμμα αμυντικής απένδυσης) και αύξησης της επιθετικότητας από την Άγκυρα, η Τουρκία είναι ήδη έτοιμη για το μεγάλο βήμα το οποίο θα την βάλει στο στενό "κλαμπ" των χωρών που κατασκευάζουν δικά τους μαχητικά αεροσκάφη!

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Χρυσή Αυγή - Άγιος Παντελεήμονας...!! Βίντεο!!

Ξαφνικά τελεσίγραφο Μόσχας στην Δύση - Στέλνει κι άλλο Α/Τ στην Α.Μεσόγειο

"Δεν...δεν θα εξετάσουμε αιτήματα ούτε θα δώσουμε την συγκατάθεσή μας σε έρευνες πλοίων με ρωσική σημαία, αλλά ούτε και στην εφαρμογή άλλων περιοριστικών μέτρων ως προς αυτά", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του υπουργείου Αλεξάντερ Λουκάσεβιτς σε μία εξέλιξη που ουσιαστικά αποτελεί τελεσίγραφο στην Δύση μετά το επεισόδιο με στο πλοίο ΑLDAY. Η δήλωση έρχεται φαινομενικά σε πλήρη αντιδιαστολή με την ανάκληση του πλοίου που μετέφερε τρία ανακατασκευασμένα ελικόπτερα Mil Mi-25 και μία συστοιχία του αντιαεροπορικού συστήματος Pechora.

Πολλά και βασανιστικά τα ερωτήματα για τον Γεωργιανό φονιά!

Με δημοσίευμά μας της 26ης Ιουλίου, με τίτλο «Γεωργιανός ο φονιάς της 69χρονης στη Φιλοθέη», ενημερώσαμε τους αναγνώστες μας για τον δράστη του φρικτού αυτού εγκλήματος. Ωστόσο, η υπόθεση έχει κι άλλες παραμέτρους, οι οποίες αποκαλύπτονται στην επίσημη δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας για το θέμα και δημιουργούν πολλά και ποικίλα βασανιστικά ερωτηματικά. Ιδού η σχετική ανακοίνωση: «Σας καλέσαμε εδώ σήμερα για να σας ανακοινώσω μια σημαντική επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία προσδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στις προσπάθειες που καταβάλλουμε καθημερινά για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της εγκληματικότητας...

Αισχρό βρετανικό ντοκιμαντέρ για την αρχαία Ελλάδα & τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ντοκιμαντέρ που προσβάλλει την Ελλάδα και το Ολυμπιακό ιδεώδες προβάλλει το βρετανικό channel 4, παρουσιάζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ τους αρχαίους Έλληνες ως διεφθαρμένους και ανώμαλους! Το ντοκιμαντέρ The Ancient Greek Olympics παρουσιάζει μάλιστα σε ορισμένες σκηνές τους αθλητές ως ομοφυλόφιλους.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του προγράμματος, ο σκηνοθέτης Άντονι Τόμας ταξίδεψε στα πέρατα του ελληνιστικού κόσμου, από την Σικελία μέχρι την Σπάρτη...

Αποπληθυσμός και Ευγονική (ΒΙΝΤΕΟ)

Συρία: O χάρτης του πολέμου και η κρίσιμη μάχη στο Χαλέπι

Στο χάρτη του Stratfor αποτυπώνονται οι αιματηρές συγκρούσεις στα μέτωπα της Συρίας. Αυτή τη στιγμή όλο το στρατιωτικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο Χαλέπι.

Ανώνυμη πηγή του καθεστώτος που επικαλείται το Stratfor υποστηρίζει ότι ο στρατός έχει εξαπολύσει επίθεση στη πόλη για να απωθήσει τις δυνάμεις των ανταρτών,που ήδη είχαν προετοιμαστεί να αποκρούσουν αυτή την επίθεση.

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΑ... Αποχώρησε και η ηγεσία της νεολαίας στο ΛΑΟΣ…

Θύελλα στο ΛΑΟΣ το οποίο εγκαταλείπεται από τα στελέχη του με αποτέλεσμα να τίθεται θέμα επιβίωσης του πάλαι ποτέ «ρυθμιστικού» κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη, ο οποίος έλεγε ότι κυβέρνηση δεν γίνεται χωρίς αυτόν…
«Εσκοτώσατε την Ελληνικήν νεότητα και το Έθνος χωρίς νεολαίαν είναι άνοιξις χωρίς άνθη».

Περικλής Γιαννόπουλος

Γεμάτοι απογοήτευση για την συνεχιζόμενη εμμονή της ηγεσίας του κόμματος μας, να επαναλαμβάνει τις ίδιες λάθος πρακτικές που μας έφεραν σε συνεχιζόμενες συντριπτικές ήττες, οι κάτωθι υπογεγραμμένοι, ηγεσία της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ, αποχωρούμε από κάθε θεσμικό ή μη ρόλο μέσα στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.

Ξεκίνησε η έφοδος στο Χαλέπι - Σε ετοιμότητα οι πεζοναύτες του ρωσικού Στόλου

Με στοχευμένες βολές πυροβολικού και αντιαρματικών όπλων στα οδικά σημεία που ελέγχουν οι ισλαμιστές αντάρτες ξεκίνησε με το πρώτο φως της ημέρας στο Χαλέπι τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Συρίας επίθεση του συριακού Στρατού για την εξάλειψη των θυλάκων που ελέγχουν οι αντάρτες και οι μισθοφόροι των δυτικών και αραβικών καθεστώτων που επιδιώκουν να αναλάβουν τον έλεγχο της Συρίας, κατά το πρότυπο της Λιβύης.

ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ... "αντί να τους εκτελέσουν, θα τους παραπέμψουν σε δίκη"

Ασύλληπτο για τον κοινό νου είναι τα βίντεο που βρήκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε μεγάλη επιχείρηση που έκανε σε σπίτια στην Κρήτη. Μέχρι και βιασμούς με βασανισμούς μικρών παιδιών είχαν οι ανώμαλοι, τους οποίους αντί να τους εκτελέσουν, θα τους παραπέμψουν σε δίκη! Διαβάστε στο planet-greece τις συγκλονιστικές δηλώσεις του διοικητής της ΔΗΕ, Μανώλη Σφακιανάκη που έκανε νωρίτερα στο enikos.gr.

Τα πέντε Ησιόδεια γένη των ανθρώπων (ΒΙΝΤΕΟ).

Όπως εξηγεί ο Πρόκλος, στο “Σχόλια στον Κρατύλο του Πλάτωνος εκλογαί χρήσιμοι, 129. 1 – 16“, η ύπαρξη των ανώτερών μας γενών είναι τριπλή : νοητική, λογική και φανταστική, και στην νοητική αναλογεί το Χρυσό Γένος. Πράγματι, οι Έλληνες θεολόγοι λένε ότι ο χρυσός έχει αποδοθεί στον πρωταρχικό από τους Κόσμους, τον «εμπύριο και νοητικό». Το Αργυρό Γένος αναλογεί στη λογική ύπαρξη, αφού ο άργυρος αναλογεί στον ενδιάμεσο και αιθέριο Κόσμο.

H θέση της Τουρκίας την επόμενη ημέρα είναι «Κάπου μεταξύ Λωζάννης και Σεβρών» Μπήκαν τα θεμέλια του δεύτερου κουρδικού κράτους

Του Σάββα Καλεντερίδη

Στις αρχές Ιουλίου ο Μεσούτ Μπαρζανί, Πρόεδρος του Αυτόνομου Κουρδιστάν, όπως αποκαλείται το κράτος που λειτουργεί de facto στο Βόρειο Ιράκ ή Νότιο Κουρδιστάν, όπως το αναφέρουν οι Κούρδοι, συγκέντρωσε τους επικεφαλής ή εκπροσώπους 16 κουρδικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στη Βόρειο Συρία ή Δυτικό Κουρδιστάν, με σκοπό την επίτευξη της πολυπόθητης ενότητας.

Περιπτώσεις Β.Παπαχρήστου και Μ.Ρεπούση: Ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο; Η ΔΗΜΑΡ!

Σε μείζον πρόβλημα για την κυβέρνηση και κυρίως για το κυβερνητικό κόμμα της ΝΔ εξελίσσεται η ΔΗΜΑΡ, ειδικά προς την δεξιά πλευρά της ΝΔ, καθώς η υπόθεση Βούλας Παπαχρήστου, αλλά και οι εξτρεμιστικές απόψεις της Μαρίας Ρεπούση περί παύσης του εκκλησιασμού των παιδιών στα σχολεία έχουν φέρει σε δύσκολη θέση την βασική κυβερνητική συνιστώσα.

Συρία: Το Βυζάντιο, το Χαλέπι και η γεωπολιτική σημασία…

Ως ένας άλλος… Νικηφόρος Φωκάς, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας υπενθυμίζει πως στο Αλέπο (Χαλέπι) θα δοθεί η μεγάλη μάχη για τη Συρία. Από το Λονδίνο στο οποίο βρίσκεται ο Τούρκος πρωθυπουργός ανέφερε πως ο πρόεδρος της Συρίας ετοιμάζεται να εξαπολύσει μεγάλη επίθεση κατά του κέντρου της πόλης του Αλέπο με τη χρησιμοποίηση ελικοπτέρων και αρμάτων μάχης.

«Δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί απόψε», ανέφερε γεμάτος ανησυχία ο Τούρκος πρωθυπουργός... 

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Συνεχείς πτήσεις τουρκικών RF-4E/TM στην Ανατ. Μεσόγειο – «Παίζει με τη φωτιά» η Άγκυρα

Με πτήσεις αναγνωριστικών αεροσκαφών RF-4ETM συνέχισε η Άγκυρα να επίδειξη δύναμης στην Ανατ. Μεσόγειο σε ένα ήδη εύφλεκτο σκηνικό όπως διαμορφώνεται από την κρίση στη Συρία. Τα αεροσκάφη πραγματοποιώντας συνεχείς πτήσεις εχθές, αλλά και σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες τουρκικών μέσων- επιχείρησαν για άλλη μια φορά να καταγράψουν στόχους τόσο στην Κύπρο όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατ. Μεσογείου οι οποίοι σχετίζονται πιθανότατα με την ισραηλινή δραστηριότητα πέριξ του Οικοπέδου 12.

ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ... ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ... ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ

Οι νεοέλληνες που θέλουν να αποκαλούνται και ρωμιοί και έλληνες, νομίζοντας ότι είναι το ίδιο, έχουν μια παγκόσμια αποκλειστικότητα. Όσο και να ψάξει κανείς δεν πρόκειται να βρει άλλον λαό στον πλανήτη, ο οποίος να υβρίζει τους προγόνους του.

Αυτό είναι παγκόσμια πατέντα και την έχει μόνο ο νεορωμιός. Υπερηφανεύεται για τους προγόνους του μόνο όταν...τον συμφέρει, για ότι δημιούργησαν εκείνοι, χωρίς να σκέπτεται ότι τα δημιούργησαν εκείνοι και όχι αυτός, χωρίς να σκέπτεται, για ποιο πράγμα θα είναι υπερήφανες για αυτόν οι μελλοντικές γενιές.

Ο Εθνικισμός και ο πατριωτισμός δεν χρειάζονται σχόλια - "σκάνδαλα" στο twitter και στο facebook... Ούτε εκμετάλλευση απο εμάς... Η ιδέα μας είναι πιο δυνατή κι απο τη φωτιά...!!!

«Ο καθένας πρέπει να φαντάζεται πως αυτός πρέπει να σώσει το έθνος του. Να μην κοιτάζω τι κάνουν οι άλλοι και να φαντάζομαι μόνον πως εγώ έχω το μεγάλο χρέος της σωτηρίας. Δεν είναι εύκολο να πείσεις ένα έθνος.

Εγώ βλέπω τόσα πράγματα που πρέπει να γίνουν και όμως οι άλλοι Έλληνες τα βλέπουν αλλιώς. Αν είμαι δυνατός θα τους πείσω»

Ίων Δραγούμης

HELLENIC PRIDE

Απειλεί ξανά με επεμβάσεις ο «πασάς» Αχμέτ Νταβούτογλου…

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε σήμερα ότι η τουρκική πλευρά δεν θα επιτρέψει σε οργανώσεις τις οποίες χαρακτήρισε«τρομοκρατικές», όπως το Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK) ή η αλ Κάιντα, να αποκτήσουν παρουσία στη Συρία, κοντά στα σύνορα των δύο κρατών.

Σε συνέντευξή του, ο Νταβούτογλου δεν διευκρίνισε τι είδους βήματα προτίθεται να κάνει η Άγκυρα για να εμποδίσει την δράση τέτοιων οργανώσεων κατά μήκος των νοτιοανατολικών τουρκικών συνόρων.

Ρωσία: "Εχουμε μόνο ένα αεροπλανοφόρο!!! Απο το 2020 θα ναυπηγήσουμε κι άλλο...!!" Γι'αυτούς που μιλούν για υπερδύναμη...

Τα νέα ρωσικά αεροπλανοφόρα θα ναυπηγηθούν μετά το 2020 σύμφωνα με το Αρχηγό του ρωσικού Ναυτικού ναύαρχο Viktor Chirkov. Η ναυπήγηση των πλοίων αυτών θα ενδυναμώσει την αεροπορική παρουσία της Ρωσίας σε περιοχές μακριά από την ρωσική επικράτεια.

Όπως δήλωσε ο Ρώσος ναύαρχος την περίοδο αυτή τα σχεδιαστικά γραφεία έχουν λάβει τις προδιαγραφές για την νέα κλάση των αεροπλανοφόρων ενώ τα χρήματα που χρειάζονται έχουν υπολογιστεί και προβλεφτεί στον κρατικό προϋπολογισμό.

Επιβεβαίωση από Τουρκία ότι κατέχει χημικά όπλα: "Μεταφέραμε Τάγμα ΠΒΧ πολέμου..."

Έμμεση, αλλά σαφή επιβεβαίωση της τεκμηριωμένης αναλυτικής έρευνας της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ στο τεύχος που κυκλοφορεί, ότι η Τουρκία έχει στην κατοχή της τουλάχιστον χημικά όπλα (αν και υπάρχουν ενδείξεις ότι έχει κατασκευάσει και βιολογικά), αποτελεί η είδηση ότι ο τουρκικός Στρατός προώθησε στα σύνορα με την Συρία ένα Τάγμα πυρηνικού, βιολογικού, χημικού (ΠΒΧ) πολέμου! Η ανακοίνωση έγινε με κάθε επισημότητα από το Γενικό Επιτελείο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων και βέβαια τέτοια Τάγματα έχουν μόνο οι χώρες που κατέχουν χημικά όπλα.

Σύντροφοι... αποτύχατε!

Είτε ΠΑΣΟΚ, είτε ΚΚΕ, είτε ΣΥΡΙΖΑ, είτε ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είτε ΔΗΜΑΡ η αριστερά στην Ελλάδα είναι ένα και το αυτό: ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ! Στην Νίκαια οι Συριζαίοι κοιτούσαν σαν χαζοί την διανομή τροφίμων. Ήταν μια δράση έξω από το πεδίο κατανόησής τους. Γι΄αυτούς όλοι οι αναξιοπαθούντες που περίμεναν στην ουρά για να προμηθευτούν τρόφιμα από την Χρυσή Αυγή ήταν... λούμπεν! Η Χρυσή Αυγή συνεπής στις εξαγγελίες της και πάντα δίπλα στο δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό, προχώρησε και έκανε πράξη ό,τι είχε υποσχεθεί: την επιστροφή των χρημάτων του λαού στο λαό!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ :19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ΟΛΟΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!

SOS !! Καλούμε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα να περάσει στην εθνική αντίσταση . Η ρατσιστική και αντιδημοκρατική απειλή με την ανοχή του "ελληνικού " κράτους είναι μπροστά μας . Παραχώρησαν σε φασίστες λαθρομετανάστες που εισέβαλαν με φασιστικό τρόπο στην πατρίδα μας μέρος για να προσευχηθούν στις 19 Αυγούστου του 2012 , αντισταθείτε δυναμικά κάνοντας συγκέντρωση στην φασιστική απειλή του Ισλαμ που ως στόχο έχει την εθνολογική και την πολιτιστική μας αλλοίωση, είναι φανερό πως το Ισλαμ έχει επεκτατικές τάσεις.

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ενισχύει τις δυνάμεις του το Ισραήλ στο Γκολάν - Εκτάκτως στο ΥΠΕΘΑ ο Ισραηλινός πρέσβης!

Το Ισραήλ ενισχύει τις δυνάμεις του στα σύνορά του κατά μήκος της γραμμής εκεχειρίας με τη Συρία στα Υψίπεδα του Γκολάν, καθώς εντείνονται οι συγκρούσεις μεταξύ του Στρατού και των ισλαμιστών και Λίβυων μισθοφόρων (κατά κύριο λόγο, γιατί έχουν καταμετρηθεί μισθοφοροι από 7 αραβικά κράτη από τους αιχμαλώτους και τους νεκρούς, καθώς και από την Τουρκία). Ισραηλινές μονάδες σπεύδουν στην περιοχή μεταφέρεται στην περιοχή ενώ αυξήθηκαν οι περιπολίες των μαχητικών αεροσκαφών, όπως μεταδίδει το γαλλικό πρακτορείο.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ Γ.ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ... ΒΙΝΤΕΟ

ΜΕ ΣΤΟΦΑ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ... «Φυσικό δικαίωμα η επέμβαση στη Συρία»!

«Η Τουρκία έχει το φυσικό δικαίωμα να επέμβει στη Συρία αν τρομοκρατικοί σχηματισμοί αποτελέσουν απειλή», είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε συνέντευξή του, σχολιάζοντας την είδηση ότι μαχητές του ΡΚΚ έχουν τον έλεγχο συνοριακών πόλεων στα σύνορα Συρίας – Τουρκίας.

«Αν οι τρομοκράτες εκτελέσουν επιθέσεις είναι φυσικό μας δικαίωμα να επέμβουμε, εφόσον οι τρομοκράτες θα έχουν διαταράξει την ειρήνη του τουρκικού έθνους», είπε ο Ερντογάν.

Προπαγάνδα διαφημίσεων: η μέθοδος του να ελέγχουν την ανοχή μας..

Γράφει η Φούλη-Γκόλφω Κούρταλη

Η προπαγάνδα σε αυτόν τον τόπο δεν έχει προηγούμενο. Αυτή τη φορά βρίσκει πρόσωπο σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που έχουν απήχηση στη νεολαία. Μετά τη μια εταιρεία η οποία έβαζε σε περίοπτη θέση σε διαφήμιση της τη σημαία της ανεξάρτητης Κρήτης ήρθε και το δεύτερο χτύπημα από ανταγωνίστρια της εταιρεία που ανέβασε στο διαδυκτιακό της κανάλι που διαθέτει, ένα βιντεάκι το οποίο σε κάποια στιγμή εμφανίζει τον χάρτη της Πατρίδας μας λειψό.

Το Υπουργείο ΠΡΟΠΟ διατάσσει τους αστυνομικούς να γίνουν “επίτροποι” των μουσουλμάνων κρατουμένων

Το Υπουργείο ΠΡΟΠΟ διατάσσει τους αστυνομικούς να γίνουν “επίτροποι” των μουσουλμάνων κρατουμένων

Έγγραφο που έφτασε στα χέρια μου, δείχνει την αθλιότητα του νεοελληνικού κράτους. Το έγγραφο είναι από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και προστασίας του πολίτη προς τις Αστυνομικές Δυνάμεις της χώρας με θέμα:

"Ενάσκηση θρησκευτικών καθηκόντων προσωρινά κρατουμένων αλλοδαπών, μουσουλμανικού Θρησκεύματος".

Στους 31 οι δολοφονημένοι Έλληνες από τους λαθρομετανάστες...

Μετά και την σύλληψη του γεωργιανού για την άγρια δολοφονία της 68χρονης στο σπίτι της στη Φιλοθέη μεγάλωσε και άλλο η λίστα των Ελλήνων –στην συντριπτική τους πλειοψηφία ηλικιωμένων- που έχουν βρει το θάνατο από αλλοδαπούς εισβολείς. Ο συνολικός αριθμός των νεκρών φτάνει ήδη τους 31 Έλληνες ενώ σε μια ακόμη περίπτωση, σε αυτή στο Νέο Κρίκελο Λαμίας 74χρονος δέχθηκε δολοφονική επίθεση από αλβανούς εισβολείς και η υγεία του είναι κλονισμένη.

Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται: Η παραίτηση του Κ. Ζιαζιά «έφερε» την Gokova

Την διαταγή για να πλεύσει στο δυτικό Αιγαίο λίγα μίλια από τις ανατολικές ακτές της Αττικής σύμφωνα με πληροφορίες των ελληνικών υπηρεσιών την έλαβε η τουρκική φρεγάτα Gokova (F-496) μόλις έγινε γνωστή από την Αθήνα λίγο μετά τις 08.00 το πρωί η αναίτια παραίτηση του Α/ΓΕΣ Κ. Ζιαζιά.

Όπως αναφέρουν πηγές απόλυτα έγκυρες το τουρκικό πολεμικό πλοίο προερχόμενο από περιπολία της επιχείρησης θαλάσσιας επιτήρησης Mediterranean Shield είχε λάβει πορεία προς βορρά...

Μπήκε στην Μεσόγειο ο βόρειος ρωσικός Στόλος - Ζήτημα χρόνου η απόβαση στη Συρία

Τα στενά του Γιβραλτάρ πέρασε σήμερα ο δεύτερος ρωσικός στολίσκος και πλέον πλέει στην δυτική Μεσόγειο με προορισμό την Συρία. Ο στολίσκος αποτελείται από το αντιτορπιλικό Admiral Chabanenko κλάσης Udaloy ΙΙ και τρία αποβατικά πλοία κλάσης Ropucha του στόλου του Βορείου Ατλαντικού καθώς και την φρεγάτα Yaroslav Mudry κλάσης Neustrashimy του στόλου της Βαλτικής και δύο ρυμουλκά πλοία. Το πιο εντυπωσιακό από όλα όμως είναι ότι η είδηση πως ο ρωσικός στολίσκος του βορείου Ατλαντικού, εισήλθε στην Μεσόγειο ήρθε από το ρωσικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κάτι που δεν είναι συνηθισμένα για τα ρωσικά δεδομένα.

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Έλεος!!! Εθνικό θέμα έγινε η τιμωρία της Βούλας... Πήρε φωτιά το facebook για κάποια που δήλωσε τελικά μετανιωμένη για αυτά που είπε!!!

Η απόφαση που πάρθηκε σήμερα αναφορικά με το ''ρατσιστικό'' σχόλιο της Βούλας Παπαχρήστου και τον αποκλεισμό της ήταν πέρα για πέρα άδικη, σαν ELNEWS δεν θα μπορούσαμε να μην στηρίξουμε μια πρωταθλήτριά μας -πόσο μάλλον όταν κατηγορείται απο τους προοδευτικούς για ρατσισμό, κάτι το οποίο αντιμετωπίζουμε εμείς επι καθημερινής βάσης...

Γεγονός είναι επίσης οτι η καταστροφική συγκυβέρνηση έκανε ακόμα μια μ@λακία...

Πυροβολισμοί εναντίον αστυνομικών και καταδίωξη στην Κυψέλη

Άγνωστος κακοποιός, ο οποίος προσπάθησε να..
ληστέψει ηλικιωμένο άτομο στις 8 παρά 10, στην οδό Δάφνιδος στην Κυψέλη εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, καταδιώχθηκε, με αποτέλεσμα να πυροβολεί εναντίον τους με αλλεπάλληλες ριπές από καλάσνικοφ.

Ο δράστης έφτασε στην οδό Μυτιλήνης, όπου, με την απειλή του όπλου, ακινητοποίησε ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε μία γυναίκα, την έβγαλε έξω, επιβιβάστηκε σε αυτό και διέφυγε καταδιωκόμενος από τους αστυνομικούς.

Τουρκική Φ/Γ εντός ΕΧΥ έφτασε έξω από τη Μύκονο! - Στοχοποιήθηκε από Mirage 2000

Σε νέα αμφισβήτηση των Ελληνικών Εθνικών Χωρικών Υδάτων προχώρησε η Τουρκία σήμερα με τον διάπλου της τουρκικής Φρεγάτας «Gokova” η οποία έφτασε λίγο έξω από τη Μύκονο. Ουσιαστικά η τουρκική φρεγάτα περίπλευσε τουλάχιστον 6 ελληνικά νησιά παραβιάζοντας τα ελληνικά χωρικά ύδατα αλλά και τους κανόνες της αβλαβούς διέλευσης.
Η κίνηση αυτή της Άγκυρας να αποστείλει μεσούσης μάλιστα και της τουριστικής περιόδου πολεμικό της σκάφος κυριολεκτικά στην καρδιά του Αιγαίου...

Οι Έλληνες Εθνικιστές υπακούν μονάχα στην ψυχή του Ελληνικού λαού!!

Η συνεργασία του κατοχικού καθεστώτος και των ελεγκτών της παγκόσμιας διακυβέρνησης έχει εξασφαλιστεί πλήρως και αβιάστως. Οι πολιτικάντηδες που ασκούν την πολιτική διοίκηση της πατρίδος μας υπακούν στον αληθινό εντολέα τους, στους πραματευτάδες της παγκόσμιας διακυβέρνησης που παρεμβαίνουν όποτε θέλουν στις εσωτερικές μας υποθέσεις, στοχοποιούν όποια ελεύθερη φωνή προτάξει το εθνικό και λαϊκό συμφέρον και προωθούν με τα προτεινόμενα μέτρα τους την ασφυξία της πατρίδος μας.

Ποιος εξανάγκασε σε παραίτηση τον Α/ΓΕΣ;

Βοούν οι διάδρομοι του Γενικού Επιτελείου Στρατού ΓΕΣ, ότι η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι και οδήγησε τον Α/ΓΕΣ σε παραίτηση, ήταν η προαγωγή σε αντιστράτηγο, υποστρατήγου που βρίσκεται από τη μέση και κάτω της επετηρίδας, ο οποίος φέρεται να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης σκληρών κομματικών κύκλων προσκείμενων στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Ωστόσο, εάν αυτό συνέβαινε, τότε θα επαναλαμβανόταν αυτό για το οποίο κατηγορούν τον απερχόμενο αρχηγό: Ότι για την ανάδειξή του στη θέση του Α/ΓΕΣ είχαν αποστρατευθεί αρκετοί ανώτατοι αξιωματικοί.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ...!!!

«Με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής Aποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τίθεται εκτός Ολυμπιακής Ομάδος η αθλήτρια στίβου του άλματος τριπλούν Παρασκευή Παπαχρήστου για δηλώσεις της που αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού. Η αθλήτρια δεν βρίσκεται στο Λονδίνο καθώς αναμενόταν λίγο πριν την έναρξη των αγωνισμάτων στίβου».

ΣΤΟΧΟΣ

Ρωσία προς Τουρκία: "Θα καταρρίψουμε τα μαχητικά σας στην Συρία σαν παπάκια"!

Έμμεση προειδοποίηση στην Τουρκία να μην διανοηθεί να προχωρήσει στο σχέδιο αεροπορικής προσβολής θέσεων αντιαεροπορικών συστημάτων στην Συρία γιατί τα μαχητικά της "θα καταρριφθουν σαν παπάκια στο λούνα-παρκ" (!), έστειλε η Ρωσία μέσω της εφημερίδας "Ισβέστια" η οποία θεωρείται ότι εκφράζει το κατεστημένο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας και το ρωσικό στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα.

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ...!!! ΑΛΗΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ TYPE 214 ΠΟΥ ΝΑΥΠΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ...!!!

Σε μία κίνηση εξαιρετικά αμφιβόλου συνδικαλιστικής ηθικής, αλλά και εθνικού πνεύματος, το σωματείο εργαζομένων στα ΕΝΑΕ (ναυπηγεία Σκαραμαγκά) το οποίο ελέγχεται από το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ, αποφάσισε να σταματήσει όχι απλώς τις διαδικασίες ναυπήγησης των τριών υποβρυχίων Type 214 κλκάσης ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ, αλλά να σταματήσει ακόμα και το κρίσιμο έργο της φόρτισης των συσσωρευτών των εν λόγω υποβρυχίων, κάτι που ενέχει κινδύνους για τα υποβρύχια και τα πληρώματά τους - όταν με το καλό τεθούν σε υπηρεσία.

Απίστευτη μαρτυρία του πρώην αντιεξουσιαστή Νίκου Κουνταρδά: Όταν πρότεινα να επιτεθούμε στην πρεσβεία του Ισραήλ και της Τουρκίας ΣΤΡΙΒΑΝΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ!
Το θέμα το έχουμε ξαναδημοσιεύσει πριν από αρκετούς μήνες,αλλά καλό είναι να το διαβάσουν κάποιοι που δεν ξέρουν τι βρώμικα παιχνίδια παίζονται πίσω από τις πλάτες του ελληνικού λαού....
Από την Ειδική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, ελεύθερη παρέμβαση στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» (Life 92.,1 fm) και στον Πάνο Παπαδόπουλο, από τον «μαχητή και ήρωα» όπως είχε προβληθεί σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου.

ΧΑΡΤΗΣ ΣΟΚ...!!! ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ CIA KAI ГРУ... ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΓΓΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ...

Και τα Σκόπια ''Μακεδονία''...

Χάρτης που δημοσιεύθηκε σε ορισμένα αμερικανικά και ρωσικά μέσα ενημέρωσης, έφεραν στην επιφάνεια την ενοποίηση της Αλβανίας με το Κοσσυφοπέδιο με την προσάρτηση ορισμένων εδαφών από τα Σκόπια, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο κλπ. όπως δημοσιεύεται στο αλβανικό πρακτορείο ΙΝΑ.

Κλιμακώνει ο Μ.Ομπάμα - Ευθείες απειλές κατά Άσαντ - Το "Αϊζενχάουερ" στα ανοικτά της Συρίας

Σαφώς θορυβημένες οι ΗΠΑ από την προειδοποίηση της Συρίας ότι θα χρησιμοποιήσει χημικά όπλα αν της επιτεθούν με αποτέλεσμα ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα να προχωρήσει σε απειλητική δήλωση που επιβεβαιώνει απόλυτα τις πληροφορίες που μετέδωσε το defencenet.gr περί προετοιμασίας προσβολής των τοποθεσιών της Συρίας που είναι αποθηκευμένα τα χημικά της όπλα. Συγκεκριμένα δηλώθηκε ότι "Θα ήταν τραγικό λάθος εκ μέρους του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ να χρησιμοποιήσει τα χημικά όπλα που διαθέτει".

338 Μοίρα Δίωξης/Βομβαρδισμού: 60 χρόνια στους ελληνικούς ουρανούς - Βίντεο

Χημικός Αρμαγεδδώνας στην Συρία απειλείται από ΗΠΑ και Ισραήλ

Προετοιμασμένοι για όλα αναφορικά με την κρίση στην Συρία είναι οι δυτικοί και οι σύμμαχοι τους στην περιοχή με τον τουρκικό τον ιορδανικό τον ισραηλινό Στρατό και τις αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις στην Μέση Ανατολή να έχουν μεταπέσει σε κατάσταση ετοιμότητας.

Ο βασικός λόγος για αυτή την εξέλιξη είναι η ανησυχία των χωρών αυτών για την μετακίνηση των χημικών όπλων της Συρίας προς το Λίβανο. Η απόσταση που χωρίζει την Συρία από την ελεγχόμενη από την Hizbollah κοιλάδα Bakaa είναι μόλις δύο ώρες.

ΑΦΓΑΝΟΣ ΜΟΥΛΑΣ ΒΙΑΣΕ 10ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΡΑΜΑΖΑΝΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ...!!!

ΕΔΩ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΦ ΚΑΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ...

Ένας Aφγανός ιερωμένος συνελήφθη καθώς φέρεται ότι βίασε ένα κορίτσι στο βόρειο Αφγανιστάν τη δεύτερη ημέρα του Ραμαζανιού, όπως ανακοίνωσαν σήμερα αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας.

Ο Mουλάς, που σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών είναι ο μαουλάβι Σάγεντ Άχμαντ, συνελήφθη το Σάββατο αφού οι κάτοικοι της πόλης Αϊμπάκ, στην επαρχία Σαμανγκάν, τον έπιασαν με το 10χρονο κορίτσι.

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Η θέση της Τουρκίας την μετά Άσαντ εποχή

Του Σάββα Καλεντερίδη
Στο άρθρο μας την Παρασκευή αναφερθήκαμε στο χειρισμό του θέματος της κατάρριψης του αεροσκάφους της ΤΠΑ από την τουρκική κυβέρνηση και υποσχεθήκαμε στους αναγνώστες μας ότι τα καλύτερα για το όλο θέμα τα αφήνουμε για το σημερινό άρθρο. Να εξηγηθούμε τί εννοούσαμε.Όπως είναι γνωστό, η Τουρκία έχει παραχωρήσει το έδαφός της και παρέχει κάθε είδους «ευκολίες» στο Εθνικό Συμβούλιο της Συρίας, που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί τους υποτιθέμενους εξεγερμένους, καθώς και στην ηγετική ομάδα του Ελεύθερου Συριακού Στρατού.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...