Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ! ! !


  
Το παρακάτω βίντεο είναι σαν να έχει έρθει από το κοντινό μέλλον. Ένα μέλλον που  έρχεται καταπάνω μας με ταχύτητα και με όχημα τον αντιρατσιστικό νόμο και το σύμφωνο συμβίωσης. Όλες οι οργανώσεις  ομοφυλοφίλων ζητούν την άμεση ψήφιση του ονομαζόμενου «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου με την συμπερίληψη του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας φύλου. Αυτό μαζί με την πιθανή αλλαγή του λεγόμενου «συμφώνου συμβίωσης» , κάτι για το οποίο έχουν καταφύγει σε διεθνή δικαστήρια οι  εν λόγω οργανώσεις , θα κάνουν άλλο ένα βήμα προς την ολοκληρωτική αλλοτρίωση της κοινωνίας μας. Θέλουν να διαλύσουν τον διαχωρισμό των φύλων , τον τρόπο που ερωτεύονται , αγαπούν και νιώθουν , ακόμα και τον τρόπο που συμπεριφέρονται το ένα στο άλλο.

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ . . .


















Το Ισλάμ ήταν κάτι που όλοι μας είχαμε διαβάσει από παλιά σε ιστορικά βιβλία και είχαμε ακούσει από συζητήσεις  και είχαμε  μια στρεβλή εικόνα γι ‘αυτό.  Όλα άλλαξαν από τον Δεκέμβριο του 2010 όταν ξέσπασε , η υποκινούμενη από ξένα κέντρα και συμφέροντα , « Αραβική Άνοιξη » . Ομάδες ακραίων ισλαμιστών προκάλεσαν , εκμεταλλευόμενοι σε κάποιες περιπτώσεις και τις κοινωνικές συνθήκες , την ανατροπή απολυταρχικών  καθεστώτων  που θεωρούνταν από κάποιους δικτατορικά  με σκοπό την  επιβολή της . . .  δημοκρατίας.

Εθνική προδοσία η αφαίρεση του σταυρού από την σημαία μας !!! Και όμως στο άμεσο μέλλον θα πιεστούμε να το κάνουμε !! Θα το δεχτούμε ;;




''Στη δικαιοσύνη συνίσταται το να μπορεί να διανείμει ο άνθρωπος τα αγαθά ανάλογα με την αξία, και το να διατηρεί τα πατροπαράδοτα ΗΘΗ και ΕΘΙΜΑ και τους γραπτούς νόμους, και το να λέει την αλήθεια, έστω και αν αυτή αντίκειται στο συμφέρον του,και το να τηρεί τις υποσχέσεις.


Και πρώτα απ όλα τα δίκαια είναι όσα αφορούν στους ΘΕΟΥΣ, έπειτα στις θεότητες, έπειτα στην ΠΑΤΡΙΔΑ και στους ΓΟΝΕΙΣ και έπειτα στους ΝΕΚΡΟΥΣ σε αυτούς ανήκει η ευσέβεια, που είτε είναι μέρος της δικαιοσύνης, είτε την ακολουθεί. Την δικαιοσύνη ακολουθεί  η διάθεση προς τήρηση του θειου νομού και η αλήθεια και η πιστή και το μίσος κατά του κακού.''

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ.(ΠΕΡΙ ΑΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΙΩΝ)

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΜΑΡΑ... ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΤΑΦΟ !!



   
Μέγας Αλέξανδρος. Ένα όνομα που φέρνει ρίγος ακόμα και όταν το σκέπτεσαι. Ο μέγιστος των Ελλήνων και ίσως η μεγαλύτερη ιστορική μορφή παγκοσμίως. Αυτός που σε ηλικία 33 ετών είχε κυριεύσει τα πάντα , ήταν άρχοντας του τότε γνωστού κόσμου και έφερε το φως του Ελληνισμού στα πέρατα της οικουμένης.

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Το ξεβράκωμα του συστήματος ξεκίνησε !!! Άρχισε η απελευθέρωση των Χρυσαυγιτων !!!



   
Ένα έτος θα συμπληρωθεί σε μερικές εβδομάδες, από την έναρξη των παράνομων διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής και ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για αυτό που είχε εξαγγείλει ΠΡΙΝ ΤΙΣ προφυλακίσεις ο Δένδιας και ο Βορίδης... Μια «δίκαιη» δίκη. 

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Οι "Παλιοί και οι Νέοι" ανάμεσα στα παιδιά με τις Μαύρες Μπλούζες και ο ιερός σκοπός που τους ενώνει !!




24 Νοεμβρίου 2008 .

Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα και της πλατειάς Αττικής αποφασίζουν να ξεσηκωθούν απέναντι στην επέλαση των ορδών των λαθρομεταναστών που είχαν πνίξει την περιοχή τους. Μια περιοχή που κάποτε ήταν κόσμημα της Αθήνας , καθώς εκεί βρίσκεται η εκκλησία με τον μεγαλύτερο τρούλο στα Βαλκάνια, είχε γίνει γκέτο διακίνησης ναρκωτικών , όπλων και λευκής σαρκός . Δεκάδες Έλληνες και Eλληνίδες είχαν πέσει θύματα επιθέσεων. Εκείνη την ημέρα στους δρόμους της Αθήνας ακούστηκαν μαζικά και δυνατά συνθήματα που το κατοχικό κράτος της Νέας Δημοκρατίας τότε , θεωρούσε ρατσιστικά. « Έξω οι ξένοι απ’ την Ελλάδα», «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και άλλα παρόμοια.

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Χρυσή Αυγή - Προσλήψεις σε Βουλή και Ευρωκοινοβουλιο - " Δεν υπάρχουν διλήμματα μπροστά στην αλήθεια " !!




Είναι καιρός τώρα που η πολεμική του κατοχικού καθεστώτος χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να πατάξει , να τρομάξει και να συκοφαντήσει στον ελληνικό λαό την Χρυσή Αυγή...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...