Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Υποταγή ή αντίσταση; Έχουμε δυο μήνες περιθώριο για να διαλέξουμε..

Τα ΜΜΕ,εγχώρια και διεθνή κάνουν μια προσπάθεια τις τελευταίες μέρες να προετοιμάσουν το έδαφος για τα επερχόμενα..Η διαδικασία έχει ξεκινήσει μήνες με..ασκήσεις ετοιμότητας και ανακοινώσεις που σκοπό έχουν να ''τσεκάρουν'' τις αντιδράσεις του λαού όμως αυτή τη φορά δεν πρόκειται για ένα ακόμα τεστ.Σύμφωνα με πληροφορίες απο εγκυρότατες πηγές, έχει σταλεί έγγραφο στην Αμερικανική πρεσβεία το οποίο δίνει οδηγίες στους υπηκόους των ΗΠΑ και σαφή περιγραφή των όσων θα διαδραματιστούν στην χώρα μας...
Το έγγραφο αυτό λέει ξεκάθαρα οτι το Μάρτιο η Ελλάδα θα χρεωκοπήσει επίσημα,να εφοδιαστούν με τρόφιμα και όποιος έχει έλλειψη ρευστού να απευθυνθεί στην πρεσβεία.Αυτό βέβαια δεν είναι νέο,γνωρίζουμε οτι τα ομόλογα θα λήξουν μέσα Μαρτίου και οτι δεν υπάρχει σάλιο για να εξοφληθούν -όπως μας δηλώνουν ευθαρσώς οι πολιτικοί μας.Το θέμα είναι πως στο συγκεκριμένο έγγραφο αναφέρεται επακριβώς οτι η τρόικα θα εισβάλλει στη χώρα μας και επίσημα πλέον,ορίζοντας τα πάντα και φέρνοντας δικά της σώματα ασφαλείας ωστε να αποτρέψει πιθανή αντίσταση του λαού,αφού γνωρίζουν οτι ο Ελληνικός Στρατός δεν θα επιτεθεί στον λαό της πατρίδας που ορκίστηκε να προστατεύει.Όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν,φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα της φαρσοκωμωδίας που λέγεται μνημόνιο.Αυτό ήθελαν να πετύχουν και το πέτυχαν,αν και οφείλουμε να τους αναγνωρίσουμε οτι μόχθησαν 40 χρόνια όλοι όσοι πέρασαν απο το κοινοβούλιο ωστε να βάλει ο καθένας το λιθαράκι του στις βάσεις για την σκλαβιά της πατρίδας μας.



Οι τελευταίοι όμως ήταν το κάτι άλλο(ΠΑΣΟΚ και συγκυβέρνηση Παπαδήμου). Μέσα σε 2 μόνο χρόνια υποβάθμισαν τους βασικούς τομείς-υγεία και παιδεία- τόσο που έπιασαν πάτο,κανένας νόμος και κανένας θεσμός δεν εφαρμόζεται με αποτέλεσμα να επικρατεί ένα μπάχαλο, οι συνταξιούχοι που έζησαν την Κατοχή του '40 ή γνωρίζουν γεγονότα απο διηγήσεις των γονιών τους που την έζησαν,τη θεωρούν παράδεισο μπροστά στο 2012,η νέα γενιά μαστίζεται απο την ανεργία και τα πτυχία χρησιμεύουν ως διακόσμηση στους τοίχους,τα παιδιά μας πεινούν,μας υποχρέωσαν στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να ανεχτούμε τους λαθρομετανάστες,να χάνουμε το μεροκάματο εξαιτίας τους,να μας ληστεύουν,να μας βιάζουν και να μας σκοτώνουν, και το βασικότερο:η εθνική μας κυριαρχία πέρασε σε άλλα χέρια, τη στιγμη μάλιστα που κάθε καρυδιάς καρύδι καπηλεύεται κομμάτια απο το παρελθόν μας και κομμάτια απο τα εδάφη μας.Λύση για τα ανωτέρω δεν δίνει κανείς απο τους 300 υπαλλήλους του τέταρτου Ράιχ,αρκούνται στο να μας κάνουν πόλεμο νεύρων και να μας παραμυθιάζουν ωστε να κερδίσουν χρόνο και να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους,να αποτελειώσουν δηλαδή εμάς και να δικαιολογήσουν τα μπόνους τους.Και φυσικά όσον αφορά τις εκλογές,δεν πρόκειται να γίνουν αλλά ακόμα κι αν γίνονταν,την γραμμή του συστήματος θα ακολουθήσει όποιος κατοχυρώσει μια καρέκλα..



Η νέα χρονιά βρήκε τους πολίτες της πιο πλούσιας και προνομιούχας χώρας άστεγους να ζητιανεύουν ή να περιμένουν στη σειρά για το συσσίτιο..Το τελειωτικό χτύπημα θα είναι η επίσημη δικτατορία που θα μας επιβάλλουν τα σκυλιά των Βρυξελλών.Αυτό μας αξίζει;Ο πιο ένδοξος λαός με την πιο τρανή ιστορία και με διαρκείς μάχες για την ελευθερία ανα τους αιώνες, θα καταντήσει υπόδουλος σε ένα μάτσο βάρβαρους που φορώντας τις γραβάτες τους παριστάνουν τους ανώτερους απο εμάς;Αυτό θα γράφει η τελευταία σελίδα της ιστορίας των Ελλήνων;Ή μήπως ήρθε η στιγμή να θυμηθούμε ποιοί ήταν οι πρόγονοί μας και να πάρουμε όση δύναμη χρειαζόμαστε για να διεκδικήσουμε την ελευθερία μας;Αν τούτο δεν αρκεί σε κάποιους,ας κοιτάξουν στον καθρέφτη τον εαυτό τους και να αναρωτηθούν αν δέχονται να γίνουν σκλάβοι στις επιταγές των ανελέητων αρπακτικών,όσοι έχουμε παιδιά να τα κοιτάξουμε στα μάτια και να σκεφτούμε πολύ καλά την υποχρέωση που έχουμε να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο για αυτά-ναι,υποχρέωση.Δεν τα ρωτήσαμε όταν τα φέραμε στον κόσμο..Κι αν δεν πράξουμε τώρα τα δέοντα,θα ρθει η στιγμή που θα πρέπει να απαντήσουμε αμέτρητα ''γιατί'',το κυριότερο ''γιατί φανήκαμε τόσο δειλοί και δεν παλέψαμε για το μέλλον τους'',μέλλον που οφείλουμε να είναι τουλάχιστον αξιοπρεπές..



Είχαμε την τύχη να είμαστε παιδιά της ίδιας μάνας που αιώνες τώρα γεννάει ήρωες,και όχι μόνο.Η Ελλάδα γέννησε τον πολιτισμό,τα γράμματα,τις επιστήμες,η ιερή αυτή γη είναι το κέντρο του κόσμου.Δεν επιτρέψαμε και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας υποτάξει,δεν θα προσκυνήσουμε αυτούς που έπρεπε να μας προσκυνούν καθώς σε εμάς οφείλουν το γεγονός οτι δεν ζουν πλέον σε σπηλιές..Ήρθε η ώρα να δώσουμε ακόμα μια μάχη για τις αξίες μας και τα ιδανικά μας, για το έθνος μας και το ένδοξο γένος των Ελλήνων,για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.Για να πάρουμε πίσω την ελευθερία μας αλλά και τη θέση που μας αξίζει να έχουμε επάνω στον πλανήτη ως Έλληνες.Η 25η Μαρτίου θα είναι και πάλι η αρχή της Ελληνικής επανάστασης, όλοι στους δρόμους θα δώσουμε βροντερό παρών και θα τους αποδείξουμε οτι λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο.Έχουν το φόβο μας γι'αυτο και σχεδιάζουν ασπίδα αξιωματικών για εκείνη τη μέρα, ονειρεύονται οτι θα μας χτυπήσουν οι ένοπλες δυνάμεις μας και θα τη γλιτώσουν για μια ακόμη φορά..


Όλοι οι Έλληνες έξω ενωμένοι,μακρυά απο κόμματα και προσωπικά πιστεύω.Κόμμα μας είναι η πατρίδα μας,θρησκεία μας το αίμα των προγόνων μας.Κοινός μας εχθρός όσοι απαρτίζουν το σάπιο κράτος,η γάγγραινα εξαπλώνεται και όποιος απο τους βολεμένους πιστεύει οτι δεν θα τον πάρει ''η μπάλα'' πλανάται.Ήρθε η ώρα μας Έλληνες.Ή τώρα ή ποτέ.

3 σχόλια:

  1. ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔAΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ , ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ , ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΥΛΗ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ, ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΩΧΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ , ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ, ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΕΝΤOΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ , ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.
    ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ , ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ, ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δουλευουμε ήδη πάνω σε αυτό Μιχάλη...Έτσι πρέπει,μιλάς πολύ σωστά

      Διαγραφή
  2. Η υποστήρηξη των Ελλήνων του εξωτερικού πρωταρχικά θα πραγματωθεί σε άμεση συμμετοχή στον ένοπλο, εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα. Σε αντιπαράθεση, η οικονομική ανεξαρτησία των εκπατρισθέντων Ελλήνων - ως βασιζομένη κυρίως είτε στην μικρή οικογενειακή επιχείρηση είτε στο επάγγελμα - είναι πενιχρή και απόλυτα ασήμαντη αν συγκριθεί με τα τεράστια οικονομικά μεγέθη των υπερεθνικών εταιριών. Οι δε βαθύπλουτοι Έλληνες της διασποράς είναι ελάχιστοι, και αρκετοί μεταξύ τους συνεργάζονται καθημερινά με τους ορκισμένους εχθρούς του Ελληνισμού.

    Φίλοι μου. Ό,τι κι αν επενδυθεί στην Ελλάδα από τους Έλληνες του εξωτερικού θα ρουφηχτεί τάχυστα από τους ξένους εφόσον έχετε Κυβέρνηση κατοχική. Αυτό το βλέπουν ξεκάθαρα οι Έλληνες επενδυτές, και δικαίως επιφυλάσσονται.

    Αλλά και τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα πάλιν εσείς πρέπει να τον κηρύξετε έμπρακτα, με δυναμικά μέτωπα σε όλη την Ελλάδα. Η εποχή του ρομαντικού 19ου αιώνα δεν υπάρχει πιά. Ο Ιερός λόχος δεν έρχεται ξανά για αυτοθυσία, μα ούτε και οι ευεργέτες πριν την απελευθέρωση. Η απ' έξω βοήθεια ομογενών θα συνεισφέρει μεν σε έμψυχο υλικό και θα ανεβάζει το ηθικό των αγωνιστών, αλλά θα είναι δευτερεύουσα. Για να επιτυγχάνετε σε οτιδήποτε κάνετε πρέπει εξ' ολοκλήρουνα έχετε εμπιστοσύνη στις δικές σας δυνάμεις, ως θέμα αρχής. Συνεπώς ξεκινήστε πρώτα εσείς τον αγώνα ως αυτάρκεις στις δυνάμεις σας, όσο μικρές κι αν είναι αυτές. Συγκινήστε μας με άθλους, αποδείξετε πως επανελληνίζεσται, κι εμείς σύντομα θα συμπαραταχθούμε μεθ' υμών. Και μαζί αναγεννημένοι στον Αγώνα, θα καταπλήξουμε κι εμπνεύσουμε την υφήλιο με την ομορφιά του Έλληνα. Συν Αθηνά και χείρας κίνει.

    Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς από την Αυστραλία,
    Πολύδωρος
    Ελληνισμός ή χάος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...