Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Αθώος ο μεγαλοαπατεώνας Ιλίρ Μέτα αλλά ένοχος ο Βορειοηπειρώτης Ναούμ Ντίσιος - Η "τυφλή" Αλβανική Δικαιοσύνη!

Αθώος κρίθηκε οριστικά ο αρχηγός του συνεργαζόμενου με τον Μπερίσα κόμματος LSI, Ιλιρ Μέτα. Μετά από 20 συνεδριάσεις η τελευταία εκ των οποίων διήρκεσε 3ώρες, η Αλβανική "Δικαιοσύνη", μέσω του Ανώτατου Δικαστηρίου παύει οριστικά την ποινική δίωξη για τον Μέτα, ο οποίος τι και αν υπήρχαν βάσιμα στοιχεία για την ενοχή του, κρίθηκε αθώος για το έγκλημα της κατάχρησης εξουσίας σε ανώτατο επίπεδο (ενόσω ήταν υπουργός)...


Χθες σε μια προσπάθεια εκβίασης της "δικαιοσύνης" ο ίδιος ο Μπερίσα συνοδευόμενος από τον νέο Δήμαρχο Τιράνων Λ. Μπάσα, είχαν πολύωρο καφέ με τον Μέτα σε κεντρικό σημείο των Τιράνων, επιδεικνύοντας την έμπρακτη στήριξή τους. Mάλιστα η δικαστική απόφαση κρίνει πως την δικαστική δαπάνη του Ιλίρ Μέτα, η οποία ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια λεκ θα πρέπει να την πληρώσουν τα ταμεία του κράτους. Περιχαρής ο Μέτα μετά την αθώωσή  του δήλωσε πως... "Ο νόμος κέρδισε επί του εγκλήματος!"
Την ίδια ώρα που ο κ. Μέτα αθωώνεται, η Αλβανική δικαιοσύνη συνεχίζει την πολιτική δίωξη κατά του άτυχου Ναούμ Ντίσιου, ο οποίος καταδικάστηκε σε 1 ένα έτος φυλάκιση χωρίς αναστολή, επειδή έφτιαξε σκαλοπάτια διάβασης προς το μνημείο των Ελλήνων στρατιωτών του 40 στο χωριό Μπομποστίτσα. Στις 25 Ιανουαρίου θα βρεθεί και πάλι προ του κινδύνου φυλάκισης μετά από την ολιγοήμερη αναβολή του εκτελεστού της απόφασης.
Σημειώνουμε πως πριν λίγες μέρες, αθωώθηκε και ο γιος του βουλευτή Γκραμόζ Ρούτσι, ο οποίος μετά από τροχαίο ατύχημα, άφησε νεκρή μια άτυχη νεαρή γυναίκα.

Οι Αλβανοί πολίτες τώρα μπορούν να νιώθουν πιο ασφαλείς, με τον "εγκληματία" Ντίσο στην φυλακή και τους "αθώους" εκτός. Χρυσές ημέρες Αλβανικής Δικαιοσύνης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...