Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Αποδοκιμασίες κατά πολιτικών στους Αγιασμούς στην χώρα

Συνεχίζεται η μόδα που θέλει την οποιαδήποτε δημόσια εμφάνιση των πολιτικών στην χώρα μας να συνοδεύεται από αποδοκιμασίες, μικροεπεισόδεια και ... έκτακτες αποχωρήσεις τους. Έτσι και σήμερα το πρωί κάποιοι από τους πολιτικούς πρώτης γραμμής που εμφανίστηκαν σε εκκλησίες και αγιασμούς τα άκουσαν από τους πολίτες. Τα σημαντικότερα ίσως γεγονόταν έλαβαν χώρα στην Χαλκίδα, όπου..
στόχος των αποδοκιμασιών των απλών εκκλησιαζόμενων πολιτών έγινε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
«Παραιτήσου» του φώναζε οι συγκεντρωμένοι, αναγκαζοντάς τον να αποχωρήσει από την τελετή μόλις 20 λεπτά μετά την άφιξή του. Πραγματοποιήθηκαν και πέντε προσαγωγές, οι οποίες δεν ξέρουμε εάν θα μετατραπούν σε συλλήψεις.
Κάζο φαίνεται ότι έπαθε και η υποψήφια διάδοχος του ΓΑΠ στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου, στο Κολωνάκι, τόσο στον ι. ναό του Αγ. Διονυσίου όσο και στην πλατεία της Δεξαμενής. Κάτω από δρακοντεια μέτρα ασφαλείας - ουσιαστικά ολόκληρη η Σκουφά ήταν γεμάτη αστυνομικές δυνάμεις -  η υπ. Παιδείας έγινε στόχος των πολιτών. "Καλοφάγωτα" ακούστηκε να της λέει κάποιος, σε ήρεμο πάντως τόνο, την ώρα που εκείνη έμπαινε στη Δεξαμενή. Κι όταν βγήκε ακούστηκε η φράση: "καλό χώνεμα" και "φέρτε τα λεφτά από τις off shore πίσω".

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...