Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Να και η εθνική κολοτούμπα για τον Γεωργιάδη!!!

Έκπληξη προκαλεί η δήλωση του Αδώνιδος Γεωργιάδη στο φόρουμ της προσωπικής του ιστοσελίδος εις ό,τι αφορά την υπεράσπιση του εθνικού κράτους. Ο προσφάτως προσχωρήσας στην ΝΔ πολιτικός, απαντώντας σε ερώτηση επισκέπτη της σελίδος του για το αν προσχωρώντας στην Νέα Δημοκρατία έγινε φεντεραλιστής, έγραψε:

«Αυτή είναι η πρώτη σοβαρή ιδεολογική ερώτησι που μου θέτετε και σ´ευχαριστώ. Εγώ πάντα ήμουν και είμαι υπέρ της Ευρώπης των Εθνών. Το ερώτημα είναι εάν στην εποχή μας αυτό είναι πλέον εφικτό ή όχι;
Πχ ο Δημοσθένης από την σκοπιά του πατριωτισμού των Αθηνών ως Πόλεως Κράτους ήταν πατριώτης και καλώς μισούσε και τον Φίλιππο και τον Αλέξανδρο που έφερναν την νέα εποχή του μεγάλου ενιαίου Κράτους. Από την ιστορική όμως οπτική λέμε ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι η εποχή της Πόλεως Κράτους είχε πλέον παρέλθει. Το ίδιο από την αντίστροφη οπτική συνέβη με όσους σην Μεσαιωνική Ιταλία υπαρασπίζονταν την Αυτοκρατορία εναντίον της πολυδιασπάσεως σε πόλεις Κράτη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ασχέτως του τί προτιμούμε υπάρχουν οι αντικειμενικές συνθήκες των εποχών. Άλλοτε ευνοούν τους μεγάλους και άλλοτε τους μικρούς σχηματισμούς.
»Πολύ φοβούμαι ότι αυτή η κρίσις θα κρίνη τα πάντα! Ευρωομολογο, Μνημόνια, Διακρατικά Χρέη κλπ έχουν μία αναπόφευκτη κατάληξη, την Ομοσπονδιακή Ευρώπη! Εάν η Ευρώπη αποτύχει στην κρίση θα διαλυθή, όμως στον σύγχρονο κόσμο δεν νομίζω πια ότι αυτό θα συνέφερε κανέναν στην Ευρώπη και άρα πιθανολογώ ότι θα τα καταφέρη!
»Οπότε ναι, το ερώτημα αυτό με απασχολεί και με απασχολούσε και πριν πάω στην ΝΔ. Νομίζω ότι η υπερασπισις του Έθνους-Κράτους όπως το ξέραμε είναι μία μάχη οπισθοφυλακής για να μήν κοροϊδεύουμε και τους εαυτούς μας!»

ΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ: ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ Η ΜΑΧΗ ΕΘΝΟΥΣ - ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑ, ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΜΑΧΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ - ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΟΙ" ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...