Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Τις γριούλες έχουν βάλει στο μάτι οι λαθροεισβολείς! Μία νεκρή και μία βαριά τραυματισμένη μόλις χτες!

Δύο ακόμη στυγερά εγκλήματα -με στόχο ηλικιωμένες γυναίκες - είχαμε χτές στην ελληνική επαρχία,οι κάτοικοι της οποίας πρέπει να αισθάνονται τρομερά απροστάτευτοι απέναντι στις ορδές των αδίστακτων εγκληματιών που κυριολεκτικά κάνουν ό,τιδήποτε θέλουν, χωρίς σχεδόν ποτέ να πληρώνουν για τις πράξεις τους. Το πρώτο έγκλημα έγινε χτες το μεσημέρι, στο σπίτι που ζούσε η 75χρονη στα Εξαμίλια Κορινθίας...
Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν μέσα και ήρθαν αντιμέτωποι με την άτυχη γυναίκα. Δεν την λυπήθηκαν, ούτε έκαναν πίσω. Την έπιασαν και τη βασάνισαν μέχρι θανάτου!

Στη συνέχεια έκαναν το σπίτι άνω-κάτω, για να βρουν χρήματα και κοσμήματα. Όταν τα βρήκαν έφυγαν και άφησαν τη γιαγιά νεκρή. Αργά το βράδυ, συγγενείς της ανησύχησαν επειδή δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και πήγαν στο σπίτι. Άνοιξαν την πόρτα και βρήκαν την 75χρονη νεκρή.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και ιατροδικαστής. Ο τελευταίος διαπίστωσε ότι πρόκειται ''για ασφυκτικό βίαιο θάνατο δια αποφράξεως αναπνευστικών οδών''. Κάτι που σημαίνει πως οι δολοφόνοι είτε στραγγάλισαν είτε έπνιξαν με μαξιλάρι την άτυχη γυναίκα. Τα ακριβή αίτια πάντως, που προκάλεσαν το θάνατο της ηλικιωμένης, θα διερευνηθούν αύριο σε νεκροψία - νεκροτομή που θα διεξαχθεί στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου έχει μεταφερθεί η σορός.
Ενώ το δεύτερο έγινε στην Κρήτη, όπου ε μία ηλικιωμένη από τον Άγιο Βασίλειο Βιάννου δέχθηκε βάναυση επίθεση, όταν αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της, με σκοπό να τη ληστέψουν. Σύμφωνα με το cretalive.gr, η ηλικιωμένη τους είπε ότι δεν είχε χρήματα ή αντικείμενα αξίας και προσφέρθηκε να τους δώσει ένα δοχείο με λάδι ώστε να την αφήσουν ήσυχη.

Αυτό φέρεται να εκνεύρισε τους δράστες, οι οποίοι άρχισαν να τη χτυπούν με πρωτοφανή αγριότητα στο πρόσωπο και στα πόδια. Όταν η άτυχη γιαγιά έπεσε στο πάτωμα σφαδάζοντας στους πόνους, οι δράστες πήραν τον δρόμο της εξόδου.

Και στις δύο περιπτώσεις η αστυνομία ... αναζητεί τους δράστες. Τώρα τι θα καταφέρει να κάνει είναι μια άλλη ιστορία. Ούτως ή άλλως οι φυλακές είναι υπερπλήρεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...