Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Το 74% θέλει τον Παπανδρέου στη φυλακή!Το υπόλοιπο 26% τι λέει;;;

Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής θέλουν να δουν τρεις στους τέσσερις Έλληνες τον πρώην πρωθυπουργό...

Το 74% θέλει τον Παπανδρέου στη φυλακή!

Γιώργο Παπανδρέου, ως τιμωρία για την κατάντια της χώρας, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco για το newsbomb.gr...


Συγκεκριμένα στην ερώτηση «ποιοι πολιτικοί πρέπει να πληρώσουν για την πολιτική κατάρρευση της χώρας», η άποψη του 74% των Ελλήνων ότι ο τέως πρωθυπουργός «πρέπει να πληρώσει».

Δεύτερος σε σειρά, είναι ο Κώστας Καραμανλής με ποσοστό 49%, τρίτος ο Κώστας Σημίτης με 34%, τέταρτος ο Γ. Παπακωνσταντίνου με 14% και πέμπτος ο Γ. Αλογοσκούφης με 8%.

Εξαιρετικά ενδιαφέρον εύρημα αποτελεί το γεγονός ότι στον κατάλογο των πέντε πρώτων πολιτικών που ο ελληνικός λαός εντοπίζει ως «φταίχτες» για τη σημερινή μας κατάσταση δεν εμφανίζεται το όνομα του νυν υπουργού Οικονομικών και αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Ένα άλλο στοιχείο που έχει τη δική του σημασία είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία (το 65%) των ερωτηθέντων απαντά αυθόρμητα «όλοι» στην ερώτηση ποιοι πολιτικοί φταίνε και πρέπει να πληρώσουν . 

Δημοσιεύθηκε στα Επίκαιρα


Πάλι καλά που έστω και το 65% έχει καταλάβει οτι ευθύνονται όλοι...Ελπίζω το 26% που δεν διάλεξε τον ΓΑΠ να διαφώνησε ως προς την τιμωρία,να προτιμούσε ας πούμε κρεμάλα αντί φυλακής...Τραγικό επίσης οτι θεωρείται λιγότερο υπεύθυνος του Κώστα Καραμανλή ο Σημίτης...Άτιμη μνήμη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...