Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Οι αριστεροί στη Γερμανία την άκουσαν καλά απο μουσουλμάνους....

Στην μουσουλμανική συνοικία του Βερολίνου Βέντινγκ, μία ομάδα αριστερών ακτιβιστών δέχθηκαν επίθεση από συμμορία μουσουλμάνων με ρόπαλα του μπέιζμπολ. Η συμμορία λέγεται «Street Fighters» και αποτελείται από μετανάστες, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι Τούρκοι...
Εμπλέκεται μάλιστα και σε τρομοκρατικά κτυπήματα.

Τους τελευταίους μήνες το Βέντινγκ έχει γίνει προσφιλής προορισμός για αριστερούς νεολαίους, λόγω της «πολυπολιτισμικής» συνθέσεώς του και των χαμηλών ενοικίων του. Κάποιοι από αυτούς δημιούργησαν μία λέσχη, ως σημείο συνάντησης και διοργάνωσης ακτιβιστικών ενεργειών.

Αυτό δεν εμπόδισε την τοπική συμμορία να επιτεθεί στην λέσχη με ρόπαλα και να τραυματίσει σοβαρά δύο νεαρούς μουσικούς, απαιτώντας χρήματα για προστασία.

Οι Γερμανοί αριστεριστές βρίσκονται μάλλον σε σύγχυση, καθώς η πληροφορία για το περιστατικό δεν προέκυψε από κάποια ανακοίνωσή τους, αλλά διέρρευσε μέσα από την αστυνομία. Πρόκειται για ένα φαινόμενο, που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ούτε μέσω της δημοσιότητος ούτε με τις παραδοσιακές ακτιβιστικές ενέργειες, καθώς αυτές είχαν μέχρι σήμερα ως «εχθρούς» τους την αστυνομία και την άκρα δεξιά. Λογικό είναι λοιπόν, όταν ένας πολυπολιτισμικός αντιρατσιστής πέσει θύμα απειλής, εκβιασμού και επίθεσης από μουσουλμάνους, να τρελαθεί.

Η πραγματικότητα κτυπάει την πόρτα της αριστεράς… με ρόπαλα του μπέιζμπολ.

Πηγή

Είχαμε κι εμείς επιθέσεις σε αντιρατσιστές πρόσφατα στην ΑΣΟΕΕ αλλά δεν ιδρώνει το αυτάκι τους...Το φωνάζουμε συνέχεια,δεν κάνουν διακρίσεις...Ας συνεχίσουν να τους υπερασπίζονται...Απο εκείνους θα το βρουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...