Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

«Ιούδες, Εφιάλτες και Βρούτοι» οι διαγραφέντες..Πες τα πρόεδρε!!!

Ακολουθούν δηλώσεις Καρατζαφέρη,παρακαλούνται όσοι έχουν υψηλή πίεση να απομακρυνθούν απο τις οθόνες τους...Ο άνθρωπος δεν παλεύεται,αρχίζω να πιστεύω οτι έχει πρόβλημα με τη μνήμη του και ξεχνάει παρελθοντικές δηλώσεις...Όσο για τους χαρακτηρισμούς που προσδίδει στα πρών καμάρια του ΛΑ.Ο.Σ θα του πω απλά την παροιμία ''μ'όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις''.Και σίγουρα δεν μπορείς να αμφισβητίσεις πρόεδρε οτι ήταν άψογοι μαθητές...
Η είδηση απο το ethnos.gr


Επίθεση κατά των δυο διαγραφέντων βουλευτών Μ. Βορίδη και Α. Γεωργιάδη, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, κάνοντας λόγο για «Ιούδες, Εφιάλτες και Βρούτους» ενώ εκτόξευσε βέλη και προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, κατακρίνοντας τις «αλλεπάλληλες αλλαγές στις θέσεις και τις δεσμεύσεις του».

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατά την εισηγητική του ομιλία προς την Ολομέλεια της Κ.Ε., αναφέρθηκε στο «ιστορικό της επαίσχυντης δέσμευσης της χώρας μας στο Μνημόνιο ΙΙ» και το ρόλο που διαδραμάτισαν οι κ.κ. Σαμαράς και Παπανδρέου σε αυτό, αναφέροντας χαρακτηριστικά το γεγονός ότι ενώ παρουσία του είχαν δεσμευθεί και οι δύο άλλοι αρχηγοί για τη μη περικοπή μισθών, συντάξεων και επιδομάτων, μετά την αποχώρησή του από την κυβέρνηση, ξέχασαν τις δεσμεύσεις τους και συμφώνησαν στις περικοπές.

Ο Γ. Καρατζαφέρης επανερχόμενος στο «ψευτοδίλημμα» «Νεοφιλελευθερισμός ή Κομμουνισμός», που προτάσσουν οι κ.κ. Σαμαράς-Παπανδρέου όπως είπε, επανέλαβε ότι ο ΛΑΟΣ «προτάσσει τη μόνη εθνικά υπεύθυνη και ανεξάρτητη πρόταση του Πατριωτικού Παρεμβατισμού, η οποία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της πολιτικής του ΛΑΟΣ».

Ο πρόεδρος εξέφρασε έντονες επιφυλάξεις ως προς το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, καθώς, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «δεν είμαι σίγουρος αν αυτός που ζητά εκλογές το εννοεί πραγματικά».

Χαρακτήρισε ως αδύναμη και κατώτερη των περιστάσεων «την κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ- ΝΔ υπό τον Λουκά Παπαδήμο» και επιτέθηκε εκ νέου στην Ανγκελα Μέρκελ και τους Ευρωπαίους.

Ο Γ. Καρατζαφέρης έθεσε επίσης σε εκλογική ετοιμότητα τον κομματικό μηχανισμό και επανέλαβε την πρόταση για την αντιμετώπιση της κρίσης. Συγκεκριμένα, ζήτησε περίοδο χάριτος πέντε ετών από τους δανειστές μας και εν συνεχεία αποπληρωμή του χρέους με καταβολή 10 δισ. ευρω ετησίως, με επιτόκιο αντίστοιχο με αυτό της Ευρωπαϊκής ΚεντρικήςΤράπεζας, δηλαδή 1%.

Το ποσό αυτό, όπως υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης, θα συγκεντρώνεται μόνον από την αξιοποίηση των ενεργεακών κοιτασμάτων, για τα οποία, όπως είπε, έχουν κατατεθεί ήδη πολλές προτάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...