Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΡΧΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΜΕ ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΡΟΠΑΛΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΧΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ...

Μέλη αντιεξουσιαστικής ομάδας είναι σύμφωνα με την Αστυνομία οι 27 νεαροί που συνελήφθησαν την Κυριακή στη Βέροια λίγη ώρα πριν από την έναρξη της παρέλασης. Στην κατοχή τους βρέθηκαν ξύλινα ρόπαλα, ένας πυροσβεστήρας και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα αρχικά να προσαχθούν.

Οι 27 συλληφθέντες, ηλικίας από 17 έως 30 ετών, κατηγορούνται κατά περίπτωση για...
αντίσταση κατά της αρχής, ένας κατηγορείται για οπλοκατοχή καθώς είχε μαζί του ένα σουγιά, κι ένας για εξύβριση και απειλή. Οι νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι και θα δικαστούν στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο τον ερχόμενο Μάιο.

stoxos.gr

Ο σκοπός των συγκεκριμένων ομάδων δεν είναι να επιτεθούν στην εξουσία όπως δηλώνουν αλλά σε οτιδήποτε θυμίζει το Ελληνικό έθνος. Μην ξεχνάμε τις αμέτρητες αναφορές απο συνέλληνες κατα την περίοδο των αγανκτισμένων για τις επιθέσεις που δέχονταν απο ομάδες τέτοιου τύπου επειδή κρατούσαν την γαλανόλευκη ή φορούσαν μπλούζα με κάποιο σύνθημα ή λογότυπο υπερ της Ελλάδας. Ίσως θα έπρεπε να αναθεωρήσουν λοιπόν όσοι κατηγορούν το κίνημα της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής και την Οργάνωση Χ λέγοντας οτι ετοιμάζουμε εμφυλιοπολεμική κατάσταση... Άλλοι ετοιμάζουν κι εμείς οφείλουμε να προφυλάξουμε το λαό μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...