Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Κάλεσμα Αγώνα προς όλους τους Έφεδρους….για την ίδια τη ζωή των οικογενειών μας….

Ένα μικρό «εκπαιδευτικό θεωρητικό σεναριάκι»:



Ημέρα Χ. Ξεκινάει το Χάος. Τα εκατομμύρια των λαθρο μετατρέπονται σε «στρατό» και αρχίζουν τις «πολεμικές επιχειρήσεις» κατά του Ελληνικού πληθυσμού. Σε συνεργασία με ξένες δυνάμεις αλλά και ισχυρές δυνάμεις του οργανωμένου εγκλήματος.



Οι σφαγές Ελλήνων και οι καταστροφές κορυφώνονται εν ριπή οφθαλμού. Οι Δυνάμεις Ασφαλείας αν και καταβάλλουν ηρωϊκές και φιλότιμες προσπάθειες δεν επαρκούν. Οργανωμένη και εκπαιδευμένη Πολιτοφυλακή η Πολιτεία δυστυχώς «δεν φρόντισε» να έχει. Την κατάργησε εν τη γεννέση της.

Αναγκάζεται να τραβήξει δυνάμεις του Στρατού από τα σύνορα και να τις ρίξει στο «εσωτερικό» για ν’ αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Κάνει επιστράτευση αλλά οι δυνάμεις αυτές των Επιστράτων Εφέδρων μέχρι να οργανωθούν, να επανεκπαιδευτούν και να «επανενταχθούν» δεν είναι «ικανές επιχειρησιακά». Είναι σκορποχώρι.

Ξένοι εισβολείς εκμεταλλεύονται το «κενό στα σύνορα» και την γενικότερη αναστάτωση και εξαπολύουν γενική επίθεση σε όλο το μέτωπο. Οι επίστρατοι έφεδροι φεύγουν εν ριπή οφθαλμού για την Πρώτη Γραμμή.

Οι Δυνάμεις Ασφαλείας που μένουν πίσω μαζί με την βιαστικά στρατολογηθείσα Παλλαϊκή Άμυνα – Πολιτοφυλακή των εναπομεινάντων Εφέδρων δεν έχουν προλάβει να οργανωθούν και να μετατραπούν σε Συντεταγμένη, αποτελεσματική, πειθαρχημένη, αξιόμαχη Μονάδα. Ο άμαχος πληθυσμός και οι υποδομές βάλλονται από εκατομμύρια αξιόμαχους «ένοπλους αντάρτες του εχθρού». Οι οικογένειες των Εφέδρων σφάζονται ανηλεώς χωρίς κανείς να μπορεί να τους προστατεύσει….. Κι όλα αυτά γιατί η Πολιτεία δεν φρόντισε επί 35 χρόνια να οργανώσει μια αξιόμαχη Πολιτοφυλακή…την περιβόητη Παλλαϊκή Άμυνα… Κι όλα αυτά γιατί, αν και «κάποιοι Πατριώτες» εντόπισαν ΕΓΚΑΙΡΑ αυτό το πρόβλημα, οι Έφεδροι δεν ανταποκρίθηκαν…. Κι όλα αυτά γιατί αν και ζητήθηκε η βοήθεια ΟΛΩΝ των έφεδρων για να οργανωθούν και να εκπαιδευτούν το δυνατόν πιο έγκαιρα όσο το δυνατόν περισσότεροι Έφεδροι (και μη, άνδρες και γυναίκες) Πολιτοφύλακες, αυτοί αρνήθηκαν…. Η εκπαίδευση «απλών πολιτοφυλάκων», του «απλού λαού» δεν ήταν στις προτεραιότητές τους…

Αδέρφια Έλληνες Έφεδροι, θα περιμένετε να γίνει πραγματικότητα το παραπάνω εφιαλτικό σενάριο;

Εάν διαπιστώνουμε την «εγκληματική ανεπάρκεια» της Πολιτείας στο ζήτημα ασφάλειας των οικογενειών μας, οφείλουμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.



Πρέπει οι Έλληνες Έφεδροι να σχηματίσουν «ενεργές Δυνάμεις Εφέδρων». Ενεργές Δυνάμεις μιας ευρείας Πατριωτικής Πολιτοφυλακής.



Τα Νέα Οργανωτικά Σχήματα Εφέδρων που αναπόφευκτα θα προκύψουν απ' αυτή την κατάσταση θα πρέπει να ενσκύψουν πάνω στην ανάγκη του Λαού για Στρατιωτική Εκπαίδευση και Οργάνωση...ας σκεφτούν - έστω και τώρα - ότι την ώρα που αυτοί θα είναι στην Πρώτη Γραμμή, θα πρέπει να υπάρχουν στα Μετόπισθεν Οργανωμένες Δυνάμεις Πολιτοφυλακής για να προστατέψουν τον άμαχο πληθυσμό...μαζί και τις απροστάτευτες οικογένειές τους...



Ας μην επαναπαύονται στο ότι οι Δυνάμεις Ασφαλείας της Πολιτείας θα κατορθώσουν να προστατέψουν τους δικούς τους ανθρώπους. Θέληση έχουν αυτές οι Δυνάμεις, αλλά δεν θα επαρκούν. Και το αποδεικνύουν καθημερινά. Με όσο ζήλο και αν εκτελούν το καθήκον τους, δεν κατορθώνουν να αντιμετωπίσουν ούτε καν την εγκληματικότητα που μαστίζει τις οικογένειές μας σήμερα. Θα κατορθώσουν να τις προστατέψουν μέσα σ’εκείνο το ασύμμετρο πολεμικό χάος;



Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή εξακολουθεί να απευθύνει Κάλεσμα σε όλους τους Εφέδρους να ενισχύσουν την υπερ πάντων προσπάθειά της επ' αυτού....έστω και τώρα...έστω κι αν χάθηκαν τόσα πολύτιμα χρόνια…



Ξεχάστε την Πολιτεία.



Εάν ήθελε το καθεστώς θα την είχε δημιουργήσει από χρόνια. Ακριβώς επειδή το καθεστώς δεν επιθυμεί "Πολιτοφυλακή" οφείλουμε εμείς οι Έφεδροι να οργανώσουμε από "τα κάτω" μια "Πατριωτική Πολιτοφυλακή"....χρησιμοποιώντας δικές μας δυνάμεις...και σ' αυτό όλοι οι έφεδροι είναι "άκρως πολύτιμοι" και κανείς δεν περισσεύει....



Στο κάτω κάτω ΚΑΙ οι οικογένειες των εφέδρων θα κινδυνέψουν στα μετόπισθεν όταν αυτοί θα λείπουν στα σύνορα, εαν δεν κατορθώσουμε και δεν προλάβουμε έγκαιρα να χτίσουμε μια αξιόμαχη "Πατριωτική Πολιτοφυλακή" και δη Πανελλαδικά...



Ιδού το ιστορικό της «εγκληματικής ανευθυνότητας» της Πολιτείας επί 35 χρόνια στο ζήτημα της Παλλαϊκής Άμυνας. Όπως το δημοσίευσα πέρυσι.



Περί "Πολιτοφυλακής" και "Παλλαϊκής Άμυνας"



Αρχές δεκαετίας του ’90 το ΠΑΣΟΚ παρίστανε τον Πατριώτη. Επειδή δίωκε το Εθνικό φρόνημα του Στρατεύματος χρειάζονταν κάτι που θα ισορροπούσε αυτή την «αντεθνική/αντιστρατιωτική» του επαίσχυντη τακτική.



Ταυτόχρονα χρειάζονταν «λαϊκές ενισχύσεις» έναντι του ενδεχόμενου κάποιου στρατιωτικού κινήματος. Την λύση την βρήκε στο – εφεύρημα όπως αποδείχτηκε – της «Παλλαϊκής Άμυνας». Ο Λαός θα κάλυπτε το κενό του «προδοτικού στρατού που εξ’ αιτίας του (Απριλιανοί) απωλέστηκε η Κύπρος». Αυτή ήταν η τότε «επικοινωνιακή πολιτική» του ΠΑΣΟΚ.



Παρ’ όλα αυτά δίσταζαν. Μεγάλο πράγμα βλέπεις να δώσεις «στρατιωτική ισχύ» στον Λαό. Όποιος ήλεγχε αυτή την «Πολιτοφυλακή» θα μπορούσε να μετατραπεί σε «κίνδυνο του συστήματος»…



Η κατάληξη;



Η ιστορία έδειξε πως απλά όλα αυτά ήταν παχιά λόγια χωρίς αντίκρυσμα….Σιγά μην έφτιαχναν Πολιτοφυλακή και να έβγαζαν τα μάτια τους. Ατέλειωτες συζητήσεις επί χρόνια, οικονομικές δυσπραγίες, καθημερινότητα το καταχώνιασαν το θέμα…



Τα πράγματα εξακολουθούσαν να ρυθμίζονται από το Ν.Δ. 17/1974 Περί Πολιτικής Σχεδιάσεως Εκτάκτου Ανάγκης.



Μέχρι που ήρθε ο Μάρτης του ’87 και η Ελληνοτουρκική κρίση στο Αιγαίο. Εκεί είδαν πως πλέον ήλεγχαν το Στράτευμα. Εξ’ ου και παραχώρησαν προδοτικά στους Τούρκους το δικαίωμα να θέσουν πλέον το «γκρίζο χρώμα του Αιγαίου». Τι χρειάζονταν λοιπόν η Παλλαϊκή Άμυνα; Μπορούσε να μείνει στο συρτάρι.



Μέχρι που ήρθε το 1996 και τα Ίμια. Η λαϊκή οργή για την τεράστια αυτή εθνική απώλεια εξ’ αιτίας των εγκληματικών χειρισμών τόσο των Πολιτικών όσο και κάποιων υψηλόβαθμων Ενστόλων ξανάβγαλε στην επιφάνεια την «ανάγκη να εκτονωθεί επικοινωνιακά το λαϊκό αίσθημα περί εθνικής ασφάλειας». Νά’ σου λοιπόν και ξαναβγαίνει από το συρτάρι η «καραμέλλα της Παλλαϊκής Άμυνας» (Βήμα, 1/12/96). Τους πήρε άλλα δύο χρόνια για να ψηφιστεί τελικά ο Ν.2641/1998. Όριζε την ανάγκη ύπαρξης μιας «εκτεταμένης ανά την επικράτεια Πολιτοφυλακής» που θα ακολουθούσε οργανικά τη δομή και τους κανονισμούς του στρατεύματος και που θα «οργανώνονταν και εκπαιδεύονταν» ανελλιπώς και λεπτομερώς κατά την διάρκεια της ειρήνης ώστε να είναι έτοιμη τον καιρό του πολέμου.



Φευ όμως! Είναι γάτες οι καθεστωτικοί πολιτικοί. Σιγά μην επέτρεπαν την ίδρυση ενός τέτοιου «επίφοβου για τις λαμογιές τους» (οιονεί) ένοπλου (παρα)στρατιωτικού σώματος (Ναι, έτσι το χαρακτήριζαν!).



Ήρθε και το ’99, είδαν με την «υπόθεση Οτσαλάν» από τη μια, του Χρηματιστηρίου από την άλλη, ότι τους «έπαιρνε να κάνουν ότι γουστάρουν» και το άφησαν απλά να… «αραχνιάζει» σε κάποιο συρτάρι. Μέχρι που τρία χρόνια αργότερα με το Ν.3013/2002 ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ εν ψυχρώ τα τμήματα του Νόμου περί Παλλαϊκής Άμυνας εν καιρώ ειρήνης. Αδιαφορώντας για το ότι ένας τέτοιος γιγάντιος μηχανισμός όπως αυτός μιας Πολιτοφυλακής δεν είναι δυνατόν να συσταθεί, να οργανωθεί, να εκπαιδευτεί και να αποδώσει καρπούς έτσι ξαφνικά με το ξέσπασμα ενός πολέμου. Χώρια που οι πόλεμοι έχουν πάψει προ πολλού να κηρύσσονται. Απλά ξεσπάνε στο κεφάλι του ηλιθιωδώς απροετοίμαστου θύματος σαν θύελλα έτσι ξαφνικά και συντριπτικά εν μια νυχτί.



Κι έτσι, φτάνουμε στο σήμερα. Και στο αμείλικτο ερώτημα. Ζούμε στο ιστορικά πιο πολεμικό σταυροδρόμι της υφηλίου. Το Στράτευμα το έχουν ευνουχίσει οι εθνοπροδότες πολιτικοί. Η έσχατη γραμμή ανασχέσεως αυτής της κατάστασης θα ήταν μόνον μια εκτεταμένη Πολιτοφυλακή. Η οποία όμως – βάση του Νόμου περί Παλλαϊκής Άμυνας – ενεργοποιείται μόνον εν καιρώ Πολέμου.



Άραγε όμως ο πόλεμος εννοείται μόνον με την «κλασσική του ιστορική έννοια» της εν θερμώ σύγκρουσης; Οι εκτεταμένες Ασύμμετρες Απειλές τάχα δεν στοιχειοθετούν εξίσου έννοια «υπαρκτού εν εξελίξει Πολέμου»; Η Ελλάδα αντιμετωπίζει καιρό τώρα χείμαρρο ολόκληρο από τέτοιες Ασύμμετρες Απειλές. Δεν τελούμε εν καιρώ πολέμου λοιπόν; Κανένας Πατριώτης Νομικός με "κότσια" (αλλά και τίποτα Στρατιωτικοί εξίσου με ανάλογα "κότσια" να το "θέσουν" και να το στηρίξουν το θέμα") δεν υπάρχουν;



Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή έρχεται φιλοδοξώντας να καλύψει αυτό το κενό.... Μόνοι μας...χωρίς καμία στήριξη....από πουθενά...ούτε από Πολιτεία, ούτε από Πατριωτικούς "οργανωμένους χώρους", ούτε από τυχόν "πατριώτες παράγοντες και προύχοντες".... ΜΟΝΟΙ!!!!



Στο Όνομα του Ακροτελεύτιου Άρθρου του Συντάγματος:



2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία



Όταν η Πολιτεία αρνείται να προστατεύσει τους Πολίτες της, τότε η Κοινωνία των Πολιτών υποχρεούται να αυτοπροστατευθεί….Το οφείλει στα παιδιά της….





Όλοι οι Έφεδροι πρέπει και καλούνται να στηρίξουν την Μεγάλη Συγκέντρωση Εφέδρων στο Σύνταγμα την 25η Μαρτίου 2012 που εξήγγειλαν τα Αδέρφια Κομάντος της Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ), η Πατριωτική Πολιτοφυλακή και πλήθος άλλων Ομάδων Εφέδρων.

Όλοι με Φαιοπράσινες και Φόρμες Παραλλαγής.





Γεώργιος Ανεστόπουλος

Διοικητής Πατριωτικής Πολιτοφυλακής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...