Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Πατριωτική Πολιτοφυλακή: Προδότες, Πραξικοπηματίες, Πρασινοφρουροί και Πράσσειν Άλογα...

Τις τελευταίες μέρες οι εξελίξεις στην Πατριωτική Πολιτοφυλακή ήταν ραγδαίες και έφεραν μεγάλες ανατροπές. Οτι αναφερθεί παρακάτω είναι καθαρά προσωπική μου τοποθέτηση και δεν εκφράζει το νεοσύστατο επιτελείο της ούτε τα μέλη της. 

Είχα την ευκαιρία να βρεθώ στο κίνημα απο την αρχή του, γνωρίζω οτιδήποτε αφορά πρόσωπα, καταστάσεις και όσα διαδραματίστηκαν στον έναν χρόνο σχεδόν της ύπαρξής της. Λόγω απόστασης δεν παρευρέθηκα σε όλες τις ασκήσεις όμως ήμουν εκείνη που είχε αναλάβει την επικοινωνία και τις διαδικτυακές εργασίες χωρίς να φαίνομαι και φυσικά ήμασταν σε καθημερινή επικοινωνία για οποιαδήποτε απόφαση τα 5 μέλη. Αυτό για να μην πει κάποιος ''απο που κι ως που μιλάς εσύ''. 


Το όνομά μου δεν αναφέρθηκε απο τον κύριο Ανεστόπουλο όμως το γεγονός οτι με διέγραψε δείχνει ξεκάθαρα οτι με έχει στη λίστα των ''πραξικοπηματιών'', και πολύ καλά κάνει... Ο κύριος Ανεστόπουλος προφανώς ξεχνάει πως όταν έγινε το πρώτο μπαμ παραμείναμε δίπλα του, προσπερνάει το γεγονός οτι όσα ακούσαμε για το πρόσωπό του (και είναι πολύ σοβαρά) δεν τα λάβαμε υπόψιν αλλά συνεχίσαμε να τον στηρίζουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια πίστη, και λυπάμαι που αναφέρεται στην Πατριωτική Πολιτοφυλακή σήμερα ως ''ιδέα ΤΟΥ'' και όχι σαν μια συλλογική προσπάθεια των πέντε μας που αγόγγυστα αναλαβάμε ο καθένας να διεκπεραιώσει απαραίτητες εργασίες απο το μετερίζι του. Γιατι η ιδέα απο την πράξη και το σημερινό αποτέλεσμα του κινήματος απέχει χιλιόμετρα... Αυτός ήταν και ο λόγος που καθαιρέθηκε ο ίδιος και δεν αποχωρήσαμε εμείς και να κάνουμε δική μας ομάδα. Είναι ανεπίτρεπτο να χαρίσουμε ένα κίνημα που μεγάλωσε και δυνάμωσε με τους κόπους των υπολοίπων τεσσάρων επειδή ο κύριος Ανεστόπουλος απλά συνέλαβε την ιδέα. 

Στο δια ταύτα λοιπόν, ακούω για προδοσίες, αχάριστους και άνανδρους. Το ποιος είναι ο προδότης δεν χρειάζεται σκέψη, άλλος ήταν 5 ωρες στην ΓΑΔΑ και δεν είπε κουβέντα για οτι ειπώθηκε... Παρόλα αυτά, με δική τους πρωτοβουλία αλλά και διάθεση να καλύψουν τα έξοδα, οι χαρακτηριζόμενοι σήμερα ως ''προδότες'' έτρεξαν αμέσως σε δικηγόρο να τον συμβουλευτούν για να είμαστε σίγουροι οτι ο διοικητής μας δεν θα μπλέξει. Τι πιο απλό να ζητήσει ο δικηγόρος τη δικογραφία για μελέτη αλλά το Γεράκι έκανε την πάπια... Έτσι επιβεβαιώθηκε η προδοσία απο πλευράς του και τα όσα μας είχαν πει αλλά δεν πιστεύαμε, η ανικανότητά του πάλι να διοικήσει μια μονάδα που συνεχώς δυνάμωνε είχε αποδειχθεί αμέτρητες φορές, κι εκεί όμως με συζήτηση προσπαθούσαμε να τον βοηθάμε πάντα να παίρνει την ορθότερη απόφαση. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η απάντηση του κυριου Ανεστόπουλου στον Βασίλη Ζαφειρίου όταν ο δεύτερος έθεσε προτεραιότητα την ολοκλήρωση του καταστατικού: ΣΤΟΠ το καταστατικό και διασπαζόμαστε σε υποομάδες!!.. 

Όσον αφορά το νέο επιτελείο και τα όσα ακούω απο τρίτους που σχολιάζουν τα δρώμενα. Πρώτον, μια χούφτα ανίκανοι, δειλοί και πουθενάδες καλό θα ήταν να μην πιάνουν στο στόμα τους τον Μαύρο Καβαλάρη ειδικά απο τη στιγμή που τον γνωρίζουν προσωπικά για χρόνια και ξέρουν και τους αγώνες, και την αγάπη για την πατρίδα, και την πίστη στο έθνος αλλά και την εντιμότητα προς τους συναγωνιστές του-προφανώς όσοι τον κρίνουν ήταν απο τους λιποτάκτες, λυπάμαι αλλά με αυτούς δηλώνουμε ανελέητοι. Δεύτερον, ο Βασίλης Ζαφειρίου είναι απο τους πιο αξιόλογους ανθρώπους που είχα την τιμή να γνωρίσω και σίγουρα τόσο τίμιος που θα προτιμούσε να αυτοκτονήσει παρά να προδώσει. Τώρα δεν πρόδωσε, αντιθέτως έβαλε προτεραιότητα τη σωτηρία του κινήματος και των μελών -και φυσικά αν ο πρώην διοικητής δεν μας έθετε σε κίνδυνο με τις απερίσκεπτες αρχικά, ύποπτες στη συνέχεια κινήσεις του, δεν θα υπήρχε θέμα καθαίρεσης ούτε απο τον ίδιο το Βασίλη ούτε απο κανέναν μας. 

Τελευταίος ένας άνθρωπος που σε αυτόν οφείλεται η διαδικτυακή εξάπλωση του κινήματος και των σκοπών αυτου, κατα συνέπεια και η αύξηση των μελών της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής και η αναγνωρισημότητα που ξαφνικά πήρε. Δεν αρκέστηκε να αφιερώσει τόσο χρόνο στο να μας φτιάξει επίσημο ιστολόγιο, σελίδες και να δίνει συνεχώς συμβουλές για την καλύτερη επικοινωνία μας με τα νέα μέλη, δεν ήταν μόνο η στήριξη που προσέφερε στο κίνημα μέσα απο το προσωπικό του ιστολόγιο με συνεχείς αναφορές, αλλά ήταν παρών καθημερινά στις κρίσιμες αποφάσεις των τελευταίων εβδομάδων και μιλώντας πάντα ως η φωνή της λογικής έβαλε προτεραιότητα το κίνημα αλλά κυρίως οι απόψεις του είχαν σταθερά βάση το όφελος τόσο του κινήματος όσο και την ηθική υπόσταση του πρώην διοικητή. Ασφαλώς αναφέρομαι στον Θοδωρή Elnews που μια μέρα πριν την καθαίρεσή του ο κύριος Ανεστόπουλος αποφάσισε (επιχειρώντας να συνομωτήσει με τον Μαύρο Καβαλάρη και το Βασίλη Ζαφειρίου αλλά βρήκε ''τοίχο'') οτι ο Θοδωρής ήταν πλέον άχρηστος και να βγει εκτός ομάδας... Έτσι ευχαριστούμε έναν άνθρωπο που χωρίς να έχει κάποιο προσωπικό κέρδος προσέφερε τόσα πολλά; (Δεν είχε ανάγκη τη δόξα σου Γιώργο, μάλλον σου έδωσε εκείνος αρκετή...) Να μην παραλείψω να προσθέσω οτι με την ίδια ακριβώς αχαριστία αλλά επιπλέον και με άφθονη λάσπη ανταπέδωσε την πολύ σημαντική προσφορά σε πρακτικά ζητήματα του διοικητή της Ελληνικής Οργάνωσης Χ Γιώργου Απέργη. 

Αυτά τα ολίγα για όσους έχουν γνώση και ασχολούνται ενεργά με την Πατριωτική Πολιτοφυλακή. Με κάτι άλλους ξεκάρφωτους που διαβάζουν ένα με δυο σχόλια και ξαφνικά απέκτησαν άποψη για το τι ακριβώς έχει συμβεί και στη συνέχεια στέλνουν μηνήματα σε κοινούς φίλους με συμβουλή για διαγραφές των ''προδοτών'', θα ήταν επιεικώς γελοίο να ασχοληθώ...


Συνεχίζουμε ακάθεκτοι, ο χρόνος θα μας δικαιώσει...



Απεσταλμένη του Έθνους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...