Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ... Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ...

Σήμερα το πρωί ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έλαβε διερευνητική εντολή με απώτερο σκοπό τον σχηματισμό κυβέρνησης ευρείας λαϊκής αποδοχής και κυρίως αριστερής σύστασης. Σαν επιβεβαίωση ήρθε η άμεση υποστήριξη απο τη ΔΗΜ.ΑΡ του Κουβέλη. Μίλησε με στόμφο και τρόπο κυβερνητικό στους άλλους αρχηγούς απαιτώντας πολλά και διάφορα και κάπου εδώ να υπενθυμίσουμε οτι ο σφαγέας Χαρίλαος Φλωράκης ήταν ο τελευταίος που έλαβε διερευνητική εντολή.
Σε γενικές γραμμές η ευρύτερη αριστερά υπέστη ταπεινωτική ήττα στις εκλογές ως αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής που ακολουθεί σταθερά.

Σχεδόν ένα χρόνο πριν στην πλατεία Συντάγματος ο Ελληνικός λαός διαδήλωνε σύσσωμος κατα του Μνημονίου έχοντας παραμερίσει προς στιγμήν τα πολιτικά πάθη. Πολλοί πατρώνες και καθοδηγητές του εθνικιστικού χώρου έσπευσαν να τον λοιδωρίσουν κάνοντας λόγο για στημένη επανάσταση, για κατσαρολάκηδες, για κατευθυνόμενους απο ξένα κέντρα κ.ά. Μάταια κάποιοι απο το χώρο που ήμασταν εκεί απο την πρώτη μέρα καλούσαμε και τους υπόλοιπους να πλαισιώσουν αυτές τις συγκεντρώσεις, έστω και σιωπηρά, διοτι αντιλαμβανόμασταν οτι οι γνωστοί καπηλευτές του λαού είχαν ήδη πάρει θέσης μάχης.

''Οταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας, διαλέγει ή τις αλυσίδες ή τα όπλα'' έγραφε το πιτσιλισμένο με αίμα ΕΑΜ στις 4 Δεκέμβρη 1944 στη μεγάλη γενική απεργία απαιτώντας να παραιτηθεί η αιματοβαμμένη τότε κυβέρνηση. Το ΕΑΜ και γενικότερα η αριστερά είχε φορέσει τη μάσκα της, έτοιμη οργανωτικά  (ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΕΠΟΝ, ΟΠΛΑ) έριξε τη ζαριά της για να καταλάβει την εξουσία ένοπλα και απέτυχε παρότι δεν σταμάτησε ποτέ να κυβερνά απο το παρασκήνιο διοικώντας τη βάση του λαού.

Τώρα λοιπόν ο εθνικιστικός χώρος είναι και πάλι σχεδόν ανοργάνωτος μπροστά σε αυτό που έρχεται και δείχνει να ξυπνάει απο βαθύ ύπνο. Η αριστερά απο τότε στο Σύνταγμα δούλευε το σημερινό αποτέλεσμα μιλώντας ακόμα και πατριωτικά αλλά κυρίως αντιμνημονιακά λέγοντας τα αυτονόητα που κανείς δεν έλεγε, έπιασε πάλι τον παλμό του λαού που του έδειξε οτι είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει το Γερμανό ειβολέα για το καλό της πατρίδας και για την εθνική μας κυριαρχία, που μέχρι και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ έβαλε στην αφίσα του... Κάλλιο αργά παρα ποτέ κύριοι, ας τρέξουμε να μαζέψουμε τα ασσυμάζευτα γιατι ίσως στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση να μετρούν ποσοστό κυβερνητικό και τότε να πέσουμε πάλι απο τα σύννεφα... 

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

1 σχόλιο:

  1. η πραγματικοτητα ειναι αυτη οτι η αριστερα ειναι οργανωμενη σε σχεση με εμας! αν θελουμε λοιπον να παμε κοντρα σε αυτο το αριστερο ρευμα που δυστηχως βγηκε και αντιπολιτευση πρεπει να οργανωθουμε και ας τους να λενε για φασισμο οι αρχιφασιστες αριστεροι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...