Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

"Ηλίας Κασιδιάρης...Εξωκοινοβουλευτικός πρωθυπουργός και συμμαχία με τη Ρωσία" (ΒΙΝΤΕΟ)

"Εάν προσκληθεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο αρχηγός μας ασφαλώς και θα παραστεί για να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση, η οποία θα περιλαμβάνει την ατζέντα της Χρυσής Αυγής, πέντε βασικές θέσεις, οι οποίες από την επόμενη κυβέρνηση πρέπει να ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψη για να προχωρήσουμε και θα προτείνει και εξωκοινοβουλευτικό πρωθυπουργό", λέει, μεταξύ άλλων, ο...
εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής και βουλευτής, Ηλίας Κασιδιάρης, στην εκπομπή "Αποκαλυπτικό Δελτίο" με τον Άκη Παυλόπουλο.


Και συνεχίζει, αναφερόμενος στα βασικά σημεία της ατζέντας, λέγοντας:


"Τα πέντε βασικά σημεία του προγράμματος είναι καταγγελία του μνημονίου, άμεσος λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους, απέλαση όλων των λαθρομεταναστών, ανακήρυξη της ελληνικής αποκλειστικής οικονομικής ζώνης και έναρξη γεωτρήσεων σε περιοχές με κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου και άμεση αναστροφή του γεωπολιτικού μας προσανατολισμού. Έναρξη νέων συμμαχιών με νέες χώρες που θα μας ευνοήσουν όπως η Ρωσία διότι οι τωρινοί μας σύμμαχοι δεν μας ευνοούν".

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλά για τους ψηφοφόρους του κόμματός του, αναφέρεται στο γιατί "έπεσε" η επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής.


Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΪΟΥ 2012

Οι εκλογές της περασμένης Κυριακής περιείχαν ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα. Ο Λαός δεν θέλει το Μνημόνιο και ανέλαβε την ευθύνη με την ψήφο του για την καταγγελία του. Ας σταματήσουν επιτέλους οι "συμβουλάτορες" να παριστάνουν τους "σωτήρες" του ενάντια στην θέλησή του! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει σταθερή στην απόφασή της, στην απόφαση πλήρους καταγγελίας του Μνημονίου και καλεί άπαντες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις να συγκροτήσουν μέτωπο σχηματισμού κυβερνήσεως με έναν αντικειμενικό σκοπό: Την καταγγελία του Μνημονίου!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεσμεύεται ότι θα υπερψηφίσει την οποιαδήποτε κυβέρνηση σχηματιστεί με ένα και μόνο όρο την καταγγελία του Μνημονίου. Από εκεί και πέρα βεβαίως δεν πρόκειται να στηρίξει μία κυβέρνηση των προστατών των λαθρομεταναστών. Εάν όμως είναι ειλικρινείς αυτοί που καταγγέλλουν το Μνημόνιο και εάν ειλικρινά πιστεύουν όπως εμείς πιστεύουμε ότι το Μνημόνιο αποτελεί εθνική ταφόπλακα, τότε ας προχωρήσουν. Καταγγέλλουμε δημόσια την αντιδημοκρατική στάση όλων των πολιτικών δυνάμεων του κατεστημένου, των κομμάτων που ανήκαν στην παλαιά Βουλή, είτε σαν πρόσωπα, είτε ως φορείς, να περιφρονούν το 7% του Ελληνικού Λαού που ετίμησε με την ψήφο του την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η δαιμονολογία κυριαρχεί σε όλο της το θλιβερό μεγαλείο. Έχουμε φτάσει στο σημείο να απολύονται άνθρωποι επειδή είναι Χρυσαυγίτες, για τα πολιτικά τους φρονήματα... Αυτή είναι η ψευτοδημοκρατία τους! Αυτό το αμαρτωλό καθεστώς θα συνεχίσουμε πολιτικά να το πολεμούμε μέχρι επιτέλους να επικρατήσει στην Πατρίδα μας αληθινή αξιοκρατία και η Ελλάδα να ανήκει πραγματικά στους Έλληνες και όχι στους παγκόσμιους τοκογλύφους.

Γραφείο Τύπου
Λαϊκός Σύνδεσμος - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...