Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Αυτοί που σήμερα υβρίζουν τους εθνικοσοσιαλιστές, να θυμηθούν οτι το ΟΧΙ μόνο εθνικοσοσιαλιστής τόλμησε να το πει...

Ανάμεσα στις αήθεις επιθέσεις που δέχεται η Χρυσή Αυγή το τελευταίο διάστημα, εν όψει της εισόδου της στη Bουλή, τρομοκρατημένο το υπάρχον σάπιο πολιτικό σύστημα και οι παρατρεχάμενοί του σπεύδουν να λοιδορήσουν και να πετάξουν λάσπη στο εθνικιστικό κίνημα, αποκαλώντας μας γερμανολάγνους και αυτή η χυδαιότητα είναι ίσως η χειρότερη από όλες, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν το αντιγερμανικό αίσθημα του ελληνικού λαου λογω των μνημονίων.


Η απάντησή μας, η απάντηση όλων των Ελλήνων εθνικιστών και πατριωτών, δόθηκε από τον πραγματικό μας εθνάρχη πριν από 72 χρόνια και ασφαλώς αναφερόμαστε στον Ιωάννη Μεταξά.
Ο Μεταξάς κυβέρνησε την χώρα με πρώτιστες αξίες τον εθνικισμό, τον πατριωτισμό ενώ οργάνωσε τη χώρα με το εθνικοσοσιαλιστικό πρότυπο όπως και άλλες ευρωπαϊκές χώρες της εποχής. Όταν όμως ήρθε η κρίσιμη ώρα, η ώρα που έπρεπε η Ελλάδα να αποφασίσει εάν θα συνταχθεί με τον Άξονα ή θα πολεμήσει για την ελευθερία της, η απάντηση βγήκε αβίαστα και χωρίς δεύτερη σκέψη, ήταν εκείνο το ηρωικό ΟΧΙ που λάμπρυνε τις σελίδες -όχι μόνο της ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας ιστορίας. Ήρθε δηλαδή ο Μεταξάς απέναντι στην ιδεολογική του μήτρα και σαν γνήσιος ηγέτης έβαλε ως ύψιστο καθήκον την υπεράσπιση του έθνους μας και σύσσωμος ο λαός τον ακολούθησε.

Αυτοί που μας επιτίθενται σήμερα είναι τα ίδια άθλια πρόσωπα που τρέμουν και την έννοια ακόμη του έθνους και απεχθάνονται κάθε τι Ελληνικό. Είναι εκείνοι που και τότε πρόδωσαν την χώρα τους για να εξυπηρετήσουν τον πλέον παράφρονα Στάλιν, που αιματοκύλησαν τον τόπο μας, ακόμη και όταν υπέφερε υπό την τριπλή κατοχή, ήταν και είναι αυτοί που σε συνεργασία με τους συντρόφους του Τίτο εφηύραν το Ψευδομακεδονικό εξάμβλωμα, στήριζαν την κατάληψη της Θεσσαλονίκης από τους συντρόφους Βούλγαρους και κάθε λογής Σλάβο. Οι ίδιοι που σήμερα στηρίζουν τη λαθρομετανάστευση και την τρομοκρατία και δίνουν γη και ύδωρ στον κάθε ανθέλληνα προκείμενου να εξυπηρετήσουν τον σκοτεινό σκοπό τους, την εθνοκάθαρση των Ελλήνων, όμως εμείς είμαστε εδώ, φέρουμε στις πλάτες μας το βάρος της ευθήνης για τη συνέχεια του έθνους μας, και αυτό είναι η μεγαλύτερη τιμή για κάθε Έλληνα.

Επομένως εμείς είμαστε εκείνοι που έδωσαν το χειρότερο μάθημα στον Φασισμό και τον Ναζισμό όταν τόλμησαν να μας επιτεθούν, ενώ ήμασταν συγγενείς ιδεολογικά όπως μας κατηγορείτε, γιατί πάνω από όλα εμείς βάζουμε την Ελλάδα και το Ελληνικό έθνος ως μόνη και γνήσια βάση, ενώ εσείς άγεστε και φέρεστε από τους εκάστοτε ινστρούκτορες σας σαν σύγχρονες πολιτικές πόρνες.
Τέρμα πια στην προδοσία του έθνους μας από τους ψευτομπολσεβίκους και την προπαγάνδα τους, αρκετά δεινά υπέφερε ο τόπος από αυτούς και το τέλος τους έρχεται στις 6 Μαΐου, τότε θα μιλήσει το Ελληνικό έθνος ύστερα από χρόνια σιωπής και απομόνωσης.

Α.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...