Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ...

Η Ελλάς καλείται να δώσει λύσεις ριζικές και οριστικές στα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Τα δε προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι κατά μείζονα λόγο εθνικά και πολιτικά, η δε οικονομική κρίση αποτελεί την αιχμή του δόρατος που έχουν στρέψει οι εχθροί του Έθνους σε βάρος μας. Η οικονομία χρησιμοποιείται από νεοταξίτες και πολιτικάντηδες προκειμένου να αδυνατίσουν οι άμυνες του λαού μας. Όμως η πηγή των πραγματικών προβλημάτων μας, σπορά γνήσια κι αυτή των ίδιων ανθελλήνων, είναι κατάσταση δομική και θεσμοθετημένη.
Είναι το σαθρό πολιτικό σύστημα που έχει φτιάξει ένα κράτος εχθρικό έναντι του έθνους.

Όταν οι ψεύτικοι σύμμαχοι και εταίροι της πατρίδος μας εκβιάζουν οικονομικά και οι Τούρκοι προετοιμάζονται στρατιωτικά, άπαντες βυσσοδομούντες σε βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας, είναι τουλάχιστον προκλητική η εικόνα των καθεστωτικών κομμάτων να πλειοδοτούν μεταξύ τους για την κατάληψη της θέσεως του ιδανικού σωτήρα της Πατρίδος. Να προσπαθούν να περάσουν στην ελληνική κοινωνία την άποψη ότι η μπόχα και η δυσωδία των ανομιών και της προδοσίας θα εξαλειφτεί από αυτούς που παρήγαγαν το κακό.

Είναι μάλιστα εξαιρετικά παρανοϊκή σύλληψη η διαρκής πολυδιάσπαση του ελληνικού λαού με το εφεύρημα των νέων τάχα κομμάτων όταν αυτό που απαιτείται είναι η ολική εκχέρσωση του σάπιου πολιτικού εδάφους και η ενότητα του λαού μας με πρόκριμα τον Πατριωτισμό υπό την ελληνική σημαία και μόνον.

Τίποτα δεν μπορεί να επιβάλλει σε ένα έθνος την επιβράβευση της διαφθοράς και την ατιμωρησία αν προηγουμένως δεν έχει πάρει δημόσιο αξίωμα και νομοθετική εξουσία ο διεφθαρμένος. Τίποτα δεν μπορεί να οδηγήσει ένα έθνος με πλούσια παραγωγή και πλουτοπαραγωγικό ορίζοντα στα ταμεία των τοκογλύφων αν προηγουμένως η πολιτική εξουσία δεν έχει ρημάξει την εθνική γη και δεν έχει συρθεί σε σκοτεινούς διεθνείς διαδρόμους ψεύτικης ανάπτυξης.

Τίποτα δεν μπορεί να οδηγήσει ένα μεγάλο έθνος στον διασυρμό και την απώλεια εθνικής κυριαρχίας αν προηγουμένως η πολιτική του ηγεσία δεν έχει σημειώσει νέες μεγάλες επιδόσεις εθνικής προδοσίας. Κι όμως, στο ψευτορωμέϊκο έως σήμερα ασκεί πολιτική διοίκηση η σύμπραξη διαφθοράς, ξεπουλήματος και προδοσίας ως καθεστωτική αντίληψη.

Ο ολέθριος συνδυασμός των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων που κουβαλάει το νεοταξικό πολιτικό σύστημα είναι αγωγός και μεταδότης δύο δεινών στο σώμα της πατρίδος μας. Το ένα δεινό είναι ο αφελληνισμός του Έθνους που επιτυγχάνεται τόσο με τις ξενοκίνητες πολιτικές ενέργειες όσο και με την απίστευτα μεγάλη έφοδο των λαθρομεταναστών στην ελληνική κοινωνία.

Το άλλο δεινό είναι η απόπειρα αποδυνάμωσης των εθνικών και πατριωτικών δυνάμεων ως φυσικής και νομοτελειακής ασπίδας του ελληνικού έθνους. Είναι δηλαδή η επιχείρηση συρρίκνωσης του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος που ανεβαίνει διαρκώς στηριγμένο στα αστείρευτα φυσικά χαρίσματα και την μοναδική ικανότητα και εργατικότητα του ελληνικού λαού.

Όμως το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα δεν ποδηγετείται και φυσικά δεν συμβιβάζεται. Η δική μας πρόταση δεν είναι η αλλαγή των πολιτικών ρόλων μες στο ίδιο μίζερο και ανθελληνικό κράτος. Η δική μας πρόταση δεν είναι η συντήρηση μήτε του ψευτορωμέϊκου μήτε του φθαρμένου πολιτικού συστήματος. Η δική μας πρόταση είναι η αποβολή ολόκληρου του μηχανισμού των ολετήρων.

Εμείς θα προχωρήσουμε άμεσα στην κάθαρση του πολιτικού τοπίου και στην ενδυνάμωση ενός αληθινά εθνικού και λαϊκού κράτους. Θα κοιτάξουμε με ευθυκρισία και τόλμη το έμψυχο δυναμικό της πατρίδος μας και θα βάλουμε ως κριτήριο αξιολόγησης το ήθος, την εργατικότητα και την πίστη προς την πατρίδα. Ανήθικοι, διχαστές και ελαστικές εθνικές συνειδήσεις δεν έχουν καμία θέση στην Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού.

Όταν ένας ανθρώπινος οργανισμός νοσεί, τότε αυτό που φροντίζουμε άμεσα είναι να απομακρύνουμε με την κατάλληλη αγωγή το μικρόβιο. Κι όταν μια εθνική κοινότητα αντιμετωπίζει έναν σοβαρό κίνδυνο, τότε προχωράει στη συσπείρωση και τη μαζική αντίσταση έναντι του κινδύνου. Αν πάρεις ένα κομμάτι ξύλο και επιχειρήσεις να το λυγίσεις, είναι βέβαιο ότι θα το πετύχεις. Αν πάρεις όμως πολλά κομμάτια ξύλου και επιχειρήσεις το ίδιο πράγμα, τότε θα βρεις μεγαλύτερη αντίσταση και θα αποτύχεις.

Αυτή ακριβώς είναι η ορθή πολιτική στρατηγική που εκφράζει ο Εθνικοκοινωνισμός με ταυτόχρονη και συντονισμένη δράση τόσο στις υποθέσεις του Έθνους μας όσο και στην λειτουργία της κοινωνίας. Η άμεση αλλαγή του σάπιου οργανισμού από έναν άλλο εθνικά καθαρό και υγιή. Η αντικατάσταση του ξενοκίνητου από τον εθνικά και φυλετικά εγγενή παράγοντα και η αντικατάσταση του ξιπασμένου από τον αγωνιστή που εργάζεται για το καλό της εθνικής κοινότητας.

Και επειδή το Ελληνικό Έθνος παράγει πλούτο και χτίζει πολιτισμούς, θα επιδοθούμε μέσω της εθνικής εγρήγορσης και της κοινωνικής αλληλεγγύης στην ενδυνάμωση του Ελληνικού Έθνους ώστε να συντρίψουμε τους εχθρούς μας και να κάνουμε την πατρίδα μας αληθινή Δύναμη. Όταν λέμε αληθινή Δύναμη, εννοούμε την οικοδόμηση ενός Έθνους που έχει αποκλειστικό σκοπό και στόχο να καταγάγει Νίκες και να δημιουργεί Δίκαιο. Σκοπός του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος είναι η δημιουργία ενός αρραγούς κοινωνικού μετώπου και ενός εθνικού συστήματος επιβολής των ελληνικών θέσεων και απαιτήσεων στο εξωτερικό περιβάλλον. Μια εθνικά καθαρή και πολιτικά δυνατή Ελλάδα απαλλαγμένη από πολιτικούς μειοδότες και νεοταξικούς εχθρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...