Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Πλευρίτιδα...

Για πολλά γέλια ! Το ΛΑΟΣ έχει τελειώσει οτι κι αν κάνει ο καρατζατούμπας.
Με τον υιό Πλέυρη δεν ασχολούμαστε γιατί το περιμέναμε πως δεν θα άντεχε μακριά απο την στοργική νεοταξική αγκαλιά του Σαμαρά.
Όσο για τον πατέρα έχουμε να πούμε ... Είναι ένας απο αυτούς τους "απογοητευτές" , αυτούς που έκαναν τον εθνικισμό περιθώριο , τον ταύτισαν με την ακροδεξιά και τις αντιλαικές πολιτικές, τους μπουραντάδες , τα τανκς , τα παλάτια .
Έδωσαν άπειρα δικαιώματα στους εχθρούς του Εθνικισμού να έχουν να λένε. Αν κάποιοι έχουν κολλήσει με τα βιβλία που έχει γράψει ας αναρωτηθούν τελικά τι είναι ο Πλεύρης . Δεξιός, Εθνικιστής, Χουντικός, Βασιλικός , Εθνικοσοσιαλιστής ;
Γιατί σε κάθε βιβλίο λέει και απο κάτι.

Ο Κώστας Πλεύρης παρουσιάστηκε...
επισήμως από τον Γιώργο Καρατζαφέρη ως ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, λίγες ημέρες μετά την αποσκίρτιση του γιού του Θανάση από το κόμμα. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έκανε έτσι μία εντυπωσιακή «ρελάνς» στην....
αποστασία του υιού, Θανάση Πλεύρη, που μετέβη στην Συγγρού και την Νέα Δημοκρατία.

Κατά την παρουσίαση του Κώστα Πλεύρη ο κ.Καρατζαφέρης τόνισε: «Χαίρομαι και είμαι σίγουρος ότι χαίρεται όλη η βάση του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, που ο Κώστας Πλεύρης, παλιός, φίλος, γνώριμος, πολιτευτής με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό στις δύσκολες εκλογές του 2004, θα αναλάβει τώρα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Ο Κώστας Πλεύρης ξέρει να απευθύνεται στους Έλληνες Πατριώτες και ξέρω πάρα πολύ καλά, πόσο τον σέβονται και τον εκτιμούν οι Έλληνες Πατριώτες. Κώστα «Καλό βόλι» και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά».

Από την πλευρά του αναφέρει το ethnos.gr, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ δήλωσε: «Πρόεδρε, σας ευχαριστώ για την τιμή την οποία μου κάνετε και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η τιμή αυτή, αποτελεί για εμένα μία ευθύνη να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις υπέρ του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, ο οποίος επιδιώκει αναμφισβήτητα το εθνικό συμφέρον και όχι το κομματικό συμφέρον».

ΕΓΕΡΣΙΣ 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...