Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012

Η Τουρκία υποδέχεται τους «τούρκους» βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου

Tον χαβά τους τα «καρντάσια» και οι πράκτορές τους, όσο εδώ προσπαθούν να διαβάσουν την λαϊκή εντολή και-κάποιοι- να την χωνέψουν

Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα τεθεί θέμα Θράκης αφού το τουρκικό προξενείο μπορεί πλέον να εκλέξει άνετα 4 βουλευτές


Γράφει η Σοφία Τζάνη


Τα τουρκικά ΜΜΕ στηρίζουν τους μουσουλμάνους βουλευτές της ελληνικής Βουλής. Και βέβαια οι άνθρωποι δεν ξεχνούν να ευχαριστήσουν την… Τουρκία για την στήριξή της.

Συνεργείο του TRT παρακολούθησε κατά πόδας τους μουσουλμάνους υποψήφιους τόσο κατά την προεκλογική περίοδο, όσο και στις εκλογές στη Ροδόπη.

TRT: Εκλογή Τούρκων Βουλευτών
Με πηχαίους τίτλους στις ειδήσεις του τουρκικού καναλιού
«Μεγάλος κερδισμένος των εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ
Τρεις Τούρκοι της Δυτικής Θράκης εισέρχονται στη βουλή»
«Η «Τουρκική» μειονότητα θα εκπροσωπηθεί με τρεις... «Τούρκους» βουλευτές στη βουλή»,
αναμετέδωσε το αποτέλεσμα των εκλογών από την Ελλάδα και ιδιαίτερα το νομό Ροδόπης το κρατικό κανάλι της Τουρκίας TRT.

Η γειτονική χώρα ήταν παρούσα και στις φετινές ελληνικές εθνικές εκλογές και μάλιστα παρακολούθησε εκ τους σύνεγγυς τις εξελίξεις μέσω απεσταλμένων δημοσιογράφων ανταποκριτών.
Στις ανταποκρίσεις της αναφέρει,
«Καθίζηση του δικομματικού συστήματος ήταν το αποτέλεσμα των κρισιμότερων εκλογών της μεταπολιτευτικής περιόδου στην Ελλάδα. Η οργή του λαού κατά των μέτρων λιτότητας βρήκε αντίκτυπο στις κάλπες. Επειδή κανένα από τα κόμματα δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει την αυτοδυναμία στη βουλή στον ορίζοντα υπάρχει ο σχηματισμός μιας κυβέρνησης συνασπισμού.
Κερδισμένοι των εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το ακροδεξιό κόμμα Χρυσή Αυγή που θα εκπροσωπηθεί με 21 βουλευτές στο κοινοβούλιο.
Κάτω από το εκλογικό όριο του 3% ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, οι Οικολόγοι Πράσινοι και η Δημοκρατική Συμμαχία.
Ευχάριστα ήταν τα αποτελέσματα για τους Τούρκους στη Δ Θράκη. Η «Τουρκική» Μειονότητα της Δ Θράκης θα εκπροσωπηθεί στη βουλή και κατά τη νέα βουλευτική περίοδο μάλιστα με 3 βουλευτές αυτή τη φορά.
Σίγουρη η εκλογή του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ξάνθης, Hüseyin Zeybek, του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ στο νομό Ροδόπης, Ahmet Hacıosman, καθώς και του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, Ayhan Karayusuf».
Το παραπάνω απόσπασμα αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του TRT και μάλιστα μεταφρασμένο στα ελληνικά, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να διαβάσουν πως αναμεταδίδονται από την Τουρκία ειδήσεις σχετικές με τη χώρα μας.[…] Τρεις (3) βουλευτές θα εκπροσωπούν τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, στη νέα Βουλή, σε σχέση με τους 2 της προηγούμενης.

Συγκεκριμένα στο νομό Ξάνθης με... τον κ. Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (ΣΥΡΙΖΑ) και στο νομό Ροδόπης με τους κ.κ Αϊχάν Καραγιουσούφ (ΣΥΡΙΖΑ) και Αχμέτ Χατζηοσμάν (ΠΑΣΟΚ) που επανεκλέγεται.
Να σημειωθεί πως στους 2 νομούς, Ξάνθης και Ροδόπης, με έντονη την παρουσία της μειονότητας, από τις εκλογές της Κυριακής, υπάρχει «ισοπαλία» χριστιανών και μουσουλμάνων, με τους τελευταίους να μην κρύβουν τα «τουρκόφρονα» αισθηματά τους.
Εξάλλου και οι ίδιοι δεν αρνούνται τις επαφές και τις σχέσεις τους, τόσο με το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής όσο και με τους ψευτομουφτήδες.

Να σημειωθεί επίσης, πως η δύναμη των ψήφων του προξενείου αυξάνεται συνεχώς, σε κάθε εκλογική περίοδο, και διαπιστώνουμε πλέον πως στην επόμενη Βουλή θα έχουν την δυνατότητα να βάλουν 4 βουλευτές (που δηλώνουν τούρκοι) και θα ανατρέψουν την εικόνα της Ελληνικότητας των νομών Ξάνθης και Ροδόπης, αφού θα εμφανιστούν 4 τουρκόφρονες έναντι δύο χριστιανών...! Ο καθένας μπορεί, φυσικά, να βγάλει τα συμπεράσματά του για το τι ακριβώς μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο για την Θράκη, την τουρκική προπαγάνδα, τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας και ιδιαίτερα για την φαρέτρα της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής που έχει στοχεύσει την Θράκη (λόγω της παντελούς Ελληνικής κρατικής εγκατέλειψης) τις τελευταίες δεκαετίες...

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ροδόπης κ. Χατζηοσμάν, που ευχαρίστησε δημόσια τους «Τούρκους ομογενείς», όπως αποκάλεσε τα μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας.
«Εκφράζω τα ατελείωτα ευχαριστώ μου στους Τούρκους ομογενείς μου που μου έδωσαν πάλι το δικαίωμα να εκπροσωπώ την μειονότητα μας. Το επόμενο διάστημα θα είναι δύσκολο. Οι εκλογές αυτές είθε να βγουν επωφελείς για την μειονότητα μας και την χώρα μας»
δήλωσε προκλητικά ο βουλευτής Ροδόπης.

Υ.Γ.: Aπό την μια τουρκόφρονες, Ρεπούση, Κανέλλη και από την άλλη Μιχαλολιάκος! Όλοι θα βλέπουν τις συνεδριάσεις. Όχι μόνο στην Ελλάδα και στην Τουρκία!!!

kostasxan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...