Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ BILDERBERG ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ!

Στο Chantilly της Βιρτζίνια οι αυθεντίες της Μπίλντερμπεργκ βρέθηκαν στην ετήσια συνάντησή τους, και φάνηκαν αποφασισμένοι να αναγκάσουν έναν πόλεμο στη...
Μέση Ανατολή, για να σώθει το ευρώ, αλλά εκμεταλλεύονται την ύφεση στην Ευρώπη για να επιδιώξουν την υποστήριξη για ένα παγκόσμιο υπουργείο οικονομικών. Αυτό θα ήταν ένα σημαντικό βήμα προς τον τελικό στόχο, μια παγκόσμια κυβέρνηση υπό τον ΟΗΕ.

Η Bilderberg είναι ένα ετερόκλητο πλήρωμα των πολύ πλούσιων εταιρικών κεφαλιών, σημαντικοί πολιτικοί , μεγιστάνες των ΜΜΕ που καλούνται μυστικά κάθε χρόνο σε φυλασσόμενες συναντήσεις για να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους.

Στις 2 Ιουνίου, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ήταν ευτυχής που η Ιρλανδία ψήφισε, μια μέρα πριν, για να επικυρώσει μια συνθήκη με σκοπό να κάνει τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) να υιοθετήσουν πιό αυστηρούς ελέγχους προϋπολογισμών. Η ΕΕ είναι ήδη ένα «υπερκράτος», που επιβάλλει νόμους από το κοινοβούλιο της και απορρίπτει τις εθνικές νομοθεσίες με δικαστήρια.
"Μπορούμε να βάλουμε το Ισραήλ να επιτεθεί στο Ιράν, επειδή εμείς οι Αμερικανοί ρίχνουμε τόσα πολλά χρήματα σε αυτούς», ο Χένρι Κίσινγκερ, δήλωσε κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας της Μπίλντερμπεργκ στις 2 Ιουνίου. "Το Ισραήλ έχει ισχυρό στρατό, και λατρεύει να τον χρησιμοποιήσει, και γνωρίζει ότι τα αμερικανικά στρατεύματα θα τα ενώσουν αμέσως.»
Τα Λόγια του Κίσινγκερ ήταν σκληρά, αλλά δεν υπήρξε ομοφωνία στο χειροκρότημα.
Ο Πρώην υπουργός Άμυνας Ρόμπερτ Γκέιτς είπε σε μια δήλωση του, ότι ο πόλεμος κατά του Ιράν είναι "αναγκαίος" για να αποφευχθεί η "πυρηνική τρομοκρατία.« Το Ιράν είναι μέλος του διεθνούς οργανισμού που ελέγχει την πυρηνική παραγωγή, και ελέγχεται δύο φορές το χρόνο και δεν έχει βρεθεί σε παράβαση . Το Ισραήλ είναι φορτωμένο με πυρηνικά όπλα, αλλά αρνείται να συμμετάσχει και δεν ελέγχεται.
"Οι Αμερικανοί εθνικιστές σας θα πρέπει να επικαλούνται για μια παγκόσμια υπηρεσία που μπορεί να επιβάλει οικονομικές εντολές σε οποιαδήποτε χώρα στη Γη, και να τους αναγκάσει να αυξήσουν τους φόρους, οι ενισχύσεις, η αύξηση σε άλλα κράτη, ή οτιδήποτε άλλο», δήλωσε ο Καρλ Μπιλντ, υπουργός της Σουηδίας των εξωτερικών υποθέσεων. «Όταν αφαιρέσουμε τα προβλήματα στην Ευρώπη, οι Αμερικανοί θα είναι τόσο πεινασμένοι που θα δημιουργηθεί ένα παγκόσμιο όργανο για να τους σώσει.
Στην Ιερουσαλήμ στις 30 Μαΐου, ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Εχούντ Μπαράκ δήλωσε ότι το Ισραήλ ενδέχεται να χρειαστεί να λάβει «μονομερή δράση» κατά του Ιράν.

ΠΗΓΗ:atheatignosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...