Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

Μπαλάφας: Πολύ σωστά διαχειρίστηκε τα Ίμια ο Σημίτης...!!! Βίντεο!!

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί είναι οι αλήτες που τον στελεχώνουν κι όσο κι αν προσπαθεί ο Αλέξης να μας πείσει για τα πατριωτικά του αισθήματα, δεν τα καταφέρνει... Νέο ντοκουμέντο σήμερα οπου ο ανεκδιήγητος Μπαλάφας -ο έξυπνος που θέλει κι άλλες περικοπές στις αμυντικές δαπάνες, καθώς για το λειψό μυαλό του δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ούτε εκ Βορρά, ούτε εξ Ανατολών- υποστηρίζει τη νυφίτσα το Σημίτη και τον επικροτεί για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την υπόθεση των Ιμίων!!! 


Όσοι δεν παραμυθιαζόμαστε απο τα ωραία λόγια του Τσίπρα, έχουμε εντοπίσει απο καιρό μία μία τις ανθελληνικές θέσεις του αριστερού παρακλαδιού του ΚΚΕ, τις οποίες και προβάλλουμε, και δεν περιμέναμε να ακούσουμε κάτι διαφορετικό. Εξάλλου την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ για τα Ίμια την γνωρίζουμε απο το εμετικό Ιντιμίντια, το οποίο και μας προτείνουν εξέχοντα στελέχη του...
 
Αυτή είναι η άποψη του Ιντιμίντια, των προστατευόμενων του Τσίπρα, το οποίο και συνιστούν Κουράκης και Στρατούλης...Λάσπη όλα αυτά ε;;; Πατριώτες στο ΣΥΡΙΖΑ... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...!!!

Ηλιογέννητη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...