Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ... ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΥΔΡΟΧΛΩΡΙΚΟΥ ΟΞΕΩΣ...!!!!

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛ -ΚΑΪΝΤΑ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ... ΕΚΟΨΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ...

Πανικός έχει προκληθεί στην Τουρκία με τους άνδρες που υποδύθηκαν τους αξιωματικούς και αγόρασαν σε μεγάλη ποσότητα υδροχλωρικό οξύ το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί σε επιθέσεις της Αλ-Κάϊντα.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Habertürk την προηγούμενη εβδομάδα 3 άνδρες οι οποίοι φορούσαν στολές του τουρκικού στρατού επισκέφθηκαν εργαστήριο το οποίο παράγει καθαριστικά υγρά . Ζήτησαν να αγοράσουν 20 λίτρα υδροχλωρικό οξύ. Η εταιρεία τους ζήτησε διορία δυο ημερών για να ετοιμάσει την παραγγελία και οι τρεις άνδρες έδωσαν στοιχεία «μαϊμου» για την τιμολόγηση. Πλήρωσαν, παρέλαβαν το προϊόν και έφυγαν Τα στοιχεία που δόθηκαν ανήκαν σε στρατόπεδο και συγκεκριμένη μονάδα.

Μόνο που είχε γίνει κάποιο λογιστικό λάθος. Το λογιστήριο της εταιρείας κάλεσε το στρατόπεδο για να διευκρινιστεί, μόνο που αποκαλύφθηκε πως οι 3 άνδρες δεν ήταν αξιωματικοί, δεν είχαν καμία σχέση με το στρατό και είχαν παραδώσει παραποιημένα χαρτιά και στοιχεία για να παραπλανήσουν την εταιρεία.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Έχει σημάνει συναγερμός στην Κων/πολη καθώς η συγκεκριμένη χημική ουσία σε συνδυασμό με άλλες έχει εκρηκτικές ιδιότητες και έχει χρησιμοποιηθεί από την Αλ –Κάϊντα στις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κων/πολη το 2003.

ΣΤΟΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...