Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Το σάπιο ανθελληνικό καθεστώς σε συνεργασία με τα ΜΜΕ ξεκίνησαν πόλεμο εναντίον μας!! Λοιπόν κύριοι.. Είμαστε έτοιμοι...!! Διαβάστε όλη την αλήθεια!!

Πανικός έχει καταλάβει το πολιτικό κατεστημένο της Ελλάδος μετά το χαστούκι που έριξε ο Ηλίας Κασιδιάρης στην Λιάνα Κανέλλη και το ποτήρι με το νερό στη Δούρου. Όλοι βέβαια ξέχασαν την απίστευτη δήλωση της κυρίας Κανέλλη στην ίδια εκπομπή που επιλέξη είπε «Τους Μενσεβίκους όταν έπρεπε, τους έσφαξα. Κι όταν έρθει η ώρα, θα σφάξω κι εσένα»! καθώς και το γιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βούτση που κατηγορείται για ληστείες και τρομοκρατικές ενέργειες. Επίσης σφυρίζουν αδιάφορα για την τρομοκρατία που ασκούν οι νεολαίες τους στα Πανεπιστήμια και τον οργανωμένο στρατό που έχουν μέσα σε αυτά με την ένοχη σιωπή όλων.


Είδαμε σε πολλές περιπτώσεις εισαγγελείς και δικαστές όταν επρόκειτο για μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ (Σημίτη, Τσοχατζόπουλο κλπ) όπως κι απο άλλα κόμματα να μην ασχολούνται καν ή να εκδίδουν εντάλματα 8 και 10 χρόνια μετά σαν να μην γνωρίζουν το παραμικρό. Όταν όμως βρέθηκε ο Εθνικιστικός χώρος απέναντί τους -είτε με την Πατριωτική Πολιτοφυλακή, είτε με την Χρυσή Αυγή, είτε με τον Ηλία Κασιδιάρη επι προσωπικού, όλα έγιναν ταχύτατα... Είδαμε κατα τύχη σήμερα και τον Ιφικράτη Αμυρά, υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, σε ένα βίντεό του με τίτλο ''Οργάνωση Επαναστατικού Στρατού'' οπου ούτε λίγο ούτε πολύ μας μιλάει για μια εκτεταμένη ανατροπή του κράτους μέσω του χάους και της αναρχίας ωστε να ωφεληθεί η ευρύτερη αριστερά που το προωθεί εδώ και χρόνια.

Ακούγοντας λοιπόν σοκαρισμένοι αυτό το λογύδριο και με δεδομένη την ύπαρξη της Λαϊκής Δημοκρατικής Πολιτοφυλακής, η οποία μέσα στις θέσεις της αναφέρει: ''Πρέπει να συγκροτήσουμε μια μεγάλη κεντρική ομάδα δημοκρατικής πολιτοφυλακής και αυτοάμυνας. Θα βοηθήσει μια τέτοια οργάνωση να ενώσει την πραγματική αριστερά και να την δυναμώσει. Η ΔΠ (Δημοκρατική Πολιτοφυλακή) θα είναι πάντα και παντού παρούσα (και όχι μόνο στο κέντρο της πόλης) για να περιφρουρήσει το λαό –ιδίως τα πιο ευάλωτα στρώματα της κοινωνίας, τους μισθωτούς, τους φτωχούς αυτοαπασχολούμενους και τους άνεργους – από τις επιθέσεις που δεχόμαστε από το κεφάλαιο (ντόπιο και ξένο) και τους εκπροσώπους και υπηρέτες του, τους πολιτικούς, τις τράπεζες, τους αστούς και τους μπάτσους!'' μπορούμε να διακρίνουμε τη λογική και την εμμονή των ορφανών του Μαρξ και του Σκυφτούλη.

Κατα συνέπεια αναμένουμε -εφόσον η δικαιοσύνη είναι τυφλή και με το ενδεχόμενο οι αρχές να έχουν άγνοια- μετά την δημοσίευση των ανωτέρω να κινηθούν ανάλογα...


ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Τωρα λενε οτι δεν ηταν ποτε αλλα ουδεν κρυπτον του γκουγκλη, http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63646853

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...