Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Γερμανία: Ευρεία επιχείρηση κατά εξτρεμιστών σαλαφιστών

ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ !

Αστυνομική επιχείρηση μεγάλης κλίμακας διεξήχθη σήμερα σε 70 σημεία σε όλη τη Γερμανία, εναντίον εξτρεμιστικών οργανώσεων σαλαφιστών, που θεωρούνται ύποπτες ότι παρακινούν τους ισλαμιστές στη βία και καλλιεργούν σχέσεις με τρομοκρατικά δίκτυα, ανακοίνωσαν αστυνομικές πηγές.


Περίπου χίλιοι αστυνομικοί συμμετείχαν στις έρευνες στο Αμβούργο, το Βερολίνο, την Έσση, την Κάτω Σαξονία, τη Βαυαρία, τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία και το Σλέσβιχ-Χολστάιν, με στόχο τη συγκέντρωση αποδείξεων για τις δραστηριότητες των οργανώσεων.

Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών, Χανς-Πέτερ Φρίντριχ, ανακοίνωσε ότι έχει θέσει εκτός νόμου μια από τις οργανώσεις που ονομάζεται «Μιλάτου Ιμπραχίμ» και τόνισε πως από τις έρευνες θα προκύψουν στοιχεία που θα επιτρέπουν να κηρυχθούν παράνομες και άλλες δύο οργανώσεις.

«Η οργάνωση Μιλάτου Ιμπραχίμ εργάζεται εναντίον της συνταγματικής μας τάξης» τόνισε ο Φρίντριχ μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Η ανησυχία των γερμανικών Αρχών έχει ενταθεί τους τελευταίους μήνες, καθώς οι σαλαφιστές ξεκίνησαν εκστρατείες με στόχο τη δωρεάν διανομή 25 εκατομμυρίων Κορανίων. Η επιχείρηση «Ψέματα! (Διάβασε!)» ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2011 από τον Ιμπραχίμ Αμπού Νάγκι, ο οποίος λέει ότι θέλει ένα Κοράνι σε κάθε γερμανικό νοικοκυριό.

ΕΓΕΡΣΙΣ2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...