Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

"Η αργία εγέννησε την πενίαν. Η πενία έτεκεν την πείναν. Η πείνα παρήγαγε την όρεξιν. Η όρεξις εγέννησε την αυθαιρεσίαν. Η αυθαιρεσία εγέννησε την ληστείαν. Η ληστεία εγέννησε την πολιτικήν. Ιδού η αυθεντική καταγωγή του τέρατος τούτου!" - Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, "Οι χαλασοχώρηδες"
Μπουχτίσαμε πια.
Δεν φτάνει που τους ανεχόμαστε εδώ και δεκαετίες, ήρθε και η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος για να φέρειαυτά τα μιάσματα ακόμα πιο κοντά μας, σε σημείο να μην μπορούμε ν' ανασάνουμε. Κυριολεκτικά, μας πνίγουν με τη μπόχα τους.

Μιλάμε φυσικά για τα λεγόμενα κομματόσκυλα: Δεξιά, αριστερά, "ακραία", απολιτικά. Μπλε, πράσινα, ροζ, κόκκινα, κίτρινα. Επαγγελματίες στο...είδος τους ή "νεοσσοί".

Ας ξεκινήσουμε από τους δεύτερους: Είναι τα "νεοκομματόσκυλα", δηλαδή αποβλακωμένοι υποστηρικτές μικρότερων κομμάτων, που...ξαφνικά μεγάλωσαν. Τα θεωρούμε ως τα πλέον σιχαμένα, σε βαθμό τέτοιο που οι "έμπειροι" συνάδελφοί τούς...ωχριούν.
Διευκρινίζουμε πως θεωρούμε ΠΡΟΔΟΤΕΣ όλους τους παραπάνω, σε όποιο κόμμα κι αν ανήκουν. Γιατί; Πολύ απλά, διότι βάζουν ΠΑΝΤΑ το συμφέρον του "μαντριού" τους ΠΑΝΩ από αυτό της Πατρίδας.

"Ναι, αλλά το συμφέρον του κόμματός μας συμπίπτει με της Ελλάδας", θα αντιτείνουν τα κομματόσκυλα. Πάσχουν, βλέπετε και από μια...ανίατη ασθένεια, αυτή της "τελειότητας". Θεωρούν την παράταξή τους αψεγάδιαστη. Τον πρόεδρο, αρχηγό κλπ "μέγα", που ξεπερνάει σε...αλάθητο τον Πάπα Ρώμης.

Απαντάμε λοιπόν: Ακόμα κι αν υποθέσουμε πως σε μερικές περιπτώσεις "συμβαδίζει" το κομματικό με το εθνικό συμφέρον, όταν ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; Βάζετε μπροστά την Πατρίδα ή το κόμμα;

Σαφέστατα το δεύτερο! Διότι, αν δεν το έκαναν, πολύ απλά δεν θα ήταν κομματόσκυλα, αλλά κοινοί Έλληνες πατριώτες που υποστηρίζουν μεν ένα κόμμα, αλλά δεν διστάζουν να το κατακρίνουν ή ακόμα και να το εγκαταλείψουν, όταν διαπιστώσουν πως βλάπτει το εθνικό συμφέρον!

Τα κομματόσκυλα όμως, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να το κάνουν αυτό. Αντιθέτως, θα κοιτάξουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Να κάν0υν το άσπρο μαύρο. Να υποτιμήσουν τη νοημοσύνη μας. Να υβρίσουν, να απειλήσουν και να λασπολογήσουν όποιον "τολμάει" να ψελλίσει πως ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ, ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Εδώ και χρόνια αυτά τα σκουλήκια κατατρώγουν το καρποφόρο δέντρο που λέγεται Ελλάς. Το απομυζούν, προκειμένου να συνεχίσουν να ζουν παρασιτικά εις βάρος του. Δεν τους απασχολεί διόλου που εκείνο σαπίζει μέρα με τη μέρα.
ΑΥΤΟΙ κατέστρεψαν τη χώρα. ΑΥΤΟΙ δεν την άφησαν να προοδεύσει. ΑΥΤΟΙ έσπειραν τη διχόνοια ανάμεσα στους κατοίκους της. ΑΥΤΟΙ κοιτάνε να διαιωνίσουν τη σαπίλα, την παρακμή, τις κλίκες και την αναξιοκρατία.

Είναι λοιπόν, Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Και πώς θα αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά; Μόνο με κειμενάκια στο Διαδίκτυο κι ευχολόγια; Όχι βέβαια!

Χρειάζεται καταρχήν ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ του κόσμου. Να καταλάβει πως η ψήφος ή η κομματική προτίμηση δεν είναι κάτι κακό, αλλά όταν αυτή μπαίνει πάνω από την Πατρίδα, ΤΟΤΕ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Ας ξεκινήσουμε από αυτό. Φαίνεται πανεύκολο, αλλά δεν είναι. Κι αν δεν με πιστεύετε, κάντε το εξής απλό πείραμα: Μιλήστε γενικόλογα με οικείους σας για την κατάσταση στη χώρα. Έπειτα, αρχίστε σιγά - σιγά ν' αναφέρεστε σε συγκεκριμένα κόμματα ή πρόσωπα. Με αυτό τον τρόπο, τα κομματόσκυλα θα βγουν στην επιφάνεια και θ' αποκαλυφθούν. Δοκιμάστε να τους πείτε π.χ πως "εμένα με νοιάζει μόνο η Ελλάδα και όχι το α,β,γ κόμμα". Και τότε θα καταλάβετε πόσο δύσκολο είναι να απαγκιστρωθεί κανείς από την κομματική εξάρτηση.

Αυτό, πρέπει να τ' αλλάξουμε. Ο καθένας, όπως μπορεί. Σπάζοντας την κομματοσκυλική τρομοκρατία και δείχνοντας ότι δεν φοβόμαστε τα "μαντριά". Γιατί; Πολυ απλά, επειδή είμαστε άνθρωποι. Όχι πρόβατα, που έχουμε ανάγκη από τσοπάνη και τσοπανόσκυλα!



ΠΗΓΗ: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...