Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Προκλητική e-δημοσκόπηση στο σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων


Κάθε όριο πρόκλησης ξεπέρασε το ειδησεογραφικό πρακτορείο των Σκοπίων (ΜΙΝΑ), που λειτουργεί πλέον ως ιστολόγιο δευτέρας διαλογής και ως όργανο προπαγάνδας της κυβέρνησης Γκρούεφσκι, και όχι σαν «ειδησεογραφικό πρακτορείο».
Συγκεκριμένα, στο χώρο της... βασικής είδησης του portal του ειδησεογραφικού πρακτορείου των Σκοπίων (αποκαλούμενο «Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων»), έχει αναρτηθεί e-δημοσκόπηση που «τρέχει» από την Τρίτη.


«Τι αυτοκόλλητα πρέπει να βάζει η ‘Μακεδονία’ στα ελληνικά αυτοκίνητα όταν εισέρχονται στη χώρα;» είναι το προκλητικό ερώτημα που απευθύνει το ΜΙΝΑ στους σκοπιανούς πολίτες.
Οι απαντήσεις μεταξύ των οποίων καλούνται να επιλέξουν οι σκοπιανοί είναι οι εξής:

- Πρώην Οθωμανική Ελληνική Δημοκρατία
- Σύγχρονη Πτωχεύσασα Ελληνική Δημοκρατία
- Νότια Μακεδονία (επιβεβαιώνοντας έτσι τον αλυτρωτισμό τους - ας το σκεφτούν καλά εκείνοι που συναινούν να ονομαστούν τα Σκόπια "Βόρεια Μακεδονία" )
- Νομισματικό προτεκτοράτο της ΕΕ
- Γερμανική επαρχία της Ελλάδας

Μάλιστα, η απάντηση που κερδίζει μέχρι στιγμής στις ψήφους είναι η «Πρώην Οθωμανική Ελληνική Δημοκρατία»!

Ως βασικό θέμα βέβαια, οι Σκοπιανοί δημοσιογράφοι είχαν αναρτήσει στο σκοπιανό portal και τις ανιστόρητες δηλώσεις του σκοπιανού προέδρου του αποκαλούμενου «Παγκόσμιου Μακεδονικού Κογκρέσου» Τοντόρ Πετρόφ...

Προφανώς οι γείτονες μας νομίζουν ότι με τους παραπάνω εξυπνακισμούς θα κερδίσουν τη... διεθνή συμπάθεια.

Η ανασύσταση του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης και η απλή εφαρμογή του Μνημονίου «Πρακτικών Μέτρων» της Ενδιάμεσης Συμφωνίας, ήταν αρκετές ώστε να σημάνει συναγερμός στα Σκόπια. Φανταστείτε τι θα συνέβαινε εάν η πολιτική της Ελλάδας απέναντι στο ζήτημα της ονομασίας δεν περιβαλόταν από "ροζ γραμμές" που κάποιοι ονόμασαν κατ' ευφημισμό "κόκκινες".

macedoniahellenicland.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...