Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΣΤΙΣ 17/07/2012...!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Τ.Ο ΝΙΚΑΙΑΣ

Την ώρα που οι λαθροεισβολείς έρχονται στη χώρα μας με σκοπό να στερήσουν απο εμάς τις δουλειές και τα δικαιώματά μας, να μας ληστέψουν ή ακόμα και να μας σκοτώσουν χωρίς κανέναν ενδοιασμό, με μια αριστερά να κάνει χρόνια τώρα λόγο για δήθεν ''αλληλεγγύη στους Έλληνες εργάτες'' αλλά στην ουσία να τρώει τις κρατικές επιχορηγήσεις για προσωπικό της όφελος και να αγωνίζεται για την προστασία αποκλειστικά εκείνων...
που συμβάλλουν τα μέγιστα στην επιδείνωση της οικονομικής κρίσης και την κατρακύλα της κοινωνίας μας -στα πλαίσια του ''αντικαπιταλιστικού αγώνα'' πάντα- η Χρυσή Αυγή στέκεται έμπρακτα οπως κανει εδω και πολλα χρονια στο πλευρό των Ελλήνων που δοκιμάζονται.

Την Τρίτη στις 7:00 μ.μ στην (γκετοποιημένη πλέον) πλατεία του Αγίου Νικολάου, η Τ.Ο Νίκαιας σε συνεργασια με την Τ.Ο Πειραιά της Χρυσής Αυγής θα μοιράσουν τρόφιμα μόνο σε Έλληνες.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ

Με συνεργασία των Τοπικών Οργανώσεων Νίκαιας και Πειραιά, της Χρυσής Αυγής, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή τροφίμων στην Πλατεία του Αγίου Νικολάου στην Νίκαια, την Τρίτη 17 Ιουλίου στις 19:00.

Αυτό ας θεωρηθεί ως απάντηση σε όσους πολεμάνε την Χρυσή Αυγή στην περιοχή. Αδιαφορούμε παντελώς για την πολεμική τους και τασσόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις στο πλευρό του Έλληνα πολίτη.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΥΡΗΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...