Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ :19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ΟΛΟΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!

SOS !! Καλούμε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα να περάσει στην εθνική αντίσταση . Η ρατσιστική και αντιδημοκρατική απειλή με την ανοχή του "ελληνικού " κράτους είναι μπροστά μας . Παραχώρησαν σε φασίστες λαθρομετανάστες που εισέβαλαν με φασιστικό τρόπο στην πατρίδα μας μέρος για να προσευχηθούν στις 19 Αυγούστου του 2012 , αντισταθείτε δυναμικά κάνοντας συγκέντρωση στην φασιστική απειλή του Ισλαμ που ως στόχο έχει την εθνολογική και την πολιτιστική μας αλλοίωση, είναι φανερό πως το Ισλαμ έχει επεκτατικές τάσεις.


Εμείς οι Έλληνες θα είχαμε το δικαίωμα δημόσιας προσευχής στις χώρες τους ;; Δεν το νομίζουμε από όσους νεκρούς χριστιανούς ακούμε στις τριτοκοσμικές χώρες τους !Εκτός αυτού απαιτούν και τζαμί στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , αν η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και αν έχουν δημοκρατικές θέσεις ας κάνουν δημοψήφισμα ρωτώντας τον κυρίαρχο ελληνικό λαό αν επιθυμεί τον πολυπολιτισμό ! Εμείς είμαστε έθνος με ταυτότητα , δεν είμαστε ένας απλός λαός όπως η Αμερική . "Όταν ένα γένος είναι πιο πριν από ένα άλλο έχει περισσότερα δικαιώματα . Ισοκράτης "! Αν όλοι αυτοί οι τριτοκοσμικοί λαθρομετανάστες που "δημοκρατικά " σφάζουν και λεηλατούν έχουν τόσο ανάγκη την θρησκευτική τους λατρεία τότε ας πάνε στο καλό σε μία μουσουλμανική χώρα , δεν είμαστε υποχρεωμένοι στο όνομα της προοδοπληξίας και του ψευτοουμανισμού να τους ανεχόμαστε διότι αυτή η γη ανήκει στους Έλληνες και οι Έλληνες έχουμε τον πρώτο λόγο , δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αλλοιώσουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά . Δεν νομίζουμε ότι οι πρόγονοι μας έχυσαν το αίμα τους για να ζήσουμε εμείς τα Ελληνόπουλα σε μια τέτοια κοινωνία .

Λοιπόν εμείς οι Έλληνες μαθητές αντιστεκόμαστε και πιστεύουμε σε μια εθνική κοινωνία όπου το κάθε έθνος θα μπορεί ελεύθερα να αναπτίζεται στον ζωτικό του χώρο .... 19 Αυγούστου 2012 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ , ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

enwtheite.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...