Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012

ΚΚΕ... 9 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Η ΙΔΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ...!!

Η νέα τάξη τυλίγει στην σκοτεινή αγκαλιά της το Έθνος μας και προσπαθεί με κάθε τρόπο να το αποσυνθέσει και να το αφελληνίσει. Τα όπλα της πολλά και πανίσχυρα και οι στυλοβάτες της στην πολιτική μας σκηνή επίσης.

Όμως και αυτοί πέφτουν θύματα της ίδιας του της προπαγάνδας. Πρώτο από όλα το "κόμμα του λαού" το ΚΚΕ, αυτό που ξεκίνησε για να σώσει την ελληνική εργατική τάξη και κατέληξε να θέλει την μαζική αντικατάσταση της από στίφη λαθροεποίκων. Στις εκλογές που έγιναν λίγες μέρες πριν, παρατηρήθηκε το φαινόμενο της παρουσίας αλβανών και άλλων αλλοδαπών εκλογικών αντιπροσώπων του. Πολλοί το θεώρησαν τυχαίο και άλλοι αναρωτήθηκαν. Η απάντηση είναι εύκολη και φαίνεται από το ποσοστό του που κατρακύλησε στο 4%.


Είναι φανερό πως εκτός από ένα ελάχιστο ποσοστό αμετανόητων ηλιθίων Ελλήνων, το συντριπτικό ποσοστό της δεξαμενής Ελλήνων ψηφοφόρων το εγκατέλειψε. Έτσι απευθύνθηκε σε αλβανούς και βούλγαρους ευρωπαίους προλετάριους που σύντομα θα ελληνοποιηθουν με τον λαθρονομο 3838/2012. Ήταν πάντα χαρακτηριστικό γνώρισμά τους να βλέπουν το μέλλον όταν οξυδερκείς και τυχοδιώκτες στην πλάτη τους Έθνους και αυτό φαίνεται στην αφίσα που κολλούσαν -που όσοι και αν δοκίμασαν να την διαβάσουν δεν μπόρεσαν διότι ήταν γραμμένη στα βουλγαρικά. Βέβαια είναι λογικό καθώς για 21 σερί έτη και ΚΝΕ πραγματοποιείτο ετήσιο διήμερο αντιιμπεριαλιστικό της στο Γράμμο στο μέρος που όπως λέει χαρακτηριστικά μεγαλούργησε!!!Ο ΔΣΕ (δημοκρατικός στρατός) κατά την διάρκεια του εμφυλίου όταν αυτός απαρτιζόταν από βούλγαρους και γιουγκοσλάβους σνοφίτες και μερικές εκατοντάδων προδοτών "Ελλήνων".


Εκείνοι λοιπόν που θέλουν να ξεχάσουμε τα πάθη του παρελθόντος και να ζήσουμε σε ένα κλίμα ομόνοιας είναι οι ίδιοι αυτοί που καλλιεργούν την διχόνοια και φροντίζουν με κάθε τρόπο να μας δείχνουν ότι γι'αυτους όλο αυτό το διάστημα ήταν απλά ανακωχή για προετοιμασία και όχι συμφωνία ειρήνης αλλά να θυμούνται καλά ότι οι εθνικιστές ποτέ δε συνθηκολογούν με προδότες και δοσίλογους.

Μαύρος Καβαλάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...