Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Πλακώθηκαν στην ΕΥΠ...!! Χτύπησε διάλυση!!

Αλλά τι να περιμένεις οταν σε μια υπηρεσία που ασχολείται ( δήθεν )με τα Εθνικά Θέματα και κάνουν κουμάντο συνδικαλιστές και παρατρεχάμενοι των πολιτικών γραφείων !

Μαθαίνουμε, λοιπόν, πως στήθηκε γερός καυγάς στο παράρτημα της ΕΥΠ στην Σίνδο της Θεσσαλονίκης, μεταξύ δύο υπαλλήλων της υπηρεσίας. Χρειάστηκε, όπως μας λένε και η παρέμβαση της Άμεσης Δράσης, η οποία κλήθηκε για να κατευνάσει τα πνεύματα.

Αλλά, οι αντικρουόμενοι, δεν έπαψαν να βρίζονται μεταξύ τους. Οι κακές γλώσσες αναφέρουν πως συνδικαλιστής εξύβρισε υπάλληλο και ακολούθησε ο… μεγάλος χαμός!

Το περιστατικό συνεχίστηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα της Σίνδου. Όμως, όπως πληροφορούμαστε, ο δράστης προκειμένου να αποφύγει την σύλληψή του η οποία ήταν εφικτή μέσα στα πλαίσια του αυτοφώρου, κατόρθωσε και διέφυγε με… ασθενοφόρο.Αυτή την ΕΥΠ αναλαμβάνει ο κύριος Δένδιας. Μία ΕΥΠ στην οποία δεν υπάρχει κλίμα σύμπνοιας, ομόνοιας, συναδελφικότητα και κυρίως… εχεμύθειας. Αυτή την ΕΥΠ δημιούργησαν Χρυσοχοΐδης και Παπουτσής, με την βοήθεια του κ. Καρχιμάκη (μας λένε πάλι οι κακές γλώσσες).

Ελπίζουμε πως ο κ. Δένδιας θα κατορθώσει να βάλει σε τάξη την συγκεκριμένη υπηρεσία, η οποία δεν έχει ούτε χώρο για ανάρμοστες συμπεριφορές, ούτε χρόνο για προπονήσεις στο μποξ… Προφανώς κάποιοι εκεί στην ΕΥΠ δεν έχουν κατανοήσει γιατί ακριβώς δουλειά πληρώνονται -από τον Ελληνικό λαό- να κάνουν.

trikala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...