Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

ΕΡΕΥΝΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΧΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ...

Οι δύο εκτελεστές της Κύπρου είναι Έλληνες... διάσημοι στην ΕΛ.ΑΣ. Έχουν ασχοληθεί μαζί τους για επεισόδια του αντιεξουσιαστικού χώρου, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν. Πώς είναι, όμως, δυνατόν, να σκοτώνουν με κρύο αίμα, να επιστρέφουν στην Ελλάδα, να κυκλοφορούν σα να μην τρέχει τίποτα και μάλιστα ο ένας από αυτούς να ετοιμάζεται για διακοπές στην Ικαρία; Διαβάστε όλα τα σενάρια που μελετάει η Αντιτρομοκρατική....


Οι δύο συλληφθέντες, 29 και 41 ετών, φέρονται να έχουν ανάμιξη στη δολοφονία τριών Κύπριων και δύο Ρουμάνων σωματοφυλάκων διάσημου επιχειρηματία, στην Αγία Νάπα. Η δολοφονία χαρακτηρίστηκε από τα κυπριακά ΜΜΕ ως μαφιόζικη εκτέλεση, δεδομένου ότι τα θύματα γαζώθηκαν με σφαίρες, τι στιγμή που αποχωρούσαν από μπαρ της περιοχής.

Όπως διαρρέουν αστυνομικές πηγές, και οι δύο κινούνται στον λεγόμενο αντιεξουσιαστικό χώρο.

Ειδικότερα, ο 29χρονος είχε συλληφθεί στις 17 Νοεμβρίου 2010 για συμμετοχή στα επεισόδια στην επέτειο στου Πολυτεχνείου, στην κατάληψη της οδού Βαλτετσίου, ενώ είχε προσαχθεί επανειλημμένως για συμμετοχή σε επεισόδια, για σωματικές βλάβες και άλλα αδικήματα.

Και μπορεί οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ να εκτιμούν ότι η πενταπλή δολοφονία στην Κύπρο ήταν συμβόλαιο θανάτου και δεν έχει σχέση με τρομοκρατική ενέργεια, όμως...κρυφοκοιτάζουν και προς την ΣΕΧΤΑ επαναστατών, αν και είναι ένα αρκετά τραβηγμένο σενάριο.

Ωστόσο, και μόνο το γεγονός ότι μιλάμε για Αντιεξουσιαστές, επαγγελματίες δολοφόνους, σίγουρα δεν είναι μία απλή υπόθεση με χαρακτηριστικά γκάνγκστερ. Μιλάμε για διεθνή δράση, στα πρότυπα παλιών "παραδοσιακών τρομοκρατών", που είτε πλέον έχουν φυλακιστεί είτε έχουν σκοτωθεί. Όπως και να 'χει η ιστορία, απ' ότι φαίνεται, μάλλον θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...