Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑΘΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ...

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΩΝ...

Έπειτα από αιφνιδιαστική επίσκεψη που πραγματοποίησε χθες στις 16:00 ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Ευστάθιος Μπούκουρας στο νοσοκομείο της Κορίνθου διαπίστωσε ότι επικρατεί ένα χάος και σχεδόν όλες οι μονάδες υπολειτουργούν. Σε ένα νοσοκομείο που εξυπηρετεί περί τους 180.000 ασθενείς κατά τους χειμερινούς μήνες και σχεδόν 800.000 ασθενείς την θερινή περίοδο...
δεν είναι δυνατόν ένα τέτοιο κρατικό ίδρυμα να τελεί υπό διάλυση (στην εφημερία δεν υπήρχε παιδίατρος, γυναικολόγος, ωριλά).

Οι μόνιμοι και ειδικευόμενοι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό είναι απλήρωτοι τους τελευταίους 5 μήνες, έχουν έρθει σε οριακή κατάσταση και δίνουν μια πραγματική μάχη με τα λιγοστά μέσα που διαθέτουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι ετοιμάζονται για επίσχεση εργασίας και από Δευτέρα θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στον εισαγγελέα Κορίνθου για σχετική ενημέρωση. Από την πλευρά του ο κ. Μπούκουρας δηλώνει στρατιώτης δίπλα στους εργαζόμενους και ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ να δώσει τη μάχη στο πλευρό τους, για να μην κλείσει το νοσοκομείο. Καλεί επίσης τον αρμόδιο υπουργό Υγείας και τους τοπικούς άρχοντες να τεθούν προ των ευθυνών τους για αυτό το ζωτικής σημασίας πρόβλημα. 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...