Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Αναρχοκομμουνιστική επιδρομή στην Νίκαια με την πολιτική κάλυψη της ΔΗΜΑΡ

Αντώνη Σαμαρά που θα μας… έσωζες από την αριστερά, να χαίρεσαι τους συμμάχους σου!

Τρόμαξε το σύστημα και τα αριστερά του δεκανίκια με την τεράστια απήχηση που έχει η Χρυσή Αυγή στις λαϊκές γειτονιές της Αθήνας (η οποία αναμένεται να γιγαντωθεί στο άμεσο μέλλον) και θέτει σε κίνηση το μηχανισμό του αναρχοκομμουνιστικού παρακράτους, μήπως και την ανακόψει με το γνωστό τρόπο: την κόκκινη τρομοκρατία!


Στην αρχή, για να δημιουργήσουν το απαραίτητο κλίμα, εμφάνισαν στα ελεγχόμενα ΜΜΕ της διαπλεκόμενης πλουτοκρατίας την «πληροφορία», ότι «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες» που διαθέτουν καταστήματα στην περιοχή της Νίκαιας, προειδοποιήθηκαν δήθεν από ομάδα 40 ατόμων-φίλων της Χρυσής Αυγής, τα οποία επέβαιναν σε μοτοσυκλέτες και συμμετείχαν σε μοτο-πορεία, ότι έχουν μια βδομάδα διορία για να κλείσουν τα μαγαζιά τους και να εξαφανιστούν από την περιοχή.

Εν συνεχεία, ανακοινώθηκε η πραγματοποίηση στην περιοχή «αντιφασιστικού συλλ-αλητηρίου» από μισθωμένες από το κατοχικό ψευδοκράτος αναρχοκομμουνιστικές συμμορίες του κοινού ποινικού δικαίου, την προσεχή Πέμπτη.

Και τέλος, ήρθε και η απαραίτητη σε παρόμοιες περιπτώσεις ανακοίνωση πολιτικής κάλυψης της απόπειρας κατατρομοκράτησης των αγωνιστών της Τ.Ο. Νίκαιας της Χρυσής Αυγής και γενικότερα του λαού της Νίκαιας που θέλει να ξεβρωμίσει ο τόπος του. Μόνο που την πολιτική κάλυψη της επικείμενης αναρχοκομμουνιστικής επιδρομής, δεν την δίνει αυτή τη φορά ο «συνήθης ύποπτος» ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η συμμετέχουσα στην τριμερή μνημονιακή συγκυβέρνηση ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη. Ιδού η περίπτυστη ανακοίνωση-κάλυψη των ορφανών του Τσαουσέσκου και νυν υιοθετημένων από το ΔΝΤ, την Τρόικα και άλλες τοκογλυφικές δυνάμεις: «Οι μηχανοκίνητες φάλαγγες και τα πογκρόμ κατά μεταναστών από φασιστοειδή στη Νίκαια του Πειραιά αποτελούν ντροπή για τη δημοκρατία. Το κράτος και ο νόμος δεν μπορούν να μένουν απαθείς στις ρατσιστικές επιθέσεις κατά ανυπεράσπιστων μεταναστών».

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...