Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΝΕΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΖΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ...!!!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ....

Νέα απλούστευση των διαδικασιών κατά την έκδοση ταξιδιωτικών θεωρήσεων θα προωθήσει η Ελλάδα.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος είπε ότι θα εφαρμόσουν νέες διευκολύνσεις κατά την έκδοση βίζας σε υπηκόους χωρών μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η Τουρκία, με σκοπό να αυξήσουν τον αριθμό των τουριστών που επισκέπτονται την χώρα.


Ο Αβραμόπουλος στις δηλώσεις που έκανε μετά τη συνάντηση του με την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, είπε ότι αποφάσισαν να λάβουν κάποια μέτρα για να αναπτύξουν τον τουρισμό και να προσελκύσουν περισσότερους τουρίστες στην Ελλάδα.

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ είπε ότι το πρώτο βήμα που θα γίνει στο θέμα αυτό είναι η απλούστευση της εισόδου στην χώρα και πως στο πλαίσιο αυτό έχουν δοθεί οδηγίες σε όλες τις προξενικές αρχές να εκδίδουν βίζα μέσα σε 48 ώρες όσο δεν προκύπτει πρόβλημα με την Συνθήκη Σένγκεν, να εκδίδουν δωρεάν θεωρήσεις σε παιδιά κάτω των 12 ετών, σε μαθητές, φοιτητές και ειδικές κατηγορίες πολιτών και να χορηγούν θεωρήσεις πολλαπλών εισόδων για χρονικό διαστημα ακόμη και μέχρι 5 χρόνια.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είπε ότι θα προχωρήσει η εφαρμογή και άλλων καινοτόμων ιδεών όπως το πιλοτικό πρόγραμμα «χορήγησης βίζας στα λιμάνια» που αποσκοπεί στην απλούστευση της εισόδου στην Ελλάδα.

Ο Αβραμόπουλος χαρακτηριστικά είπε τα εξής:

«Για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε ακόμα μεγαλύτερο αριθμό ενδιαφερομένων, το Υπουργείο Εξωτερικών προχωρά σε συνεργασίες με εξωτερικούς παρόχους, αυξάνοντας τον αριθμό των σημείων εξυπηρέτησης, ακόμα και σε πόλεις όπου δεν υπάρχουν Προξενικές Αρχές.»

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ Η ΜΙΤ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΘΕΣΗ...

ΣΤΟΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...