Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Οι Έλληνες Εθνικιστές υπακούν μονάχα στην ψυχή του Ελληνικού λαού!!

Η συνεργασία του κατοχικού καθεστώτος και των ελεγκτών της παγκόσμιας διακυβέρνησης έχει εξασφαλιστεί πλήρως και αβιάστως. Οι πολιτικάντηδες που ασκούν την πολιτική διοίκηση της πατρίδος μας υπακούν στον αληθινό εντολέα τους, στους πραματευτάδες της παγκόσμιας διακυβέρνησης που παρεμβαίνουν όποτε θέλουν στις εσωτερικές μας υποθέσεις, στοχοποιούν όποια ελεύθερη φωνή προτάξει το εθνικό και λαϊκό συμφέρον και προωθούν με τα προτεινόμενα μέτρα τους την ασφυξία της πατρίδος μας.
Τα πάντα τίθενται στον νεοταξικό έλεγχο, αφού ως λέγεται ακόμη και η ψηφιοποίηση των τηλεοπτικών διαύλων υπήρξε κι αυτή επιθυμία της τρόικας. Τίποτα δεν μας κάνει εντύπωση. Άλλωστε η διαβόητη ηλεκτρονική διακυβέρνηση ήδη εξαπλώνεται στην διοίκηση της χώρας στη θέση της σκοπίμως απούσας κυβέρνησης. Αυτή υπάρχει μόνο για τα ξένα θελήματα. Οι άθλιοι σχεδιαστές του παγκόσμιου υπερκράτους δεν ψάχνουν απλώς τα ίχνη μας αλλά τον καθημερινό έλεγχο των ενεργειών μας. Ψηφιακά τα ένσημα, οι φορολογικές δηλώσεις, οι νέες «ταυτότητες», τα πάντα.

Η εισβολή βαθαίνει και η εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας μαζί με την εξαθλίωση των Ελλήνων απαιτούν την τυφλή υποταγή στον ξένο δυνάστη μην τυχόν μας βγάλει τάχα το σωληνάκι και εκπνεύσουμε ως έθνος όταν αυτό ήδη επιδιώκεται. Όμως ο συνετισμός των Ελλήνων δεν σταματάει εκεί. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Έλληνας λατρεύει την Πατρίδα του και ο εθνικισμός του είναι αυτοφυής και αυξανόμενος. Πρέπει να τον χτυπήσουν παντού οι παγκόσμιοι ολετήρες. Ακόμη και μέσα στο σχολείο που μετά την επιδιωκόμενη αλλοίωση του ελληνικού αλφαβήτου προχωράει η κονιορτοποίηση της ελληνικής ιστορίας με την αποβολή των ελληνικών κτήσεων της κλασσικής περιόδου. Γιατί ο Έλληνας νέος θα πρέπει να μάθει πως δεν υπήρξε ποτέ δυνατός αλλά πως ήταν τάχα ανέκαθεν ραγιάς.

Στο ζήτημα της οικονομικής κρίσης οι πολιτικάντηδες κάνουν τους καλούς που αγωνίζονται για το «καλό μας», η φωνή του πρωθυπουργού ακούγεται κυρίως δια του υπουργού οικονομικών και οι ψευτοσύμμαχοι μάς δίδουν δια κυνικών ανακοινώσεων την πραγματική εικόνα του τύραννου. Θα καταβάλλουν προσπάθειες για την εφαρμογή των ήδη αποφασισμένων μέτρων και δεν θα λάβουν καινούρια, μας λέει η τριμερής κυβέρνηση. Το χαράτσι των ακινήτων όμως θα μπει στη ΔΕΗ και θα συζητηθούν οι δόσεις πληρωμής αυτού και της εφορίας με την τρόικα. Αλλά και στο εργασιακό ζήτημα η αύξηση του κατώτατου μισθού και η επαναφορά της μετενέργειας που συζήτησαν υπουργός εργασίας, εργοδότες και εργαζόμενοι θα τεθούν στην κρίση της τρόικας για να δώσει σύμφωνη ή απορριπτική γνώμη. Το υπουργείο οικονομικών πάντως για όλα αυτά «απαντά» με παρατεταμένη σιωπή και διατείνεται μέσω «κύκλων» του ότι δεν αποκλείονται οριζόντιες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις και νέα μέτρα, λέγοντας πως οι «απρόθυμοι» υπουργοί της κυβέρνησης χρειάζονται πρόσθετη τεχνογνωσία για να μαζευτούν 11,7 δις ευρώ με περικοπές δαπανών. Όμως η ανεργία των Ελλήνων φουντώνει με τους εγγεγραμμένους ανέργους τον Ιούνιο να αυξάνονται κατά 6186 άτομα σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Οι άνεργοι στις ηλικίες 30 – 54 αντιπροσωπεύουν το 63,11% του συνόλου των εγγεγραμμένων ανέργων. Μεταξύ των 782493 εγγεγραμμένων ανέργων του ΟΑΕΔ, που φυσικά δεν είναι ο πλήρης αριθμός, το 92,3% αυτών είναι φυσικά Έλληνες, αφού τα δικαιώματα στην εργασία, στην εκπαίδευση, στην υγεία, παντού προσφέρονται κατά προτεραιότητα στους λαθρομετανάστες. Όμως οι συλλήψεις αλλοδαπών για εμπόριο ναρκωτικών αυξάνονται, όπως στην περίπτωση τεσσάρων Αλβανών που εμπορευόντουσαν τον θάνατο Ελλήνων στο Ηράκλειο. Στο μεταξύ σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου προστασίας του πολίτη μόνο στην Αττική σημειώνονται καθημερινά τουλάχιστον 35 διαρρήξεις την ημέρα και το 52,46% των συλληφθέντων για ληστεία μετά φόνου είναι λαθρομετανάστες με το 36% των περιπτώσεων να είναι ανεξιχνίαστες.

Η κατοχική κυβέρνηση όμως είναι προσηλωμένη στο μέλος του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Άσμουσεν που ζητάει την μεγαλύτερη εκχώρηση κυριαρχίας των χωρών στην κατεύθυνση της οικονομικής ένωσης με δικαίωμα «διόρθωσης» των κρατικών πολιτικών στους εθνικούς προϋπολογισμούς, τη νομισματική πολιτική, τον δημοσιονομικό τομέα. Ο δε Γερμανός υπουργός οικονομικών Σόϊμπλε μας ζητάει περαιτέρω «επώδυνα και ριζικά μέτρα προσαρμογής σε πολλούς τομείς». Αυτά προφανώς δεν αφορούν το 1000000 ευρώ από τις δημόσιες επενδύσεις που εγκρίθηκαν για την αποκατάσταση του τεμένους Ρετζέπ Πασά στη Ρόδο που κατέρρευσε το Δεκέμβριο του 2011 όταν τα νοσοκομεία μας υπολειτουργούν και η μεσαιωνική κληρονομιά στο ίδιο νησί καταρρέει.

Δεν υπάρχει καμία απολύτως μέριμνα όταν οι μισθοί των Ελλήνων καταρρέουν μέσα από τις ελαστικές μορφές εργασίας με το ποσοστό των συμβάσεων μερικής και εκ περιτροπής εργασίας στις νέες προσλήψεις να φτάνει το 43,8%, όταν μόνο στο πρώτο εξάμηνο του 2012 είχαμε την μετατροπή 44122 συμβάσεων εργασίας από πλήρη απασχόληση σε ελαστική. Οι δε θέσεις εργασίας Ελλήνων διαρκώς συρρικνώνονται και η μαύρη εργασία ανθεί.

Οι Έλληνες Εθνικιστές πάντως θα συνεχίσουν να λένε αλήθειες και να υπακούν μονάχα στον νόμιμο εντολέα και ιδιοκτήτη του τόπου, τον ελληνικό λαό. Ούτε σ’ αυτούς που οδηγούν το λαό στην πείνα και τις αυτοκτονίες ούτε στους εμπόρους των εθνών. Και η εντολή του ελληνικού λαού είναι η ανόρθωση μιας Ισχυρής Εθνικιστικής Ελλάδος με Ελεύθερους Έλληνες.

Σπύρος Καραχάλιος

HELLENIC PRIDE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...