Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ... Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κ. ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ

Έπειτα από πρωτοβουλία του βουλευτή του νομού Κορινθίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κ. Ευσταθίου Μπούκουρα τέθηκε προς διευθέτηση το ζήτημα της – άδικης – καταβολής διοδίων από τους κατοίκους των χωριών της Τενέας . Ο κ. Μπούκουρας επικοινώνησε με τον υπεύθυνο της εταιρίας στην οποία υπάγονται τα διόδια...
(ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε.) και του εξέθεσε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι αλλά και οι επαγγελματίες της περιοχής , αφού δεν είναι δυνατόν για τόσο σύντομες χιλιομετρικές αποστάσεις να καταβάλουν ολόκληρο το αντίτιμο .
Εν συνεχεία ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ επικοινώνησε με τους προέδρους των χωριών Αγ. Βασίλειος και Αρχ. Κλεωνές , τους ενημέρωσε για τις κινήσεις του και πλέον το νομικό τμήμα του κινήματός μας έχει αναλάβει την υπόθεση . Σύσσωμοι οι κάτοικοι των χωριών χειροκρότησαν την προσπάθεια του κ. Μπούκουρα και δήλωσαν αποφασισμένοι να δώσουν τη μάχη μαζί για το αυτονόητο δικαίωμά τους . Είμαστε βέβαιοι πως η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος και οι πιέσεις της Χρυσής Αυγής θα καρποφορήσουν , αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα βρίσκεται στο πλευρό του ελληνικού λαού .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...