Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

"H KYΡΙΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ... ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ"...!!

Το ΠΑΜΕ αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι είναι "στρατός αγώνων" εκτός από φρουρός του ίδιου του συστήματος όπως είχε αποδείξει φυλάσσοντας την Βουλή στις τεράστιες λαικές κινητοποιήσεις των αγανακτισμένων πολιτών. Αντιφατικές οι δύο ιδιότητες του. Όπως αντιφατική είναι και η εν γένει παρουσία του στο συνδικαλισμό.
Το μεσημέρι δημιούργησε σοβαρότατο πρόβλημα στην κυκλοφορία των οδηγών που άλλοι πάνε στις δουλειές τους ή στα σπίτια τους και άλλοι πάνε να βρουν μαντήλι για να κλάψουν, ψήνοντας καμια μπριζόλα στην παραλία.

Την τακτική, να κλείνουν κάποιοι με τσαμπουκά το δρόμο δεν την επιδοκιμάσαμε ποτέ. Είναι καταδικαστέα.

Έτσι με δύο λωρίδες κυκλοφορίας διεξήχθη η κίνηση στην έξοδο της Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος της Χαλυβουργίας Ελλάδας.

Μέλη του ΠΑΜΕ και των ΜΑΤ βρίσκονταν στο οδόστρωμα, ενώ υπήρξαν και αναφορές για επιθέσεις του ΠΑΜΕ σε εργαζόμενους που θέλουν να εργαστούν. Δηλαδή δένουν "απεργοσπάστες", όπως τους λένε που δικαιώθηκαν από το δικαστήριο για να εργαστούν.

Σε ανακοίνωση της η εταιρία τονίζει ότι με την απόφαση της πολιτείας αποκαταστάθηκε η νομιμότητα και οι εργαζόμενοι επιστρέφουν στην δουλειά τους.

Σημειώνει πως το ΠΑΜΕ προσπαθεί να εμποδίσει την εκείνους που θέλουν να εργαστούν εκτιμώντας πως με την ισχυρή παρουσία του κράτους η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί.

Έκκληση στην κα. Παπαρήγα «να μαζέψει τον στρατό της» απηύθυνε με οξύτατες δηλώσεις της η Ελένη Καταβάτη, πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνα στη Χαλυβουργία.

Υποστήριξε ότι το ΠΑΜΕ έχει αποκλείσει το δρόμο για να εμποδίσει τους εργαζομένους να εισέλθουν στην εργασία τους προσθέτοντας ότι οι εργαζόμενοι «τρώνε ξύλο για να μπούνε στο εργοστάσιο».

Κάλεσε μάλιστα την κα. Παπαρήγα να δώσει εκείνη δουλειά στους εργαζομένους αν δεν θέλει να ανοίξει το εργοστάσιο. "Είναι γυναίκα και καταλαβείνει. Να μαζέψει τους λεγεωνάριους. Το ΠΑΜΕ, γιατί θέλουμε να εργαστούμε".

Το εργοστάσιο άνοιξε μετά από εννιά μήνες κινητοποιήσεων και ενάμιση μήνα μετά την δικαστική απόφαση που είχε κρίνει παράνομες τις κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...