Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Το "εργατικό" κόμμα των λαθρομεταναστών απέκτησε και χορηγό.... Φωτογραφία φωτιά!!!




Λίγες μέρες πριν το ΚΚΕ ήτοι κομμουνιστικό κόμμα Ελλάδος άλλαξε γενικό γραμματέα.Έτσι αποχαιρετήσαμε τον πολιτικό-σταλινικό δεινόσαυρο Αλέκα Παπαρήγα και την θέση της στον αγώνα των εργαζόμενων ανέλαβε ο άεργος Δημήτρης Κουτσούμπας...



Είναι γνωστό ότι η τυποεκδοτική και το κόμμα του λαού γενικώς έχει προβεί σε απολύσεις εργαζομένων χωρίς φυσικά να ανοίξει ρουθούνι και χωρίς κανένας από τους επίσης χορτάτους συνδικαλιστές του Π.Α.ΜΕ να μιλήσει.

Έχουμε αναρωτηθεί δεκάδες φορές από που το ΚΚΕ έχει εισφορές. Οι βουλευτές του διαρρηγνύοντας τα ιμάτια τους μας λένε ότι τα λεφτά έρχονται από τα μέλη και τους βο(υ)λευτές του "κώματος" του λαού.
Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται λέει όμως η λαϊκή ρήση και έχει απόλυτο δίκιο.
Στον Κυριακάτικο ριζοσπάστη (28/04/2013) είδαμε στο οπισθόφυλλο να φιγουράρει μια τεράστια διαφήμιση της EUROBANK. Σε κάποια άλλη εφημερίδα θα ήταν κάτι λογικό αλλά στον αντικαπιταλιστικό έντυπο μαχητή ριζοσπάστη, διαφήμιση της τράπεζας που είναι συμφερόντων του Λάτση, νούμερο 464 στην λίστα με τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο, πάει πολύ.

Ήταν γνωστό από καιρό ότι το ΚΚΕ καλείται πλέον "Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος" και παίζει να είναι αυτό που άμεσα στηρίζει τα παιχνίδια των καπιταλιστών στην πατρίδα μας, είτε στηρίζοντας τους λαθρομετανάστες που τους δίνουν φθηνή και ανασφάλιστη εργασία, είτε διαφημίζοντας τους, παίρνοντας και αυτοί μερίδιο από την πίτα των πλουτοκρατών που υποτίθεται πολεμούν.
Άλλωστε το πρόγραμμα που ακολούθησε η δικτατορία του προλεταριάτου τελειώνει με την φράση
"Σοσιαλισμός δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα κρατικό σοσιαλιστικό μονοπώλιο", δηλαδή ένας κρατικός καπιταλισμός που κανείς δεν μπορεί να αντιπαλέψει.

Είστε υποκριτές από την ημέρα της γέννησης σας σύντροφοι και σε λίγο καιρό θα ψάχνετε θέση πέριξ του κοινοβουλίου για να πουλάτε κουλούρια.

Μαύρος Καβαλάρης

ELNEWS - HELLENICPRIDE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...