Τρίτη, 1 Απριλίου 2014

Δηλώσαμε Έλληνες Εθνικιστές... Παραμένουμε Έλληνες Εθνικιστές!! Με Ιερό σκοπό να υπερασπιστούμε μόνο την Γαλανόλευκη...


Ιούνιος 2012 - Το σύστημα των νεοταξιτών στην Ελλάδα παγώνει… Τα μάτια των έμμισθων παπαγάλων των ΜΜΕ είναι σκοτεινά, οι πολιτικάντηδες της δεξιάς και οι ανθέλληνες της αριστεράς έχουν έναν κόμπο στο λαιμό...
 


Οι φασίστες... Οι ναζί... Το αυγό του φιδιού ήταν μπροστά τους. Λάθος τίποτα από όλα αυτά δεν συνέβη, ο Τιτάνας που κοιμόταν αιώνες σηκώθηκε, ο Εθνικισμός των Ελλήνων πήρε στην Βουλή των δοσίλογων σάρκα και οστά. 7% και η Χρυσή Αυγή είναι πλέον μπροστά τους, ο εφιάλτης τους κάθε νύχτα, αυτό που τους έκανε να ξυπνούν με κρύο ιδρώτα στους κροτάφους τους ήταν πλέον εκεί. Το γαλανόλευκο ποτάμι των Εθνικιστών βρόντηξε. Χιλιάδες Ελληνικές Σημαίες έσπερναν το μήνυμά μας παντού. Το σύμβολο που τόσα χρόνια καπηλεύονταν όλοι πήγε στα χέρια αυτών που το τιμούν, αυτών που την κάνουν να κυματίζει ελεύθερη.

Οι Έλληνες Εθνικιστές, ο ανθός αυτής της γης, ήρθαν για να διαλύσουν το σκότος που σκέπασε την Πατρίδα μας - ο λόγος τους ήταν σαν όαση στο άντρο των κυνών στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας. Έβγαζαν φλύκταινες μπρος σε κάθε λόγο μας, σε κάθε λόγο που έβαζε μπροστά τα δίκαια της φυλής μας. Ναι είμαστε φυλετιστές, ναι, θέλουμε πρώτα να έχουν όλα τα αγαθά οι Έλληνες και μόνο αυτοί, ναι θέλουμε οι ορδές των ισλαμιστών βάρβαρων να φύγουν από εδώ.

Το σύμβολο του μόνο Εθνικιστικού κινήματος που μας εκπροσωπεί στην Βουλή, ο πανάρχαιος Μαίανδρος έχει γίνει αποδεκτός από τους Έλληνες. Άλλωστε από μόνος του κοσμεί πολλά σπίτια και κτίρια και τον υπερασπιζόμαστε γιατί είναι σύμβολο του κινήματος που στην Βουλή δίνει μάχη με τα θηρία των σιωνιστών για όλους εμάς. Έγινε αποδεκτό γιατί αναδεικνύει τον Ελληνισμό. Όλα τα άλλα σύμβολα, ακόμα και αυτά που είναι Ελληνικά και πανάρχαια αλλά στα χέρια βάρβαρων πλήγωσαν τον Ελληνισμό είναι κατακριτέα και νεκρά και όσοι τα μνημονεύουν ή ακόμα κρυφά τα ασπάζονται, θα έχουν γρήγορα άδοξο τέλος μόλις γίνουν αντιληπτοί από την μάζα. 

Μαύρος Καβαλάρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...