Τρίτη 1 Απριλίου 2014

"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ" VS ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΞΟ...ΕΛΗΞΕ 0-1.....!!



ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ VS ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΞΟ... 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
Η δημοκρατία τους!!!
Η δημοκρατία των τραπεζικών και του κοινοβουλίου είναι και επίσημα στο απόσπασμα...

Οι ροζοκοκκινομόβ εκπρόσωποι των πάντων, πλην των Ελλήνων, στην βουλή και υπέρμαχοι των δικαιωμάτων των οπισθογεμών που θα παρελάσουν σε λίγες μέρες σε όλη την Ελλάδα, έκαναν επίδειξη για το τι θα ακολουθήσει όταν θα αναλάβουν την διακυβέρνηση.
Σε μια έξαρση δημοκρατίας και ελευθερίας του λόγου, όχι μόνο αφαίρεσαν τον λόγο από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, 
Παναγιώτη Ηλιόπουλο, την στιγμή που θα κατέθετε ερώτηση, 
(Θέλησε απλά να απαντήσει σε μια προσβολή που δέχτηκε το κίνημα από κάποιον βουλευτή και όλοι θυμόμαστε την κυρία Κωνσταντοπούλου να αγορεύει χωρίς κανένας να την ενοχλεί.), ο κύριος Δραγασάκης όντας πρόεδρος της βουλής επιτέθηκε με χυδαίο τρόπο στον κ.Ηλιόπουλο αποκαλώντας αυτόν και όλους τους βουλευτές, συμμορία και κατόπιν κάνοντας χρήση του άρθρου 80 του κανονισμού της βο(υ)λής κάλεσε και απείλησε με βίαιη αποπομπή τον ίδιο.
Φυσικά, όλοι ξέρουμε ότι η ίδια χρήση νόμων, κανονισμών και θεσμών είχε συμβεί και όταν η βουλή συζητούσε το πρώτο μνημόνιο και όταν ο Άαρων Αβούρι κατά κόσμον Κωνσταντίνος Σημίτης ευχαριστούσε από το βήμα της βουλής τους Αμερικάνους, αλλά και κάθε φορά που έρχεται στο κοινοβούλιο ψήφισμα που καταπατά κάθε κοινωνικό και Εθνικό συμφέρον.
Δυο μέτρα δυο σταθμά.. βλέπετε αυτοί δεν είναι κακοί φασίστες!
Άραγε αυτή η ρητορική μίσους και η κραυγή "χάιλ χίτλερ" από τον Γιώργο Πάντζα θα εμπίπτει μέσα στον αντιρατσιστικό νόμο ή το δημοκρατικό τόξο μένει εκτός αυτού;
Το δημοκρατικό τους τόξο ο δήμιος χιλιάδων Ελλήνων που, κακώς, αυτοκτόνησαν μην αντέχοντας το βάρος του ζυγού που η κυβέρνηση των δοσίλογων έριξε βαρύ στις πλάτες μας.
Το τόξο που έθεσε δεσμά στην Εθνική μας κυριαρχία και συνέτριψε κάθε κοινωνικό δικαίωμα, ακόμα και το πιο βασικό, αυτό της ιατρικής περίθαλψης.
Αυτό που φροντίζει να μοιράζει την πίτα σε όλους τους θεατρίνους που το αποτελούν και που νιώθουν ασύλληπτο μίσος και φθόνο για όποιον αποτελεί φάρο στο σκότος τους.
Είναι τυφλωμένοι από απάθεια για ότι συμβαίνει, όμως γίνονται υπερευαίσθητοι σε αυτές τις περιπτώσεις.
Οι εκπρόσωποι της μάζας των ηλιθίων δηλαδή που μισούν πάνω από όλα αυτόν που βάζει πάνω από το εγώ του το ΕΜΕΙΣ.
Ναι, αυτοί οι αγύρτες, οι λωποδύτες της πολιτικής σκηνής που ακόμα και να σκεφτούν, ζητούν την γνώμη των πολλών, όχι γιατί νοιάζονται γι αυτήν αλλά για να έχουν συνένοχους και οι ίδιοι άφεση αμαρτιών όταν αποτύχουν.
Γι αυτούς δεν μπορούμε να νιώσουμε παρά μόνο αηδία μπροστά σε αυτή την συμμορία ευθυνόφοβων και δειλών ανδρείκελων.
Όμως ένα πρέπει να θυμόμαστε:
Η μάζα ποτέ δεν αντικαθιστά το άτομο, εκατό κουτσοί μαζί δεν κάνουν έναν μονομάχο, εκατό δουλοπρεπείς ποτέ δεν θα πουν κάτι ηρωικό.
Ετούτοι, λοιπόν, λαμβάνουν αποφάσεις που έναν ανώτερο άνθρωπο θα βάραιναν σαν βουνό, με την ελαφρότητα που παίζουν μια παρτίδα πόκερ χωρίς να νοιάζονται για το μέλλον της φυλής μας.
Κανείς από αυτούς τους εκπροσώπους του δημοκρατικού τόξου δε νοιάζεται για τον λαό, δεν συγκινείτε από κάτι ανώτερο, ώστε να θελήσει να το θέσει στην υπηρεσία του λαού του.
Θέλουν μόνο τον βουλευτικό θώκο και μόλις δουν ότι τον χάνουν εγκαταλείπουν σαν τα ποντίκια το πλοίο του κόμματος.
Εμείς, λοιπόν, οι πιστοί του Ελληνικού τόξου έχουμε ταχθεί στο πλευρό των Ελλήνων και μόνο γι αυτούς ΠΟΛΕΜΑΜΕ και πεθαίνουμε.
Κλείνοντας, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε εκτός τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, τους πιο μαύρους και αισχρούς προπαγανδιστές του γερμανόφιλου καθεστώτος, τους δημοσιογράφους.
Ένα από τα πιο γνωστά σάιτ, το newsit, του γνωστού διαπραγματευτή της υπόθεσης "Ματέι", Νίκου Ευαγγελάτου, φερόμενο από απύθμενο μίσος έπεσε σε ένα τραγικό λάθος.
Έβαλε σε ανάρτηση του ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποχωρώντας, φώναζαν "χάιλ χίτλερ", προσπαθώντας να προκαλέσει την κοινή γνώμη.
Βέβαια επειδή η αλήθεια πάει πάντα μπροστά, λίγη ώρα μετά μάθαμε ποιος ήταν εκείνος που φώναζε.
Η ντροπή είναι κάτι που έχετε χάσει μπροστά στην εξυπηρέτηση των σκοπών των αφεντικών σας, όμως η σωστή πληροφορία είναι θέμα επιτελείου.. μάλλον και γι αυτό φταίει η Χρυσή Αυγή.
"Το σύνταγμα θέλησε να δώσει στο Έθνος αντιπροσώπους και είπε να υπάρχουν βουλευτές. 
Επρόκειτο αυτοί οι βουλευτές να αντιπροσωπεύσουν το Έθνος.
Αλλά, η πραγματικότητα το χάλασε και οι βουλευτές δεν είχαν κανένα συμφέρον να καταγίνουν με το Έθνος.
Τέτοιοι μια φορά δεν είναι.
Για όνομα του Θεού, βρείτε άλλους να αντιπροσωπεύσουν το Έθνος".

ΖΉΤΩ Η ΝΊΚΗ 
ΖΉΤΩ ΤΟ ΈΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ

Μαύρος Καβαλάρης
ELNEWS-HELLENICPRIDE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...