Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

ΔΟΥΡΟΥ , Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ .
  Τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται συχνά. Ευκαιρίες χρυσές για να καταρρίψεις τόσο άμεσα και με τόσο κρότο κάθε συκοφαντία, όλους αυτούς τους τόνους λάσπης που χύνουν τα τσοντοκάναλα του MEGAλο-εργολάβων που μας αποκαλούν δεκανίκι της κυβέρνησης. Ο πρωταρχικός μας σκοπός είναι ένας.


ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ του ελληνικού λάου. 


  Να εκλείψουν από τον πολίτικο χάρτη οι Σαμαροβενιζέλοι και οι συν αυτώ. Κάθε καθεστωτικός σχεδιασμός , κάθε ελπίδα για επιβίωση της μνημονικής χούντας πρέπει να ανατραπεί. Πως; Μα φυσικά γκρεμίζοντας τον μηχανισμό που την στηρίζει εκλογικά. Βλέπουμε το ΚΚΕ να μιλά για αποχή , μα υπάρχει καλύτερος τρόπος  στήριξης της κυβέρνησης από την αποχή ενός εκλογικού σώματος που θα μπορούσε να παίξει βαρύνουσα σημασία στην συντριβή τους; Όχι.  Άλλωστε ο Κουτσούμπας βλέπει ανάπτυξη και ο Μπογιόπουλος δεν εντοπίζει την καπιταλιστική κρίση  και δηλώνει ότι αυτό το σύστημα ακόμα δεν έχει φάει τα ψωμιά του. Είναι φανερό ότι όλοι αυτοί με ένα από νεύμα των αφεντικών τους παίζουν το προδοτικό παιχνίδι τους στην πλάτη του έθνους.

   Τόσο απλά με μια κίνηση ματ όλοι αυτοί οι καπηλευτές του ελληνικού λαού  μένουν γυμνοί μπροστά στους ψηφοφόρους τους και φαίνεται πραγματικά ποιοι είναι αυτοί που πάνω από όλα βάζουν το εθνικό συμφέρον. Αυτή την Κυριακή όλοι οι υποψήφιοι των σωματοφυλάκων του μνημονίου πρέπει να γνωρίσουν την οργή μας. Η ήττα των Καμίνη, Μπουτάρη και Σγουρού πρέπει να είναι εκκωφαντική και συντριπτική. Νόμισαν όλοι αυτοί ότι με νοθεία και τρομοκρατία θα εμπόδιζαν τον σκοπό μας. Την ανατροπή τους. Προφανώς νόμισαν ότι έχουν να κάνουν με άτομα του σιναφιού τους γλοιώδεις και προσκυνημένους. Ποσό γελαστήκαν.  Όποιος πραγματικά θέλει να πολεμήσει το καθεστώς  βρίσκει τρόπους. 

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΚΟΣ. 

  Εμείς δεν είμαστε σαν το παθητικό ΚΚΕ να ποντάρουμε στο τι Πλαστήρας τι Παπάγος  για να καλύπτουμε πίσω από αυτό την υποταγή μας. Καλούμε τους Συριζαίους να πουν δυνατά αυτό που είπε και ο πρόεδρος  τους ότι Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ  δηλαδή στους ΕΛΛΗΝΕΣ  και θα σας στηρίξουμε. Όσο για τους συναγωνιστές μας που κυριευμένοι από το συναίσθημα τους θα εκπλαγούν ή ακόμα μπορεί και να μας επιτεθούν τους λέμε. :  Οι αεθνιστές μπορούν να μείνουν κολλημένοι με τις ιδεοληψίες τους την ώρα που η πραγματικότητα και τα προβλήματα της κοινωνίας στα οποία εμείς δίνουμε λύση  περνάνε από πάνω τους  .

   Οι έλληνες εθνικιστές δε πρέπει να παρασυρθούν από το συναίσθημα. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την αποτελεσματικότητα στον πολίτικο αγώνα. Ο τίμιος αλλά αδέξιος μαχητής που θα παρασυρθεί απ’ αυτό στη πολιτική θα χάσει τη μάχη, την ιδία ώρα που η πονηρή αλεπού θα γελάει σιωπηλά κάτω από τα μουστάκια της
Γι αυτό τη Κυριακή παραμερίζουμε το συναίσθημα και ψηφίζουμε τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές. Γιατί στην σκακιέρα αυτή εμείς είμαστε ο παίχτης που κάνει τις κινήσεις ματ την ώρα που το καθεστώς τρομαγμένο υποχωρεί.

Άλλωστε το μυνημά των Ευροεκλογών την Κυριακή το βράδυ θα είναι αυτό που ουσιαστικά θα δώσει την χαριστική βολή στην κυβερνητική εγκληματική οργάνωση και θα φέρει το κίνημά μας ένα βήμα πιο κοντά στην ανάληψη της αρχής.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...