Σάββατο, 9 Αυγούστου 2014

Το ξεβράκωμα του συστήματος ξεκίνησε !!! Άρχισε η απελευθέρωση των Χρυσαυγιτων !!!



   
Ένα έτος θα συμπληρωθεί σε μερικές εβδομάδες, από την έναρξη των παράνομων διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής και ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για αυτό που είχε εξαγγείλει ΠΡΙΝ ΤΙΣ προφυλακίσεις ο Δένδιας και ο Βορίδης... Μια «δίκαιη» δίκη. 


Αίφνης τις δυο τελευταίες μέρες το δικαστικό συμβούλιο, υπό το βάρος αυτής της δίκης που προχωράει για να γίνει χωρίς στοιχεία και με κίνδυνο την παγκόσμια γελοιοποίηση, προχώρησε σε μια σειρά "διορθωτικών" κινήσεων (άλλοι είναι πιο καχύποπτοι και λένε άλλα) που δείχνουν πολλά. Άφησε ελεύθερη την γνωστή ξανθιά αγωνίστρια του Αγίου Παντελεήμονα Θέμις Σκορδέλη, που η δίκη της είχε αναβληθεί λόγω... "μη εμφάνισης των ενοχοποιητικών στοιχείων", αλλά και τον συναγωνιστή βουλευτή Αρτέμη Ματθαιόπουλο κρίνοντας, προσέξτε:"Απαράδεκτη την απόφαση των Ντογιάκου και Κλάπα για προφυλάκιση με το σκεπτικό πως επειδή είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κινήματος, είναι αυτομάτως και ένοχος..." Τα κατηγορητήρια δεν ήταν απλά σαθρά αλλά καταπατούσαν και κάθε δημοκρατικό δικαίωμα τον φερόμενων ως κατηγορουμένων. Το δε σκεπτικό αποφυλάκισης του Ματθαιόπουλου δημιουργεί και πρόκριμα και για τους άλλους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αλλά αυτό θα το δουν εκτενέστερα τα νομικά συμβούλια του κινήματος.

 Είναι φανερό όμως πως λειτουργεί η αίσθηση της δικαιοσύνης στους ελάχιστους πιστούς της που την υπηρετούν, χωρίς πως, γιατί, εφόσον... Όμως αυτές οι αποφυλακίσεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ! Είναι πλέον απαίτηση κάθε Έλληνα, ανεξαρτήτου ιδεολογίας, η άμεση απελευθέρωση όλων των συναγωνιστών μας που βρίσκονται παράνομα προφυλακισμένοι από την χούντα του Σαμαρά – Βενιζέλου, χωρίς στοιχεία, χωρίς κατηγορίες παρά μόνο με την γενική κατηγορία "της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης". ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ...!!! 

Επίσης είναι ηθικής τάξης η άμεση επιστροφή της κρατικής χρηματοδότησης που κόπηκε σε ένα κόμμα με νόμιμες δράσεις και αγώνα, που ιδεολογία του έχει ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Επίσης είναι επιτακτική η ανάγκη, για να μην ξανασυμβούν άλλη φορά τέτοια "λάθη" για άμεση προφυλάκιση κάθε επίορκου που εμπλέκεται σε αυτή την παράνομη δίωξη ώστε να δώσει εξηγήσεις. 

Είναι καιρός η «Θέμιδα» να ξαναγίνει και πάλι τυφλή και δίκαιη και όχι να παίζει πολιτικά ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ για τον εκάστοτε κυβερνήτη. Θα πρέπει άμεσα να προκηρυχθούν εθνικές εκλογές ώστε ο "λαουτζίκος" όπως τον προσφωνούν τα κόμματα του (αντι)συνταγματικού τόξου, να μετατραπεί πλέον σε κυρίαρχο λαό και να δώσει την απάντηση που αρμόζει σε όλους όσους πολεμούν την ιδέα του εθνικισμού, εντός και εκτός Ελλάδος, ψηφίζοντας το μόνο κόμμα που ήρθε για να ενώσει όλους τους Έλληνες και να κάνει πράξη το "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" . 

 ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ - ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΝΩΛΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΩ! 

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ 

ELNEWS - HELLENICPRIDE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...