Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ Ο "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ" ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ;;; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ...!!Μέρες τώρα, το καθεστώς, έχει ξεκινήσει ακόμα μια δόση χρυσαυγειάδας. Ακόμη μια επίθεση ψεύδους και παραπληροφόρησης, μετά και τις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις των συναγωνιστών μας, Γ. Γερμενή, Π. Ηλιόπουλο και Σ. Μπούκουρα.Χιλιάδες φωτογραφίες από οικογενειακές στιγμές στελεχών του κινήματος μας , από εκδηλώσεις και κατασκηνώσεις όπου εμφανίζονται μέλη και φίλοι του κινήματος να επιδίδονται σε γυμναστικές ασκήσεις και σε τεχνικές αυτοάμυνας ή φωτογραφίες όπου τα παιδιά τους είναι ντυμένα με μπλουζάκια με τον αρχαιοελληνικό μαίανδρο, σε μια γελοία προσπάθεια να ενοχοποιήσουν το αρχαιοελληνικό σύμβολο.Σε άλλες πάλι φωτογραφίες, εμφανίζονται διάφοροι να συμμετέχουν σε παιχνίδια αεροσφαίρισης «paintball - airsoft», φορώντας, (όπως όλες οι ομάδες που ασχολούνται με την εν λόγω δραστηριότητα), στολές παραλλαγής και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Φυσικά την φωτογραφία με τον υπουργό της κυβέρνησης να σημαδεύει (να πέτυχε άραγε τον στόχο;) με ίδιο όπλο, κανέναν από τους «άμεμπτους» λειτουργούς της δικαιοσύνης δεν συγκίνησε.
  
Με αυτό τον οχετό βλακείας και γελοιότητας προσπαθούν να παρουσιάσουν την Χρυσή Αυγή σαν "ένοπλο κόμμα" και τα στελέχη της σαν "πολέμαρχους", το δε έμβλημά της ως "ναζιστικό σύμβολο". Γελοίοι και ανιστόρητοι. Αλήθεια όμως, αν ένας επαναστάτης που αποδέχονται, εμφανιζόταν με μαιάνδρους και είχε φορέσει και στο παιδί του τέτοιους, θα ήταν και αυτός σύμφωνα με τα λεγόμενα τους... ΜΕΛΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ;;;;

Στις φωτογραφίες που παραθέτουμε βλέπουμε τον Ερνέστο Τσε Γκεβάρα σε οικογενειακές του στιγμές να φορά αυτός και το παιδί του καπέλο το όποιο είναι φιλοτεχνημένο με μαίανδρους.  

Έχοντας λοιπόν το (παρα)δικαστικό δεδομένο πως ο μαίανδρος είναι έμβλημα όσων συμμετέχουν σε "εγκληματική οργάνωση" και δεδομένου πως ο ΤΣΕ είναι ένας "δικός τους", με την εμφάνιση αυτών των φωτογραφιών θεωρούμε πως είναι θέμα ωρών, πλέον, να εφεύρει το καθεστώς την μηχανή του χρόνου ώστε να συλλάβει τον Τσε στα βουνά της Σιέρρα Μαέστρα και να τον σύρει σιδηροδέσμιο. Επίσης πως δυνάμεις της αστυνομίας θα εισβάλλει κυριακάτικα στα σπίτια όλων όσων έχουν πρότυπό τους τον ΤΣΕ. 
Είστε σε απόλυτο πανικό κύριοι του καθεστώτος. Και ο πανικός σας, δείχνει, ότι ο δικός μας φωτεινός και καθαρός δρόμος είναι η μονή λύση για τον ελληνικό λαό να λυθεί από τα δεσμά που τόσο τεχνητα έχετε κεντήσει γύρω του. Περαστικά σας... 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ.

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ


ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

ELNEWS - HELLENICPRIDEΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...