Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Πάρτε Ευρώπη Έλληνες..50.000 ευρώ πρόστιμο για το βιασμό Τούρκου το 2001

Πενήντα χιλιάδες ευρώ συν τα δικαστικά έξοδα θα πληρώσει η Ελλάδα σε έναν τούρκο μετανάστη καθώς το κράτος ''στάθηκε ανίκανο να αποτρέψει τον βιασμό και τα βασανιστήρια που υπέστη στα χέρια λιμενικών, να διεξάγει αντικειμενική έρευνα για την υπόθεση και τέλος να τιμωρήσει το δράστη, ο οποίος παραμένει στη θέση του''.

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων...
δικαίωσε την Τρίτη τον Ν. Ζοντούλ που γεννήθηκε το 1968  και ζει σήμερα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Ζοντούλ βρέθηκε στη χώρα μας με άλλους 164 λαθρομετανάστες το 2001, έχοντας ξεκινήσει από την Κωνσταντινούπολη με προορισμό την Ιταλία. Στις 30 Μαΐου το σκάφος πιάστηκε από το λιμενικό και οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο λιμάνι των Χανίων.

Όπως κατήγγειλε, οι μετανάστες στοιβάχτηκαν σε ακατάλληλες εγκαταστάσεις και δέχονταν συχνά τις επιθέσεις των φρουρών. Μεταξύ 1ης και 6ης Ιουνίου αρκετοί κρατούμενοι μπήκαν σε ένα δωμάτιο, από το οποίο βγήκαν χτυπημένοι - ορισμένοι ανίκανοι να σταθούν όρθιοι.

Στις 5 Ιουνίου, ο Ζοντούλ αναφέρει ότι δύο λιμενικοί τον ανάγκασαν να γδυθεί ενώ ήταν στο μπάνιο. Ένας από τους δύο τον βίασε στη συνέχεια με κλομπ.

Όπως καταλαβαίνουμε,η Ευρώπη θυμάται να δείξει την ευαισθησία της μόνο όταν πρόκειται για ''καημένους'' λαθρομετανάστες οι οποίοι θεωρούνται θύματα ρατσισμού.Για τις Ελληνίδες και τα παιδιά,αγόρια και κορίτσια,που έχουν βιάσει τα ορκ ούτε λόγος!Αλλά δεν φταίνε αυτοί,φταίμε εμείς που τους πιάνουμε κάθε φορά στην Πάτρα και στην Ηγουμενίτσα και δεν τους αφήνουμε να πάνε δυτικά να δουν τη γλύκα...Σε λίγο θα μας ζητήσουν να δίνουμε δωρεάν τις υπηρεσίες μας στους λαθρομετανάστες κι έτσι να λύσουμε το πρόβλημα των βιασμών που έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο στη χώρα μας. Χορέψτε ευρωπαίοι όσο μπορείται ακόμα,σύντομα η Ελλάδα θα ανήκει και πάλι στους Έλληνες και οι εντολές σας θα έχουν ισχύ μόνο στους μπουνταλάδες σας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...