Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Αναγνωρίστηκαν τα Σκόπια ως Μακεδονία;;Αν όχι,τότε πολλά ξεφεύγουν της κυβέρνησης..

Οι περισσότεροι στο διαδίκτυο γνωρίζουμε τον Χάρτη Πλοίων Πραγματικού Χρόνου, 
 αρκετοί μπαίναμε και παρακολουθούσαμε τις κινήσεις πλοίων που εξυπηρετούσαν Τούρκικα συμφέροντα στο Αιγαίο και στη Κύπρο,ειδικότερα την περίοδο που βολτάριζε το PIRI REIS,το OGS EXPLORA και το BERGEN SURVEYOR για να κάνουν έρευνες -κυρίως- τις νύχτες..
Έχοντας όμως στραμμένη την προσοχή μας στη Μεσόγειο δεν δώσαμε σημασία σε άλλα σημεία του χάρτη,γιατί αν τον είχαμε ψάξει εκτενώς θα είχαμε δει αυτό που ανακάλυψε τυχαία σήμερα κάποιος φίλος.Πριν προχωρήσω στο θέμα,να σημειώσω οτι πρόκειται για επίσημο χάρτη που δημιουργήθηκε απο ξένο οργανισμό αλλά διαχειρίζεται απο πλευράς μας απο το Πανεπιστήμιο του Αιγαίου,της Κρήτης και άλλων Ελληνικών ΤΕΙ.Το θέμα που προέκυψε λοιπόν είναι οτι τα Σκόπια αναγράφονται ως ''Μακεδονία''! Πότε αναγνωρίστηκαν επίσημα και δεν το μάθαμε;;Γιατί αν δεν αναγνωρίστηκαν,κάτι πρέπει να γίνει και να σταματήσουν να καπηλεύονται το όνομα Μακεδονία..Απορίας άξιον..Άντε και εμείς που μπήκαμε για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και με την προσοχή μας αποκλειστικά στην Κύπρο και το Αιγαίο δεν το είδαμε..Οι Έλληνες διαχειριστές των Πανεπιστημίων δεν το είδαν;Απαιτούμε απαντήσεις απο την Ελληνική Κυβέρνηση και τους αρμόδιους καθώς επίσης να προωθηθεί το θέμα και να κινητοποιηθεί το Υπουργείο Εξωτερικών άμεσα,και οι Έλληνες πολίτες να αντιδράσουν.Δεν γίνεται να προσπερνάμε επίσημες αναγνωρίσεις των γυφτοσκοπιανών ως Μακεδόνες,ούτε να θεωρούμε τέτοιες κινήσεις άνευ σημασίας.Αναμένουμε κάτι δραστικό..

4 σχόλια:

  1. Ο Χάρτηw Πλοίων Πραγματικού Χρόνου χρησιμοποιει το το google maps. Τα παραπονα στο google.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο πού κι ως πού το ggogle maps αναγράφει τα Σκόπια ως Μακεδονία;Δεν είναι δικαιολογία αυτή..Και τα παράπονά μας θα τα κάνουμε σε αυτούς που μας κυβερνούν,που μένουν απαθείς και θεωρούν οτι με τον καιρό θα το χωνέψουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΑΡΤΩΝ ΤΟΥ ΥΑHOO. TOΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ MACEDONIA. ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ, ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΟ GOOGLE MAPS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΜΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΔΩ, ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟ YAΗΟΟ, OΠΩΣ ΠΑΛΙΑ, ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΣΚΕΤΟ ''F.Y.R.O.M.'' (ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ). ΜΠΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ; ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ F.Y.R.O.M. ΕΧΟΥΝ ΚΟΤΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ MACEDONIA!!!!
    AKYΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ.
    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ AΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΩΣ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ: http://maps.yahoo.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...