Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Για όλα τα στραβά κι ανάποδα των γυφτοσκοπιανών, οι Έλληνες φταίνε!!

Τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα έχουν σβύσει και τις τελευταίες ελπίδες της πΓΔΜ ότι οι συνομιλίες για το ζήτημα της ονομασίας μπορούν να αναβιώσουν και πάλι, γράφει η Σκοπιανή εφημερίδα Utrinski Vesnik.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της, η απαισιοδοξία εμφανίστηκε καθώς η ελληνική πολιτική εισήλθε σε μια νέα εποχή αβεβαιότητας.
Αυτή τη στιγμή είναι βέβαιο ότι η πΓΔΜ βρίσκεται αντιμέτωπη με τουλάχιστον ένα ακόμη έτος στασιμότητας. Την άποψη αυτή συμμερίζονται και Σκοπιανοί αναλυτές.

"Η Ελλάδα έχει βυθιστεί σε πολιτική αβεβαιότητα, τραβώντας και τη "Μακεδονία" μαζί της. Οι στρατηγικοί στόχοι μας - η ένταξη στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ - έχουν αναβληθεί επ' αόριστον", δήλωσε ο πρώην υπουργός Άμυνας των Σκοπίων, Denko Maleski.

Ρητορικό ερώτημα: Θα κατανοήσει άραγε το ψευδοκρατίδιο κάποια στιγμή ότι ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω του, και ότι δεν μπορεί να κατηγορεί την Ελλάδα για κάθε "αναποδιά" στις φιλοδοξίες του; Ή θα συνεχίσει να παίζει το χαρτί του αδικημένου πιέζοντας για λύση με χτυπήματα "κάτω από τη μέση";

MacedoniaHellenicLand.Eu

Πρέπει να έχουν πέσει σε κατάθλιψη που δεν θα κυβερνήσει ο Τσίπρας και που οι Οικολόγοι έμειναν εκτός αλλά αντιθέτως έχουν να αντιμετωπίσουν τη Χρυσή Αυγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...