Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΦΥΛΑΤΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Έχοντας συνηθίσει τις απροκάλυπτες παρεμβάσεις στα εσωτερικά ζητήματα της χώρας, στην πιο κρίσιμη μεταπολεμική περίοδο ,ο υπουργός άμυνας της Γερμανίας μας μαλώνει γιατί έχουμε εξοπλιστικά προγράμματα και μάλιστα αυξημένα.

Αφού η Γερμανία ,σε συνεργασία με τις εδώ δοσιλογικές κυβερνήσεις, εξασφάλισε...
να είμαστε ο καλύτερος πελάτης της στους εξοπλισμούς, τώρα ζητάνε και τα ρέστα, γιατί τα εξοπλιστικά προγράμματα δεν συνάδουν με την δημοσιονομική προσαρμογή της Ελλάδος.

Δεν θα πω αυτά που λίγο πολύ είναι γνωστά , όπως με ποιες χώρες συνορεύει η Γερμανία και με ποιες η Ελλάδα, ή να αναλύσω την θέση της Ελλάδος σε μία άκρως ευαίσθητη περιοχή, που είναι ένα ηφαίστειο λίγο πριν την έκρηξη.Το μόνο που θα πρέπει να θίξω είναι το εξής, η Ελλάς, βρίσκεται ψηλά στα εξοπλιστικά προγράμματα λόγω της ανικανότητας των ευρωπαίων φίλων μας, και ειδικά των Γερμανών να δώσουν λύση σε ζητήματα που αφορούν διαφορές μεταξύ κρατών.

Ειδικότερα, ενώ η Ελλάδα δέχεται επικρίσεις για την άμυνα της, λόγω της γείτονας Τουρκίας, οι ίδιοι οι Γερμανοί δεν εμπιστεύονται την Τουρκία ,στο θέμα της εισόδου της στην ΕΕ. Κύριοι , εάν εσείς δεν την εμπιστεύεστε σαν μέλος της ΕΕ, εμείς που συνορεύουμε μαζί της τι πρέπει να κάνουμε;

Καλό θα ήταν λοιπόν να μαζέψετε τις γελοίες δηλώσεις σας για την Ελλάδα, εμείς θα προασπίσουμε την χώρα μας, είτε το θέλετε είτε όχι, μέχρι τελευταίας ρανίδας. Εσείς προσέξτε μην ξυπνήσετε ένα πρωί, και αντί για καγκελάριο βρείτε κάποιον ιμάμη στη θέση του.

Α.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...