Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Βρέθηκε κλεμμένο όχημα με τρεις εμπρηστικούς μηχανισμούς

Ένα κλεμμένο Suzuki, τρεις εμπρηστικοί μηχανισμοί και η Κρατική Ασφάλεια. Μια περίεργη υπόθεση που πνίγεται στο μυστήριο ερευνά η Αστυνομία.

Άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν το πρωί της Τρίτης, στην οδό Κέκροπος στο Μαρούσι ένα κλεμμένο φορτηγάκι μάρκας Suzuki χρώματος μπλε, που είχε κλαπεί στα τέλη Μαρτίου από το Βύρωνα.
Ψάχνοντας, βρήκαν ότι μέσα υπήρχαν 3 αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί (μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό) , ενώ αξίζει να τονισθεί ότι κοντά στο σημείο που βρέθηκε παρκαρισμένο το όχημα, διαμένει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συνδέσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση με μια άλλη, που αφορά στην κλοπή ενός αυτοκινήτου στις 6 Μαΐου από την περιοχή του Ζωγράφου και μέσα υπήρχε ένας εμπρηστικός μηχανισμός.

Το πιθανότερο σενάριο, θέλει την υπόθεση να σχετίζεται με το χώρο των λεγόμενων αντιεξουσιαστών και κάποιων ομάδων χαμηλού βεληνεκούς που ήθελαν να κάνουν δυναμική παρέμβαση.

Την υπόθεση δεν ερευνά η Αντιτρομοκρατική, αλλά η Κρατική Ασφάλεια, γεγονός που σημαίνει ότι δεν πρόκειται για ιστορία που αφορά σε τρομοκρατικές αλλά -πιθανότατα- σε αντιεξουσιαστικές ομάδες.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...