Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

ENAR: Επιστολή σε Μπαρόζο για την "Χρυσή Αυγή"!!

Αντγράφουμε απο τον ζούγκλα τον αρχιτρομοκράτη, έτσι ακριβώς καταγράφηκε η είδηση στο ''δημοκρατικό'' του σάιτ...

Ανοιχτή επιστολή στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο απέστειλε το Ευρωπαϊκό Δίκτυο ενάντια στον ρατσισμό (ENAR) με την οποία εκφράζει την ανησυχία του για την είσοδο του νεοναζιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό Κοινοβούλιο.


Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο ενάντια στον ρατσισμό εκτιμά στην επιστολή του πως «το γεγονός ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής εμπλέκονται συχνά σε ρατσιστικές επιθέσεις ενάντια σε μετανάστες και εθνοτικές μειονότητες, όπως και ενάντια σε πολιτικούς τους αντιπάλους, τοποθετεί αναμφίβολα αυτό το κόμμα στην άκρα δεξιά του πολιτικού φάσματος». Επίσης, το ENAR υπενθυμίζει πως ένα μέλος του κόμματος είχε κατηγορηθεί ότι συμμετείχε σε επίθεση κατά τριών Αφγανών, τον Σεπτέμβριο του 2010.

Επιπλέον στην επιστολή του εξηγεί ότι το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής περιέχει τοποθετήσεις και προτάσεις που έρχονται κατάφωρα σε αντίθεση με τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, όπως είναι η άμεση απέλαση των παράνομων και νόμιμων μεταναστών, η επανεισαγωγή της ποινής του θανάτου για τους εμπόρους ναρκωτικών ή ακόμα η απαγόρευση των συνδικάτων.

Αυτά τα στοιχεία, σημειώνουν, αρκούν για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι η Χρυσή Αυγή, που χρησιμοποιεί αρχικά που προσομοιάζουν ιδιαίτερα με αυτά του χιτλερικού καθεστώτος του Γ' Ράιχ, συγκαταλέγεται στα νεοναζιστικά κόμματα και παραβιάζει τις ευρωπαϊκές αξίες.

Το ENAR καταλήγει ότι το εκλογικό αποτέλεσμα της Χρυσής Αυγής στις εκλογές της 6ης Μαΐου πρέπει να μας ωθήσει να προβληματιστούμε για τις πολιτικές λιτότητας, που έχουν επιβληθεί στις πιο εύθραυστες χώρες της ευρωζώνης.
Zougla.g

Όλα τα έχουμε λύσει σε αυτή τη χώρα, το μόνο μας πρόβλημα είναι τα ανθρώπινα δικαιώμτα των λαθροκανιβάλων!! Κανείς δεν τα βάζει όμως με αυτούς που τους κουβάλησαν παρα μόνο με αυτούς που θέλουν να τους διώξουν...Ζήτω η παράνοια...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...