Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Σοκ: G3A3, UZI & MP-5 κλάπηκαν από το ΑΤ Κω!

ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...

Μεγάλη ποσότητα επιθετικών τυφεκίων και υποπολυβόλων μαζί με τα πυρομαχικά τους εκλάπη από το Αστυνομικό Τμήμα της Κω. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια ελέγχου - καταμέτρησης στην αποθήκη οπλισμού, που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Αστυνομικού Τμήματος, διαπιστώθηκε ότι έχουν αφαιρεθεί «τέσσερα τυφέκια G3Α3 με τέσσερις γεμιστήρες, δύο υποπολυβόλα UZI με τρεις γεμιστήρες και δύο υποπολυβόλα MP-5 με τέσσερις γεμιστήρες».


Διατάχθηκε κατεπείγουσα Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες αφαίρεσης του υπηρεσιακού οπλισμού. Η τελευταία καταμέτρηση είχε γίνει έξι μήνες πριν. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από η Ασφάλεια Αττικής ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η καταμέτρηση έγινε γιατί ο διαχειριστής της αποθήκης παρατήρησε ότι τα λουκέτα που κλείδωναν τις πόρτες όπου φυλασσόταν ο οπλισμός, ήταν διαφορετικά από αυτά που είχε βάλει ο ίδιος, γι΄αυτό αποφάσισε να κάνει έλεγχο, από τον οποίο αποκαλύφθηκε η κλοπή. Σημειώνεται ότι στην αποθήκη δεν υπήρχαν άλλα ίχνη παραβίασης.

Πριν από εννέα χρόνια, το 2003 είχε κλαπεί μεγάλη ποσότητα όπλων από στρατόπεδο της Κω, η οποία ποτέ δεν διελευκάνθηκε, ούτε τα όπλα βρεθηκαν.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...